Πληρωστε τωρα οι "αψεκαστοι" το παραμυθι του “κάνω το εμβόλι# και δεν κολλάω δεν μεταδίδω και δεν νοσώ βαριά”

 

Νέα επιστημονική έρευνα

δείχνει ότι οι εμβολι@σμένοι για Cov-id έχουν περισσότερες από διπλάσιες πιθανότητες να μολυνθούν από τον ιό σε σχέση με τους ανεμβολί@στους.

Αυτή η έρευνα δείχνει ότι τα εμβόλι@ Cov-id-19 σχετίζονται με μεγαλύτερη εξάπλωση του ιού και αποκαλύπτει το «Μέγα Ψεύδος» ότι τα εν λόγω σκευάσματα «σταματούν την εξάπλωση».

Τα επιχειρήματα των υγειονομικών αξιωματούχων ότι τα «πιστοποιητικά εμβολι@σμού» θα βοηθούσαν στην προστασία των κοινοτήτων από την εξάπλωση του ιού αποδεικνύονται εντελώς δόλια.

Η συναισθηματική έκκληση  ότι τα εμβόλι@ Cov-id με κάποιο τρόπο προστατεύουν τα μέλη της οικογένειάς σας αποδεικνύεται πλέον εντελώς αβάσιμη.

Ο θρασύς ισχυρισμός ότι ο Covi-d-19 ήταν μια «πανδημία των μη εμβολι@σμένων» αποδεικνύεται επίσης εντελώς ψευδής.
Ο εμβολι@σμός είναι μια προσωπική απόφαση υγείας.

Θα πρέπει να αφεθεί σε έναν ασθενή και έναν γιατρό.Το άρθρο της Αμερικανικής Ένωσης Δημόσιας Υγείας αποκάλυψε ότι ο ψευδής ισχυρισμός πως οι λήψεις εμβ#λίων mRNA θα σταματούσαν την εξάπλωση του Cov-id-19 ήταν ακόμη χειρότερος από παραπλανητικός – ήταν ακριβώς αντίθετος.

«Έξι μήνες μετά την ημερομηνία του δείκτη, η συχνότητα μόλυνσης από τον SA-RS-Co-V-2 ήταν σημαντικά υψηλότερη στους λήπτες του εμβ#λίου (6,7%) από τους ανεμβολί@στους με μόλυνση (2,9%)», βρήκαν οι ερευνητές.

Προβληματικός αποδείχθηκε και ο ισχυρισμός, πως τα εμβόλι@ mRNA διασφαλίζουν κατά 100% τους λήπτες.

Η μελέτη αποδεικνύει, πως το ποσοστό ασφάλειας είναι κατά πολύ μικρότερο από εκείνο που διαφημιζόταν την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των εμβ#λίων.

«Η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες στους εμβολι@σμένους, ωστόσο, ήταν 37% χαμηλότερη από αυτή των μολυσμένων στο παρελθόν», προσθέτουν οι ερευνητές.

«Τα ποσοστά επισκέψεων και νοσηλειών στις εντατικές για κάθε αιτία ήταν 24% και 37% χαμηλότερα στους εμβολι@σμένους από ό,τι στους προηγουμένως μολυσμένους».

Η μελέτη πάντως είναι προβληματική σε τουλάχιστον μία πτυχή: Οι ερευνητές άρχισαν να μετρούν τις λοιμώξεις 30 ημέρες μετά την πρώτη λήψη mRNA, η οποία είναι μια περίοδος κατά την οποία πολλοί αναφέρουν πως είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι στη μόλυνση.

Επιπλέον, οι ερευνητές δεν υπολόγισαν μια λοίμωξη για ένα εμβολι@σμένο άτομο έξι μήνες μετά τη λήψη των εμβ#λων mRNA.
Έτσι, η συμπερίληψη αυτών των δεδομένων θα έκανε την απόδοση να φαίνεται πολύ χειρότερη για τις λήψεις των εμβ#λίων.

Εξάλλου η Washington Post έβαλε πρόσφατα άλλο ένα καρφί στο φέρετρο της «πανδημίας των ανεμβολί@στων» με την ανάλυσή της ότι η πλειονότητα των Αμερικανών που πέθαναν από τον Co-vid-19 ήταν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό «πλήρως εμβολι@σμένοι».

«Για πρώτη φορά, η πλειονότητα των Αμερικανών που πεθαίνουν από τον κορ#νοϊό έλαβαν τουλάχιστον την κύρια σειρά του εμβ#λίου», παραδέχθηκε η ανάλυση της Post.

Μια άλλη πρόσφατη μελέτη, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022, δείχνει ότι το δισθενές εμβ#λιο είχε μόνο ένα μέτριο όφελος που εξασθενεί γρήγορα.

Η προκαταρκτική μελέτη που βασίζεται σε ερευνητές της Cleveland Clinic δείχνει πόσο γρήγορα φθείρονται τα ενισχυτικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΌΠΛΑ.
    ΟΎΤΕ ΚΟΥΒΈΝΤΑ...

    ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΆ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΈΣ ΠΡΆΞΕΙΣ.



    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις