Μ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την Κυριακή την εκτέλεση ενός επιστήμονα εμβολίων που μόλυνε τα εμβόλια Covid-19 με ζωντανό HIV, δήλωσε ο πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάρωφ. Κατά λάθος, αυτός ο επιστήμονας είχε βοηθήσει στην ανάπτυξη του εμβολίου CoviVac και κέρδιζε τεράστια δικαιώματα στο διηνεκές.

Ο Samuil Kiselev, 47 ετων, αποφοίτησε από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας και αργότερα κατείχε θέσεις κύρους στις Fosun Pharma και Hepatera, ρωσικές εταιρείες βιοτεχνολογίας. Στα μέσα του 2019, λίγο πριν την ψευτοπανδημια, ο Kiselev μεταφέρθηκε στο Ομοσπονδιακό Επιστημονικό Κέντρο Chumakov, το οποίο κατασκεύασε το πλάνο CoviVac. Ήταν καθοριστικός για την ανάπτυξή του.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, είπε ο Ζαχάροφ, έχει μια δόση εγγράφων που αποδεικνύουν ότι ο Κίσελεφ γνώριζε το 2020 ότι το εμβόλιο -τότε βρισκόταν στην πρώτη δοκιμαστική του φάση- θα μπορούσε να μεταφέρει τον ιό HIV στους λήπτες του εμβολίου. Ο Kiselev είχε συγγράψει έγγραφα που έλεγαν ότι αυτός και οι συνάδελφοί του είχαν εξασθενήσει τον ζωντανό HIV για να προκαλέσουν ένα αντίσωμα και μια ανοσολογική απόκριση αρκετά ισχυρή για να αποκρούσει τον Covid χωρίς να θέσει ένα άτομο σε κίνδυνο να προσβληθεί από τον ιό HIV. Τα ενισχυμένα με τον HIV εμβόλια χορηγήθηκαν σε 37 από τους 600 συμμετέχοντες στη δοκιμή Φάσης Ι τον Αύγουστο του 2020 και σε αυτές τις άτυχες ψυχές είπαν να επιστρέψουν για αιμοληψία 90 ημέρες μετά τον πρώτο εμβολιασμό. Το Κέντρο Chumakov δεν τους αποκάλυψε ποτέ την παρουσία HIV στα πλάνα.

Αν και τα σωματικά συμπτώματα του HIV μπορεί να μην υπάρχουν για έως και 10 χρόνια από τη μόλυνση, οι εξετάσεις αίματος μπορούν να ανιχνεύσουν την παρουσία αντισωμάτων HIV εντός 90 ημερών από την έκθεση.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που εξέτασε ο Πούτιν, 6 από τα 37 θύματα βρέθηκαν θετικά στον ιό HIV στην επόμενη εξέταση αίματος, αλλά το κέντρο Chumakov, κατόπιν παρότρυνσης του Kiselev, απέκρυψε από τα θύματα αυτή την κρίσιμη πληροφορία, επιτρέποντάς τους ουσιαστικά να διαδώσουν τον ιό σε σεξουαλικούς συντρόφους εν αγνοία τους. Στη συνέχεια, οι έξι είπαν χωρίς λόγο να συνεχίσουν ξανά σε 30 ημέρες. Εν αγνοία τους, δόθηκαν περαιτέρω εξετάσεις αίματος για να αποκλειστούν ψευδώς θετικά, αλλά και οι έξι βρέθηκαν πάλι θετικοί.

«Αυτά τα τρελά πειράματα θα έπρεπε να είχαν σταματήσει, αλλά, όχι, αυτοί είναι τρελοί επιστήμονες. Από τα έξι άτομα που έπαθαν AIDS—ένας…η καρδιά του έσκασε στο στήθος του. Ο Κίσελεφ συνέχισε την παραφροσύνη του στις δοκιμες Φάσης ΙΙ. Όπως λενε, αν στην αρχή δεν τα καταφέρεις, δοκίμασε, ξαναπροσπάθησε. Άλλοι 16 προσβλήθηκαν από την ασθένεια και κανείς δεν τους το είπε», είπε ο Ζαχάροφ.

Αφού μελέτησε τα έγγραφα, ο Πούτιν ρώτησε την ιατρική συμβουλευτική επιτροπή του εάν τα μη εξουσιοδοτημένα πειράματα του Kiselev είχαν κάποια ιατρική αξία. Ήταν μια ρητορική ερώτηση. Ο Πούτιν γνώριζε ήδη την απάντηση, είπε ο Ζαχάρωφ.

Η απάντηση φαινόταν κομμένη και ξερή: ο Κίσελεφ διέπραξε προδοσία.

«Δεν έχει σημασία γιατί ο Κίσελεφ έκανε αυτό που έκανε. Το έκανε χωρίς εξουσία. Ίσως νόμιζε ότι η τοποθέτηση του AIDS στα εμβόλια του Covid θα βοηθούσε τους ανθρώπους, όπως λένε οι σημειώσεις του, αλλά η ομάδα του δεν το έκανε αυτό κατά λάθος. Αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε», είπε ο Ζαχάροφ.

Την Κυριακή η FSB έστειλε πράκτορες στο πολυτελές σπίτι του Kiselev στο Novosibirsk, όπου του "προσφεραν" δύο σφαίρες στο μέτωπο.

«Ο Πρόεδρος Πούτιν ήθελε ο Kiselev να το δει να έρχεται», είπε ο Zakharov. «Παρακαλούσε για τη ζωή του».

Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο Πούτιν έδωσε εντολή στον στρατό να καταστρέψει όλα τα εμβόλια Covid-19 στη Ρωσία, για την πενταπλάσια αύξηση των καταγεγραμμένων μολύνσεων HIV στη χώρα το 2022 και τα μολυσμένα με HIV φιαλίδια που εμφανίστηκαν, τον έπεισε ότι εκατομμύρια Ρώσοι θα μπορούσαν εν αγνοία τους να μεταφέρουν τον ιό.

«Οι άνθρωποι δεν πρέπει να υποβάλλονται σε εξετάσεις για Covid. θα πρέπει να τρέχουν στους γιατρούς τους για να κάνουν εξετάσεις για το AIDS», είπε ο Ζαχάροφ. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Το γιατι το εκανε ειναι απλο ο κεσελεφ ειναι ιδιας ρατσας οπως ο μπουρλα ο γκειτς ειναι δηλαδη γεννημα εχιδνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον "Αρκούδα των εμβολίων" (έτσι τον αποκαλούν στην Ρωσία), Alexander Gintsburg/ Ginzburg, ούτε κουβέντα. Γνωστές τακτικές.
    Οι υψηλής περιοπής "σωτήρες" πάντα στο απυρόβλητο.
    Μόνο τους υφισταμένους επιτρέπεται να τιμωρούν.
    Ας τους καμαρώνουμε λοιπόν, μετά τα επιτέυγματά τους.
    Δείτε την μορφή του "ρώσου" επιστήμονα,

    Scientist behind Sputnik V vaccine defends Russian strategy

    Και ακολουθεί η Τριάδα

    Three Jews on a mission to develop a coronavirus vaccine

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΤΕ;

    ΔΙΚΑΙΏΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΏΝ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΜΟΝΤΑΝΙΕ,ΠΟΥ ΕΠΈΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΟΣΉΣΟΥΝ ΜΕ ΑΙDS.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ;
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ/ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ;

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις