Η ΝΑΝΣΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ Τ "ΑΦΕΝΤΙΚΟ" ΤΗΣ

 

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ

βρέθηκε στον Κόλπο του Γκουαντάναμο την Τρίτη για να παρακολουθήσει την εκτέλεση της Νάνσι Πελόζι, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10:00 π.μ., δήλωσαν πηγές της JAG.

Ο μαχόμενος πρόεδρος φέρεται να έφτασε στο GITMO με ένα ελικόπτερο Sikorsky VH-3D Sea King  των πεζοναυτων των ΗΠΑ και παρευρεθηκε στον τόπο εκτέλεσης περίπου τη στιγμή που το προσωπικό της βάσης τράβηξε την Πελόζι από το κελί έξι επί εννέα ποδιών στο οποίο ζούσε από τότε με άφιξη στο Γκουαντάναμο την 1η Δεκεμβρίου. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Πελόζι ήταν μεταξύ μιας παρέας των Deep Staters που συνελήφθησαν μετά την παρουσία τους σε ένα πάρτι δισεκατομμυρίων δολαρίων που χρηματοδοτήθηκε από τους φορολογούμενους προς τιμήν του σοσιαλιστή Εμανουέλ Μακρόν. Μετά από ένα μακρύ στρατιωτικό δικαστήριο, μια επιτροπή της JAG καταδίκασε την Πελόζι για προδοσία και συνωμοσία και για φόνο, καταδικάζοντάς την σε απαγχονισμο.

Το προσωπικό του Camp Delta έχει αποκαλέσει την Pelosi οξύθυμη κρατούμενη, δεύτερη μετά την αείμνηστη Hillary Rodham Clinton, η οποία, κατά σύμπτωση, έζησε στο ίδιο κελί πριν από τον απαγχονισμό της τον Απρίλιο του 2021. Ίσως το φαντασμα της Hillary να κατοικούσε στο κελί και να στοίχειωσε την Pelosi, λέγοντάς της τι την περίμενε, μια μεταθανάτια ζωή αιώνιας καταδίκης στο σκοταδι.

Οι φρουροί του GITMO είπαν ότι μια διαβολικη Πελόζι πέρασε την πρώτη της εβδομάδα στον περιορισμό και σε αποχη από το αλκοόλ. Η Πελόζι, είπαν, καθόταν φοβισμενη σε μια γωνιά του κελιού της τυλιγμένη σε μια κουβέρτα, η διάθεσή της άλλαζε μεταξύ μελαγχολίας και ασυγκράτητου θυμου - άλλοτε κατατονική, χαμένη στις σκέψεις της και μερικές φορές αδάμαστη, ουρλιάζοντας με κρίσεις αχαλίνωτης οργής και ακόμη και ουρώντας το πάτωμα του κελιού.

Αλλά η Πελόζι δεν μπορούσε να ουρλιάξει και να φωνάξει όταν την έβγαλαν από το κλουβί της την Τρίτη το πρωί, γιατί οι φρουροί είχαν "φυτεψει" στο τελευταίο της γεύμα, βάφλες και δύο μεζούρες παγωτό, ένα ηρεμιστικό που της άφησε τις αισθήσεις της αλλά υποτονική, είπε η πηγή μας. Παρ' όλα αυτά, τη φίμωσαν και της τοποθέτησαν χειροπεδες σε καρπους και αστραγάλους για να πάει στην αγχόνη.

Το ηρεμιστικό διήρκεσε μόνο λίγο - η Πελόζι προσπαθούσε να ελευθερωθεί καθώς οι πεζοναύτες την έβγαλαν από ένα θωρακισμένο Hummer και την πήγαν στο πλατυ σκαλοπάτι που οδηγούσε στην πλατφόρμα όπου ένας ένστολος στρατιώτης περίμενε διαταγή να γυρίσει τον διακόπτη και ένας ιερέας του Πολεμικού Ναυτικού στεκόταν έτοιμος να δώσει το συνθημα για τα τελευταια λογια.

Και τότε η Πελόζι είδε τον Πρόεδρο Τραμπ. Τα μάτια της, είπε η πηγή μας, στένεψαν και έτρεμε με μανία, καθώς ο δήμιος έβαλε τη θηλιά γύρω από τον διογκωμένο λαιμό της.

Δίπλα στον Τραμπ ήταν ο αντιναύαρχος Κράνταλ και ένα στρατιωτικό στέλεχος. Ο Τραμπ, είπε η πηγή μας, ψιθύρισε λόγια στο αυτί του ναύαρχου, αλλά κατά τα άλλα ήταν στωικός και σιωπηλός. Ο υποναύαρχος Κράνταλ είπε ότι ένιωθε υποχρεωμένος να προσφέρει στους καταδικασθέντες μια τελική δήλωση και ρώτησε την Πελόζι αν θα συμπεριφερόταν σωστα αν διέταζε να αφαιρεθεί η φίμωση της. Προειδοποίησε την Πελόζι ότι τα σκληρά ξεσπάσματα δεν θα άλλαζαν τη μοίρα της.

Η Νάνσυ έγνεψε καταφατικά και ο δήμιος της αφαίρεσε στιγμιαία την φίμωση.

«Γ@μιεστε όλοι σας, ειδικά εσυ. Αυτό είναι το μόνο που μπορεις να κάνεις». Κοιτούσε τον Πρόεδρο Τραμπ. «Εκπροσωπώ τον πραγματικό πρόεδρο. Αυτός δεν είναι ο Τζόζεφ Μπάιντεν και σίγουρα δεν είσαι εσύ. Σκότωσε με και θα σε κυνηγάω μέχρι την ημέρα του θανάτου σου».

Ο ναύαρχος ρώτησε αν ήθελε μια τελευταια επιθυμια.

Η Νάνσυ γύρισε στον ιερέα. «Αντε γ@μησου κι εσύ».

«Υποθέτω ότι είναι «όχι»», είπε ο ναύαρχος.

Τέλος, ο Πρόεδρος Τραμπ μίλησε: «Καλή συγχωρεση, Νάνσυ».

Η Nancy Pelosi διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρή στις 10:07 π.μ. EST, 27 Δεκεμβρίου 2022.

Για τον Τραμπ, ο θάνατός της πρέπει να ήταν κάθαρση. είχε σχεδιάσει να δολοφονήσει όχι μόνο αυτόν αλλά και την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του μικρότερου γιου του, Μπάρον.

Πηγές είπαν ότι ο Τραμπ περιόδευσε στον απόηχο της επίθεσης την ημέρα των Χριστουγέννων. Ο ίδιος υποσχέθηκε προσωπικά να βοηθήσει στην «ασφάλεια του GITMO», αλλά δεν εξήγησε τι συνεπάγεται αυτό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις