Δύο πεζοναύτες πεθαίνουν σε αποτυχημένη σύλληψη του Deep State

 

Δύο πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

σκοτώθηκαν σε έκρηξη τη Δευτέρα, ενώ προσπαθούσαν να συλλάβουν έναν πρακτορα του Deep State που θεωρείται στόχος «χαμηλού κινδύνου», «υψηλής αξίας», είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, η Διοίκηση Cyber ​​του Στρατού διαβίβασε στο γραφείο του στρατηγού Smith μια συνομιλία μεταξύ του Ashish Jha, του συντονιστή της Task Force του καθεστώτος Covid-19, και της Lisa Barclay, της αναπληρώτριας του. Ο Jha είπε στην Barclay ότι θα οδηγούσε μονος από το D.C. στη Σαβάνα της Τζόρτζια, στις 6 Μαρτίου για σύντομες «εργασιακές διακοπές» και να επικοινωνησει μαζί του μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Μετά την εξέταση της σύντομης ενημέρωσης, ο στρατηγός Σμιθ κανόνισε μια ομάδα πεζοναυτών αναγνώρισης να περιορίσει τον Τζα και, όταν ήταν απαραίτητο, να τον συλλάβει, γιατί ο Τζα βρισκόταν στο ραντάρ από τα μέσα του 2020, όταν υποστήριξε την εθνική καραντίνα ενώ υπηρετούσε ως κοσμήτορας. του Brown University of Public Health. Εκείνη την εποχή, είχε συχνή επαφή με τους γιατρούς Fauci και Birx και τους συμβούλευε με «ανεπίσημη ιδιότητα», είπε η πηγή μας. Στις 5 Απριλίου 2022, ο Μπάιντεν τον διόρισε επικεφαλής της Task Force για τον κορωνοϊό.

Όταν ο Τζα έφυγε από το δρόμο του πολυτελούς σπιτιού του στο πλούσιο προάστιο Καλοράμα -ζει στον ίδιο δρόμο με τους Ομπάμα- 14 πεζοναύτες με τρία πολιτικά SUV προετοιμασμένα να τον πλευρισουν κατά μήκος του ταξιδιού 9 ωρών 574 μιλίων στη Τζόρτζια. Ο Jha πήρε την προβλεπόμενη διαδρομή, κατευθυνόμενος νότια στο Interstate 95 με το ασημί του σεντάν Mercedes AMG. Πρέπει να ήταν αφοσιωμενος στους οδικούς κανόνες, καθώς δεν ξεπέρασε ποτέ το όριο ταχύτητας των 70 μίλια/ώρα.

Δεδομένου ότι ο Τζα δεν έφυγε στις 5:00 μ.μ., οι πεζοναύτες ήλπιζαν ότι ο στοχος τους θα κουραζόταν και θα περνούσαν τη νύχτα σε ένα μοτέλ - ή τουλάχιστον θα σταματούσαν σε ένα βενζινάδικο για να ουρήσουν - αντί να οδηγούν όλη τη νύχτα. Γνώριζαν ότι η Mercedes του Jha μπορούσε να ταξιδέψει μόνο 530 μίλια με ένα γεμάτο ρεζερβουάρ, που σημαίνει ότι θα έπρεπε να κάνει τουλάχιστον ένα pitstop πριν φτάσει στη Σαβάνα, εκτός και αν κουβαλούσε εφεδρικά δοχεία στο πορτμπαγκάζ του - απίθανο. Οι πεζοναύτες, επίσης, θα έπρεπε να σταματήσουν για να γεμίσουν, αλλά είχαν αριθμούς με το μέρος τους. Εάν χρειαζόταν, ένα όχημα που λειτουργεί με εφεδρικο καυσιμο θα μπορούσε να παρακολουθεί τον Jha ενώ τα άλλα ανεφοδιάζονταν με καύσιμα.

Οι Πεζοναύτες ακολούθησαν τον Τζα στο πολυσύχναστο διακρατικό, κρατώντας τη Mercedes του σε ορατη αποσταση καθώς περνούσαν μέσα από την κυκλοφορία στη Βιρτζίνια και τη Βόρεια Καρολίνα, όπου ο Τζα βγήκε από το διακρατικό για να εφοδιαστει στον σταθμό της Exxon στο Φαγιέτβιλ. Αλλά ο τόπος γεματος με κόσμο -αυτοκινητιστές, πεζούς, περιπλανώμενους και άστεγους που αναζητούσαν βοήθημα- εμποδίζοντας την πιθανότητα των πεζοναυτών να αρπάξουν τον Τζα χωρίς να τραβήξουν την ανεπιθύμητη προσοχή. Δεν ζήτησε καν από τον υπάλληλο κλειδί για την τουαλέτα .

Οι πεζοναύτες συνέχισαν το κυνήγι, παρακολουθώντας τον Τζα καθώς διέσχιζε τα σύνορα της Νότιας Καρολίνας και μπήκε στο πάρκινγκ ενός μοτέλ Days Inn στο Ντίλον στις 11:30 μ.μ. Καθώς η περιοχη ήταν άδεια μια νύχτα χωρίς φεγγάρι, οι πεζοναύτες επέλεξαν να συλλάβουν τον Τζα προτού προλάβει να κλείσει δωμάτιο. Δύο Marine SUV έκοψαν τους μπροστινούς και πίσω δρόμους, ενώ το τρίτο καθήλωσε τη Mercedes του Jha. Ο Τζα ήταν πέντε πόδια μακριά από το όχημά του όταν δύο πεζοναύτες με ένταλμα σύλληψης τον πλησίασαν, ενημερώνοντάς τον ότι τέθηκε υπό σύλληψη με την κατηγορία της μαζικής δολοφονίας.

Ο Τζα ξέσπασε σε γέλια λέγοντας: «Δεν ξέρετε ποιοι είμαστε». Εξερράγη μια χειροβομβιδα που ανατίναξε το σωμα του και των πεζοναυτών σε όλο το πάρκινγκ. Οι άλλοι πεζοναύτες κοίταξαν με τρόμο. Ο Τζα, ένας πράος, μικροσκοπικός Ινδός που είχε μεταναστεύσει στις Η.Π.Α. κάτω από αμφίβολες συνθήκες. Χέρια και πόδια και σαρκικα θραύσματα ήταν σκορπισμένα γύρω από την περιοχη, φωτισμένα κάτω από μια λάμπα που φωτιζε τα διαμελισμένα σώματα.

Οι Πεζοναύτες απολύμανσαν την περιοχή αφού κατέσχεσαν τα κινητά τηλέφωνα δύο περαστικών που ετυχε να περνουν και κατέγραψαν το περιστατικό. Τους είπαν ότι το να μιλήσουν για όσα είχαν δει ήταν ένα θέμα θέμα εθνικής ασφάλειας, και θα έθετε αυτούς και τις οικογένειές τους σε «σοβαρό κίνδυνο», όχι από τους Πεζοναύτες αλλά από τους συμμάχους του ανθρώπου που προκάλεσε την έκρηξη.

Οι πεζοναύτες έφεραν ό,τι απομένει στο Φορτ Μπραγκ, όπου οι ιατροδικαστές συμπέραναν ότι ο Τζα δεν ήταν ο Τζα, αλλά ένας κλώνος στον οποίο κάποιος είχε τοποθετήσει έναν υποδερμικό πυροκροτητή συνδεδεμένο με εκρηκτικά HMX.

«Φταιξαμε», είπε η πηγή μας. «Προφανώς, η διαρροή επικοινωνίας ήταν μια παγίδα για να μας στρμωξει και λειτούργησε. Δύο γενναίοι πεζοναύτες πέθαναν. Στον πόλεμο, οι μάχες κερδίζονται και χάνονται. χάσαμε αυτη τη μαχη." 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις