ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΒΙΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2022


Δεν ήταν πολύ καιρό

πριν που ο Μιτ Ρόμνεϊ απειλούσε την πρώην βουλευτή Tulsi Gabbard επειδή έλεγε ότι οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν βιοεργαστήρια στην Ουκρανία. 

Τον Μάρτιο, ο γερουσιαστής του RINO Mitt Romney κατηγόρησε την πρώην Δημοκρατικη βουλευτή Tulsi Gabbard ότι διαδίδει «προδοτικά ψέματα» επειδή απλώς μίλησε για τα βιοεργαστήρια που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία.

«Υπάρχουν 25+ βιοεργαστήρια που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία, τα οποία εάν παραβιαστούν θα απελευθέρωναν και θα διαδώσουν θανατηφόρα παθογόνα στις ΗΠΑ/τον κόσμο». είπε η Γκάμπαρντ την Κυριακή.

«Πρέπει να αναλάβουμε δράση τώρα για να αποτρέψουμε την καταστροφή. ΗΠΑ/Ρωσία/Ουκρανία/ΝΑΤΟ/ΟΗΕ/ΕΕ πρέπει να εφαρμόσουν μια κατάπαυση του πυρός τώρα γύρω από αυτά τα εργαστήρια μέχρι να ασφαλιστούν και να καταστραφούν οι παθογόνοι μικροοργανισμοί», πρόσθεσε.

 

 Η Tulsi Gabbard έκανε τη δήλωσή της με βάση τη μαρτυρία της υφυπουργού Εξωτερικών απο τις αρχες του 2022 για Πολιτικές Υποθέσεις στην Ευρασία, Victoria Nuland.

Η Victoria Nuland παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ενώπιον μιας επιτροπής της Γερουσίας των ΗΠΑ την ύπαρξη εργαστηρίων βιολογικής έρευνας στην Ουκρανία.


Αργότερα, η τοτε εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι είπε ότι οι αναφορές για βιοεργαστήρια στην Ουκρανία ήταν ψευδείς ειδήσεις που διαδόθηκαν από τη Ρωσία.

Στη συνέχεια, το σύμπλεγμα ψευδών ειδήσεων και μέσων ενημέρωσης Δημοκρατών επιτέθηκε σε όποιον ανέφερε τα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία.

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΌΛΑ.
    Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΈΦΑΓΕ ΣΑΝΟΜΠΕΕΕΤΟ ΚΑΙ ΠΉΓΕ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΊ ΣΤΑΜΠΕΛΙ .

    ΟΎΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΆΣΚΑ ΚΑΝΕΊΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΊΠΕ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΆΤΗ ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΜΕ ΤΗΝ ΜΊΑ !
    ΤΑ ΔΕ ΤΈΣΤ ΆΣΕ...



    Ι'Μ ΠΩΣ!



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις