“Οι άνθρωποι δεν σιωπούν άλλο”


Πολλοί Αμερικανοί και Δυτικοί, έχουν επικεντρωθεί τόσο πολύ τα τελευταία τρία χρόνια στις παραβιάσεις του τρόπου ζωής μας από κυβερνητικούς φορείς, εργοδότες και σχολεία. Η “ιατρική έκτακτη ανάγκη” που κηρύχθηκε και επεκτάθηκε από τους διάφορους «ειδικούς», έχει δώσει πρωτοφανείς και ανεξέλεγκτες εξουσίες στο Εκτελεστικό Κλάδο.

Έχουμε δει δισεκατομμύρια δολάρια να ρέουν από τον Λευκό Οίκο και το HHS σε ιδιώτες εταίρους μέσω του “CΟV-ID Community Corps” και αυτό έχει επεκτείνει την αυταρχική νοοτροπία σε μεγάλους εργοδότες, πανεπιστήμια, αθλητικές ομάδες και το Χόλιγουντ. Αυτές οι εξελίξεις μας έχουν αποσπάσει από τις αλλαγές σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχει κανένα καλύτερο παράδειγμα αυταρχικής διακυβέρνησης από τη Νέα Ζηλανδία. Η πανέμορφη χώρα που αποτελείται από τα Βόρεια και Νότια Νησιά, έχει υιοθετήσει μια από τις πιο δρακόντειες προσεγγίσεις στον μαζικό εμβολια@σμό. Με την απειλή, “Χωρίς εμβ#λιο, δεν έχει δουλειά” η πρωθυπουργός Τζασίντα Άρντερν κατάφερε να εξαναγκάσει πάνω από 90% του πληθυσμού σε εμβολι@σμό κατά της COV-ID-19.

Ως αποτέλεσμα αυτού, πλέον υπάρχουν ορατά σημάδια τραυματισμών από εμβόλ#α, αναπηρίας και θανάτου, που συμβαίνουν καθώς εμφανίζονται τα αποτελέσματα των επαναλαμβανόμενων ενέσεων. Η ταινία “Silent No More” δίνει μια τρομακτική απεικόνιση του πραγματικού κόσμου της χορειοαθέτωσης ή της μεγάλης ταλάντωσης ακούσιων κινήσεων.

Πολλά θύματα ήταν σε αναπηρικά καροτσάκια, υποδεικνύοντας τη σημαντική έκταση της νευρολογικής αναπηρίας. Δείτε τη σύντομη ταινία και δείτε τι συμβαίνει όταν η αστυνομία φτάνει κατά τη διάρκεια του εξωτερικού προγράμματος.

Στον πρόσφατα ανακαινισμένο λογαριασμό μου στο Twitter, διεξήγαγα μια δημοσκόπηση για τον επαναλαμβανόμενο ισχυρισμό “είναι ασφαλές” της πρωθυπουργού Άρντερν. Μετά από 16 ώρες, μεταξύ 63.810 ερωτηθέντων, το 98,6% δεν εμπιστεύτηκε τον ισχυρισμό της.

Αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι ένα κάλεσμα αφύπνισης προς τους αξιωματούχους δημόσιας υγείας και τους παγκόσμιους ηγέτες, ώστε να εξισωθούν με τους πληθυσμούς και να αναγνωρίσουν τους κινδύνους του εμβολια@σμού κατά της COV-ID-19.

Πρέπει να γνωρίζει ότι όλοι καταλαβαίνουν ότι όλα τα βιοφαρμακευτικά προϊόντα έχουν κινδύνους και κανένα δεν είναι απολύτως ασφαλές. Φαίνεται ότι οι ήπιοι Νεοζηλανδοί δεν θα είναι πια σιωπηλοί…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΑΤΌΠΙΝ ΕΟΡΤΉΣ.

    ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΠΟΥ ΈΜΑΘΑ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΞΕΚΊΝΗΣΕ Ο ΚΟΥΡ@ΔΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΈΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΉ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ.
    ΠΡΟΣΈΧΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ? ΑΠΕΥΘΎΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ? ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΈΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΎΜΕΝΑ.
    (ΜΟΥ ΣΥΝΈΒΗ ΣΤΗΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΠΟ ΆΣΧΕΤΑ ΆΤΟΜΑ ) ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΣΑΝ ΝΑ ΉΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΙΚΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΉΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΆΛΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΊΖΕΡΗ ΓΚΡΊΝΙΑ (ΕΝΈΡΓΕΙΑ)
    ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΈΩ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΜΗΝ ΠΕΊΤΕ ΤΊΠΟΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΆΤΕ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ ΚΥΡΙΟΣ. ΦΆΤΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΆΚΙΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ... ΟΥ ΜΠΛΈΞΕΙΣ.ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ! ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΈΝΟΥΣ.

    ΆΦΟΒΑ ΦΥΣΙΚΆ.

    ΚΑΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΝΑΧΟΥΜΕ🇬🇷


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις