Ποια είναι αυτή η μάγισσα και τι βαθμό έχει...?

 

Επειδή τους ονόμασαν πολιτικούς,

είναι και πολιτικοί; Επειδή το ονόμασαν κοινοβουλευτική δημοκρατία είναι και δημοκρατία με πολιτικά πιστευω και ιδεολογία;

Πήγε ο Ζελές να πάρει μόνο τα λεφτά; Ποια λεφτά να πάρει εφόσον τα λεφτά τα κόβουν τα αφεντικά του;

Είμαστε σίγουροι ότι θέτουμε την σωστή ερώτηση περι ασφάλειας και δικαιωμάτων των Ουκρανών; Ποια ασφάλεια παρέχουν οι δημοκράτες εφόσον τους σφαγιάζουν μαζικά; Μην παίζετε με τις λέξεις αλλά μπείτε πιο βαθιά.

Η Rosa Luisa DeLauro, 79 ετών, δεξιά, υπηρέτησε ως εκπρόσωπος των ΗΠΑ για την 3η περιφέρεια του Κογκρέσου του Κονέκτικατ από το 1991. Η περιοχή βρίσκεται στο New Haven (Πανεπιστήμιο του Yale) και περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα προάστια. Η DeLauro είναι η κοσμήτορας της αντιπροσωπείας του Κογκρέσου του Κονέκτικατ. Σε ηλικία 79-80 ετών ήρθε να συναντήσει τον Ζελέ, τον όβριο πράκτορα της σιώνας που αποδεκατίζει τους Ουκρανούς και Ρώσους σε μια νέα σατανική ιεροτελεστία που ξανά λαμβάνει χώρα στην Ευρώπη.

Το σατανιστικό μοτίβο φαίνετε να διπλασιάζετε. Όταν η Ρωσία καταστρέψει την Ουκρανία, το ΝΑΤΟ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει έναν πυρηνικό πόλεμο για να φέρουν την απόλυτη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που ακόμη δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, στην μεγαλύτερη ιεροτελεστία των μαύρων ΠΟΤΕ. Ίσως πήγε στην μεγαλύτερη μάγισσα των ΗΠΑ ο Ζελέ; Για δική του προστασία; 
Οι αμερικάνοι δεν είναι διατεθειμένοι να διεξάγουν έναν συμβατικό πόλεμο. Δεν υπάρχουν αρκετά στριγκ και ταμπόν για τους στρατιώτες τους. Η μορφή τους άλλαξε. Ενας ερμαφρόδιτος θεός, χρειάζετε γεναίους ερμαφρόδιτους μαχητές. Στις οθόνες, ηλεκτρονικούς και από απόσταση για να μην αποκαλυφθεί η μπόχα του.

Η μόνη μας ελπίδα είναι να νικήσουμε τις σατανιστικές γκόμενες των αμερικάνων και του WEF που μας κυβερνούν. Αλλά…η μάζα έχει πέσει σε λήθαργο. Ή καλύτερα σε μαύρη μαγεία. Κοιτάξτε τους δίπλα σας, τους φίλους σας και τους συγγενείς σας για να καταλάβετε τι μαύρα χάλια έχει η ανθρωπότητα. Ολοι βρίσκονται σε κάποια μορφή λήθαργου.
Το ονομαζόμενο κράτος δεν υπάρχει, είναι ένα συνοθύλευμα απο κακοποιούς, μαύρους μάγους και σατανάκια κάθε μορφής. Η «κατάληψη του κράτους» απο εγκληματικά/αποκρυφιστικά στοιχεία είναι δεδομένο.

Αυτή είναι η κατάσταση στη Δύση αλλά και σε όλο τον πλανήτη.

Όσο για εμάς, η κατάσταση μας είναι ακόμη πιο περίπλοκη. Κουράγιο Έλληνες, εμείς είμαστε οι απόγονοι του ΟΔΥΣΣΕΑ, Οδυσσείς και έτοιμοι για ΟΛΑ, όλα θα αποκαλυφθούν μέσα στο νέο ΕΤΟΣ 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Πραγματικά ώρες-ώρες αναρωτιέμαι ΤΙ ΖΟΥΜΕ! Τσιμπίστε μας μήπως και ξυπνήσουμε απ' το λήθαργο! Μα, είναι όντως αληθινά; Έχουμε (χωροχρονικά) επιστρέψει σε εποχές πτο-μεσαιωνικές ώστε να εμφανίζονται φάτσα-κάρτα τέτοια όντα; Ο Θεός μας και οι Αρχάγγελοί του ας μας δείξουν το σωστό δρόμο και ας μας προφυλάξουν ΕΑΝ το επιθυμούν! Συγχαρητήρια στον παρατηρητή της φωτο αλλά και τον συντάκτη του άρθρου.

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΆΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.....
    ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ....
    Η ΚΑΛΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥ ΜΟΛΩΧ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΗ ΠΑΝΤΟΥ.
    Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ "ΡΟΖΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΑΠΑΤΣΑΣ ΦΥΛΗΣ.ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ.ΝΑ'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.
    ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΒΕΡΣΑ.ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΏΝ. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΆΤΩΝ.
    ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΑ ΑΓΟΡΆΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ,ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΔΙΑΜΆΝΤΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ;
    ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΡΟΖΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ,ΝΕΟΤΕΡΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ "ΚΟΥΚΛΑΡΑ".
    ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΦΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΤΙ ΑΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΉΜΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ.

    ΕΓΩ ΚΑΘΌΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΟΦΕΊΛΕΤΑΙ.

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις