Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ FDA ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

 

Οι ερευνητές της JAG του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ

συνέλαβαν την Πέμπτη τον πρώην Επίτροπο της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων, Stephen Hahn, επειδή διέπραξε προδοτικές πράξεις κατά του έθνους και του λαού του, ενώ υπηρετούσε υπό τον Πρόεδρο Donald J. Trump καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, ανέφεραν πηγές της JAG.

Πηγή της JAG που γνωρίζει την επιχείρηση είπε ότι ο Χαν, τον οποίο ο Τραμπ κατονόμασε σε ένα σφραγισμένο κατηγορητήριο πριν φύγει από την Ουάσιγκτον το 2021, επωφελήθηκε μαζικά από την υποστήριξη και την προώθηση πειραματικών εμβολίων που σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Η JAG ισχυρίζεται ότι ο κατασκευαστής εμβολίων Moderna (και πιθανώς άλλοι) πρόσφερε στον Χαν μεγαλο ποσο μετρητων με αντάλλαγμα την παραπλανητική περιγραφή της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας του εμβολίου mrna.

Οι ερευνητές επιτέθηκαν στον Χαν, 62, καθώς έφευγε από ένα γυμναστήριο κοντά στο σπίτι του στο Σίλβερ Σπρινγκς, στο Μέριλαντ. Σύμφωνα με πληροφορίες, του έδειξαν στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης, του πέρασαν χειροπέδες και τον πέταξαν στο πίσω κάθισμα ενός πολιτικού SUV. «Υποτίθεται ότι είχα ασυλία», φώναξε ο Χαν.

Η JAG είπε ότι ο Χαν ήταν μέρος μιας ευρείας συνωμοσίας για να εξαπατήσει τον Πρόεδρο Τραμπ να πιστέψει ότι τα εμβόλια Covid είναι αβλαβή, κάτι που τον ώθησε να ξεκινήσει το Operation Warp Speed, ένα πρόγραμμα με το οποίο η FDA χαλάρωσε ή κατάργησε τα πρωτόκολλα διαχείρισης εμβολίων. Στις 18 Δεκεμβρίου 2020, ο Hahn χορήγησε προσωπικά την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για το εμβολιο της Moderna. Η JAG είπε ότι ο Χαν προχώρησε με την EUA παρά το γεγονός ότι είχε απτές αποδείξεις ότι το εμβόλιο είχε σκοτώσει ή είχε αρρωστήσει σοβαρά συμμετέχοντες στη δοκιμή Φάσης Ι και Φάσης ΙΙ, ορισμένοι από τους οποίους πέθαναν ξαφνικά μετά από έναν μόνο εμβολιασμό.

Ο Χαν, είπε η πηγή μας, είχε απεριόριστη πρόσβαση στη βάση δεδομένων της Moderna, η οποία έδειξε ότι 45 από τους 600 συμμετέχοντες στη φάση ΙΙ (7,5%) ανέπτυξαν μη φυσιολογικούς θρόμβους αίματος εντός 14 ημερών από τον εμβολιασμό. Είκοσι ένας από αυτούς έπαθαν θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο. Αυτά τα στοιχεία υποδεικνύουν ότι τουλάχιστον το 3,25% των εμβολιασμένων ανθρώπων πέθαναν - μια πλήρης αντίφαση με τον ισχυρισμό του CDC ότι μόνο το 0,002242857142857143% των εμβολιασμένων ατόμων παθαίνει μυοκαρδίτιδα ή άλλες σοβαρές παρενέργειες.

Το κίνητρο του Χαν για να συμμετάσχει στη συνωμοσία, είπε η πηγή μας, ήταν τα χρήματα: Του δωθηκε μια πληρωμή 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων στη Moderna τρεις εβδομάδες πριν από τη χορήγηση EUA και ένα επιπλέον δώρο 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων ένα μήνα αφότου άρχισαν να μπαίνουν εμβόλια θρόμβων στην "αγκαλιά" ενός αφελούς κοινού.

«Έχουμε την απόδειξη και θα γίνει γνωστή στο στρατοδικείο του», είπε η πηγή μας. «Θέλουμε να κλείσουμε την πόρτα στους εγκληματίες του Covid, αλλά είναι μια μακρά λίστα. Πηγαίνει πολύ πιο βαθιά από τους Fauci, Birx, Collins και Hahn. Εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, Αμερικανοί πέθαναν εξαιτίας τους—όχι γιατι αρρωστησαν απο Covid αλλά σκοτώθηκαν από το εμβόλιο. Πρέπει όλοι να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....












ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις