Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΗΛΙΘΙΟΤΕΡΟ....?


«Ο μόνος τρόπος να μην ειμαστε διαχωρισμένοι είναι να ενβωλυαστουν οι ανεμβολιαστοι.Γιατί ,εγω ,ακόμα κι αν έκανα λάθος που εμβολιάστηκα δεν μπορώ να το πάρω πίσω» 

Αυτη την απίστευτη ρατσιστικη καφρίλα είχε ξεστομίσει ο Αθερίδης.

Προφανως καταλαβε τι μ@λακια εκανε και θελει να παρει κι αλλους μαζι του...

Τώρα οι ηθοποιοι ζητάνε τη στηριξη μας .

Αμ δε.....

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ηβήρια Κρυστάλλη31 Δεκεμβρίου, 2022 16:14

    Γνωστός και μη εξαιρετέος ο συγκεκριμένος που...ποιεί ήθος(sic) ...υποτίθεται, με την επαγγελματική του ιδιότητα, δούλος του συστημικού κατεστημένου, εμφορούμενος με λαϊκίζουσα, ροζουλί χρώματος δήθεν ιδεολογία, ένας κατάπτυστος κακομοίρης, που υπηρετώντας τα αφεντικά του εκάστοτε συστήματος, έχει καταφέρει να πάρει κάποια δημοσιότητα σαν δευτεροκλασάτος ηθοποιός, οπότε λογικό είναι να βγαίνει κατ΄εντολήν και να λέει παπαριές καμαρωτές, ελπίζοντας να πείσει κάποιους που θα τον ακούσουν από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, ικανοποιώντας έτσι τους εντολοδόχους του και εξαργυρώνοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο την όποια εύνοια προς το πρόσωπό του! Προσωπικά, τον λυπάμαι, όπως και όλους τους ομοίους του για την κατάντια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη χρονια Αθεριδη ..εχει ο θεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ηλιθιότητα προϋπήρχε του εμβολιασμού. Στους 1000 μπολιασμενους αν είναι όχι πάνω από 10 που συνειδητά το έκαναν ως αυτοθυσία για να σώσουν κάποια μέλη της οικογένειας τους, όχι περισσότεροι. Ακόμη και η ηλιθιότητα λογικευτηκε με δαυτους.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνε μας τη χάρη βρε sinomosiologe μας, όταν ανεβάζεις τέτοια άρθρα να άρεις τον περιορισμό των απρεπών, υβριστικών και χυδαίων σχολίων! Τέτοια σκαμπώ της ψυχοηθικής δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο! So please rethink it!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην ουσία καταριέται τους μη ηλιθίους το αξιοθρήνητο συντρίμμι.
    Ας ελπίζουμε ότι αυτοί που πήγαιναν να τον δούν, να μην ήσαν τόσο ηλίθιοι.

    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις