Βόμβα του Mohamed Ben Salman

 


Βόμβα του Mohamed Ben Salman του Πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας: oι ΗΠΑ έδωσαν εντολή στη Σαουδική Αραβία να διαδώσει τον Ουαχαμπιτισμό ( Φονταμενταλιστική Τρομοκρατία) σε όλον τον κόσμο προς αναχαίτιση της Σοβιετικής Ένωσης!!

Βόμβα του Mohamed Ben Salman του κληρονόμου διαδόχου του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας. Που έδωσε στεγνά το βαθύ κράτος για εγκλήματα που έκαναν χρησιμοποιώντας το δόγμα και φανατίζοντας τους πιστούς, δημιουργώντας Τζιχαντ και Αραβική Άνοιξη σε διάφορες περιοχές του κόσμου… Δημιουργώντας δηλαδή τρομοκρατία και αιματοχυσίες αθώων ανθρώπων προσπαθώντας να εφαρμόσουν την ατζέντα τους..

Το παιχνίδι όμως φαίνεται να φθάνει στο τέλος του.. Και τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου για τους εγκληματίες της Δύσης αλλά και για όλα τα τσιράκια που τους υπηρετούν…

Το βλέπαμε και το λέγαμε καιρό τώρα ότι ο Μπιν Σαλμάν είναι με τους ανθρώπους που μάχονται εναντίον του Great Reset και έχει συμμαχήσει με τον Τραμπ και κατεπέκτασιν και τον Πούτιν.. Είδαμε πως ξεπάστρεψε σε ένα σαββατοκύριακο καμιά εκατοστή Σαουδάραβες του βαθέως κράτους εκεί και πως δήλωσε καθαρά πως θέλει να συμμετέχει η Σ. Αραβία στους Brics αλλά και στην συμμαχία SCO..

Και τώρα αρχίζει να επαληθεύει και εμάς που τον πιστέψαμε, αλλά και τον ίδιο τον εαυτό του στο ότι τάσσεται υπέρ του καλού και κατά των Παγκοσμιοποιητών… Και βέβαια το δολάριο τρέμει πλέον και ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο οικονομικό κραχ που θα είναι παγκόσμιο και θα ρίξει επιτέλους αυτό το σαθρό και βρώμικο οικονομικό σύστημα του Fiat money και του Swift…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Πολλές αλλαγές θα έχουμε σύντομα. Ας μη ξεχνάμε ότι αρχές του προηγούμενου αιώνα οικονομικά κραχ οδήγησαν τοπικά νομίσματα να μηδενιστούν και ο κόσμος να έχει τα παλιά χάρτινα τραπεζογραμμάτια ως ... προσάναμα για το τζάκι. Ναι, με την άνοδο των Brics και μια πολύ πολύ πιθανή διάλυση της Ευρωπαικής ένωσης, το ίδιο το ευρώ θα μπορούσε να γίνει κι αυτό παρελθόν. Το μέλλον θα το φέρουν οι τεχνολογικές εξελίξεις. Ο καθένας ας εξετάσει πως μπορεί να διαφυλάξει κάτι από όλη την κατάρρευση. Ο Gates αγοράζει αμέτρητες εκτάσεις καλλιεργήσιμης γης, κάτι που δεν μπορεί να χάσει την αξία του όσο ο κόσμος χρειάζεται τροφή και μέρος να καλλιεργήσει.
    Ας εξερευνήσει ο καθένας μας τις νέες τεχνολογίες πριν αυτές μας προλάβουν. Ήδη το bitcoin, παρότι πρώτο και πολύ διεδεδομένο και γνωστό, τυχαίνει να μην έχει την απόλυτη ιδιωτικότητα. Όπως ξημερώνει μια πιο δυστοπική πραγματικότητα καθημερινά, οι άνθρωποι θα καταλήξουν να θέλουν μη καταγραφή, ανωνυμία αλλά και διασφάλιση του απορρήτου των συναλλαγών τους. Κάτι τέτοιο μπορεί να προσφέρει το Monero που είναι αυτό που ονειρευόταν να φτιάξει ο Satoshi Nakamoto. Περισσότερα δείτε στο http://www.moneroxmr.gr ή ψάξτε το κι αλλού. Πάντοτε όμως να θυμάστε τα ψηφιακά σας νομίσματα πρέπει να είναι στο προσωπικό σας ψηφιακό πορτοφόλι και όχι σε κάποιο κεντρικό ανταλλακτήριο.
    Σωκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις