ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ "ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ"....!!!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κουστούμι 
 
Η αυτογελοιοποίηση των παπαγάλων, στα ΜΜΕ έχει και ένα καλό. Προκαλεί αυθόρμητο γέλιο, στους σκεπτόμενους, κάτι, που αυξάνει το προσδόκιμο ζωής τους.
 
Ετσι, στο προχθεσινό σάιτ του φιλελεύθερου " Βρετανικού "Γκάρντιαν"- ναι, αυτού, που πέρασε, σε όλη την ανθρωπότητα, την "πραγματικότητα" των 6.500 νεκρών εργατών του Κατάρ, χωρίς κανένα στοιχείο-διαβάσαμε το άρθρο του "ειδικού" Πάτρικ Βεντουρ, υπό τον τίτλο "Why Crimea is Volodymyr Zelenskiy’s greatest bargaining chip".ότι στην περιοχή του Ντονμπάς συντελούνται κοσμοϊστορικά γεγονότα.
 
Με δυο λόγια το νόημα. Η Ρωσία βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, στα μέτωπα του πολέμου( όπου τους πάει καροτσάκι) και για ν΄απεμπλακεί θα πρέπει να εξετάσει όχι μόνο την αποχώρηση της, από τις "καταληφθείσες περιοχές", αλλά και την μοίρα της Κριμαίας. Αλλιώς, σε περίπτωση, που θελήσει να κρατήσει την Κριμαία, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, κάτι που φοβάται να κάνει.
Για να λυθεί το πρόβλημα της Κριμαίας, ο "ειδικός" προτείνει μια κοινή διοίκηση με διπλή αυτονομία της περιοχής, υπό τον έλεγχο διεθνών οργανώσεων.
 
Καταλαβαίνουμε τον πανικό της Βρετανικής εξουσίας, εν μέσω του μεγάλου απεργιακού κύματος, που έχει ξεσπάσει στην χώρα, όπως και το αντιλαϊκό κόστος ζωής των πολιτών, που επιδοτούν τον πόλεμο του Ζελένσκι, αλλά τέτοια δημοσιεύματα δεν πείθουν και δεν φέρνουν ελπίδα, στους πεινασμένους ότι να, τώρα τελειώνει ο πόλεμος και δεν θα σας κλέψουμε άλλο!
 
Αυτή είναι μια παρελκυστική προπαγάνδα, όπως είχε διαμορφωθεί και στον Β΄ΠΠ, από την Χιτλερική ηγεσία, για το αήττητο του Γ΄Ράιχ. Και μόνον, μετά την ήττα του στο Στάλινγκραντ, οι Γερμανοί άρχισαν να καταλαβαίνουν την κοροϊδία.
 
Σ΄αυτήν την περίπτωση, κάποιοι πιθανόν να πείστηκαν ότι ο Πούτιν, μετά την παράδοση του, θα χτυπάει τα κουδούνια τους, για να τους πληρώσει και τους λογαριασμούς ρεύματος και σούπερ μάρκετ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. https://www.zougla.gr/kosmos/article/sti-romi-kalese-ton-volontimir-zelenski-i-tzortzia-meloni

    Η "πατριωτισα" της Ιταλίας προσκάλεσε τον ναζιστή στην Ρώμη να του πει τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις