ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΑ "ΙΑΤΡΙΚΑ ΟΦΕΛΗ"

  

Ο Ρίτσαρντ Τίλιερ,

ο επιστήμονας των εμβολίων που καταδικάστηκε σε θάνατο την περασμένη Παρασκευή, σωριαζόταν στη γωνία του κελιού του το πρωί της Τρίτης, όταν το προσωπικό του GITMO του είπε ότι ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει το αποσπασμα. Η βολική αμνησία που είχε επιδείξει στο δικαστήριο του επέμενε καθώς οι φρουροί εβαζαν χειροπέδες και συνόδευαν τον Τίλιερ από το κελί του σε ένα Hummer που ήταν παρκαρισμένο έξω από το κελί κράτησης του Camp Delta. "Γιατί είμαι εδώ? Θέλω να πάω σπίτι. Δεν καταλαβαίνω τίποτα από όλα αυτά», είπε.

Η ξαφνική λήθη του, είπε η πηγή μας, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα τέχνασμα. Μετά το δικαστήριο του, ο Τίλιερ έλαβε εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας και αξονικής τομογραφίας για να ελεγχθει για εγκεφαλική βλάβη ή αλλαγές όπως συρρίκνωση εγκεφαλου. Το GITMO Medical έλεγξε το αίμα του για μόλυνση, διατροφικές ελλείψεις ή άλλα ζητήματα και του χορήγησε ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (EEG) για να ελέγξει για επιληπτική δραστηριότητα. Έλαβε καθαρες εξετασεις, εκτός από μια περίπτωση συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου.

Παρόλα αυτά, ο Τίλιερ προσποιήθηκε ότι είχε άγνοια, ρωτώντας τους στρατιωτες αν τον πηγαιναν σπίτι στο Νιου Τζέρσεϊ. Τους ευχαρίστησε μάλιστα που τον απομάκρυναν από ένα «άθλιο δωμάτιο μοτέλ».

Όταν έφτασαν στην αγχόνη όπου ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall και ένα στρατιωτικό σύνολο στέκονταν και περίμεναν, ο Tillyer ζήτησε συγγνώμη από τους φρουρούς ότι δεν μπορούσε να τους προσφέρει «φιλοδώρημα» επειδή είχε «χασει το πορτοφόλι του», λέγοντας ότι θα τους αποζημιωνε «την επόμενη φορά».

Καθώς ένας φρουρός τον οδήγησε προς τα σκαλοπάτια που ανέβαιναν στη θηλιά, ο Τίλιερ έριξε μια ματιά στον ναύαρχο Κράνταλ και τον ευχαρίστησε που κανόνισε τη μεταφορά του πίσω στο Σορτ Χιλς του Νιου Τζέρσεϊ, όπου, είπε ο Τίλιερ, ήλπιζε να ξαναρχίσει το ρόλο του στη Φαρμακευτική Janssen.

Στην κορυφή της εξέδρας, τα χέρια του ήταν χωρίς χειροπέδες και προσπάθησε να δώσει τα χέρια τόσο με τον δήμιο που θα πάτησε το κουμπί όσο και με τον Ιερέα του Ναυτικού που ήταν παρών για να προσφέρει τις Τελευταίες Τελετουργίες. Ο Τίλιερ είπε ότι δεν τους αναγνώρισε και ρώτησε αν ήταν «νέοι στη γειτονιά», προσθέτοντας ότι αυτός και η σύζυγός του «θα τους είχαν δείπνο» σε λίγες μέρες.

Στη συνέχεια, προφανώς μπέρδεψε τον ναύαρχο Κράνταλ με έναν παλιό γνώριμο που λεγόταν «Φρεντ». Κούνησε δυνατά τον ωμο του ναύαρχου Κράνταλ, λέγοντας: «Φρεντ, Φρεντ Ντράερ, πού ήσουν; Δεν σε έχω δει χρόνια. Εργάζεσαι ακόμα στην Pfizer;»

Οι γελοιοτητες του Τίλιερ δεν ενόχλησαν τον ναύαρχο, ο οποίος είπε, «Ας το τελειώσουμε», και διέταξε τον δήμιο να πατήσει το κουμπί που θα έβαζε τέλος στη ζωή του Τίλιερ. Λίγη ώρα αργότερα, ήταν νεκρός, αιωρούμενος από ένα σχοινί.

Ένας γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού σημείωσε την ώρα του θανάτου: 10:30 π.μ. EST, 7 Μαρτίου 2023

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις