Η «Παγκόσμια τάξη βασισμένη σε κανόνες» τελειώνει με τους Ρότσιλντ να προσπαθούν να προσφέρουν τρισεκατομμύρια δολάρια σε αντάλλαγμα για αμνηστία


Φαίνεται ότι το 2022 θα είναι γνωστό ως η τελευταία χρονιά που η «παγκόσμια τάξη βασισμένη σε κανόνες» της Χαζαρικής μαφίας έλεγχε πραγματικά οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Σε ένδειξη του πόσο απομονωμένο είναι το KM, στις 18 Δεκεμβρίου, με ψήφους 195 κατά 2, οι χώρες του κόσμου συμφώνησαν να διπλασιάσουν την ποσότητα της προστατευόμενης γης και ωκεανών στον κόσμο και να λάβουν άλλα μέτρα για να σταματήσουν την κρίση εξαφάνισης που προκλήθηκε από την ανθρωπότητα. 

https://www.unep.org/news-and-stories/story/cop15-ends-landmark-biodiversity-agreement

 Οι δύο χώρες που καταψήφισαν -οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Βατικανό- αποκαλύφθηκαν έτσι ως οι δύο τελευταίες θέσεις που ελέγχονται από τη Σατανική Χαζαρική Μαφία.

Ο λόγος που το Βατικανό και η θυγατρική του στις Ηνωμένες Πολιτείες ψήφισαν κατά της προστασίας της φύσης είναι επειδή εξακολουθούν να τη θεωρούν κάτι προς εκμετάλλευση. Έτσι ερμηνεύουν αυτά τα λόγια από το βιβλίο της Γένεσης:

να έχετε κυριαρχία στα ψάρια της θάλασσας και στα πτηνά του ουρανού και σε κάθε ζωντανό που κινείται στη γη…κάθε βότανο που φέρει σπόρο, που είναι επάνω στο πρόσωπο όλης της γης, και σε κάθε δέντρο, στην οποία είναι ο καρπός ενός δέντρου που δίνει σπόρο. για σένα θα είναι για κρέας.

Αυτός ο συγγραφέας νομιζει πώς οι χριστιανοί ιεραπόστολοι στον Αμαζόνιο ακολουθούνται από εταιρείες ξυλείας που στη συνέχεια κόβουν τα δάση, κτηνοτρόφους που τα μετατρέπουν σε εργοστάσια κρέατος και εταιρείες εξόρυξης που απορροφούν τα ορυκτά. Οι «προσηλυτισμένοι» βρίσκονται στη συνέχεια να ζουν σε τρώγλες του τρίτου κόσμου.

Αυτό σημαίνει ότι οι οντότητες στην κορυφή του μονοθεϊσμού έχουν ενεργήσει ενάντια στη γήινη ζωή. Γι' αυτό πρέπει να αφαιρεθούν. Κάνοντας αυτό θα ξεκινήσει μια νέα εποχή.

Αυτό θα ήταν ένα τόσο ιστορικό γεγονός που θα άξιζε να ξεκινήσει ένα νέο ημερολόγιο. Θυμηθείτε, κανείς δεν γνωρίζει πότε γεννήθηκε ο Χριστός, επομένως η γέννησή του ταυτιστηκε με την ηλιακή Πρωτοχρονιά. Αυτό σημαίνει ότι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί θα μπορούσαν να γιορτασουν εκ νέου τα Χριστούγεννα έτσι ώστε να συμπίπτουν με την ηλιακή Πρωτοχρονιά. Οι Μουσουλμάνοι και οι Κινέζοι μπορούσαν επίσης να συντονίσουν τα σεληνιακά τους ημερολόγια.

Εντάξει, ίσως προλαβαίνουμε λίγο. Ας δούμε μερικά από τα εδώ/τώρα που συνεβησαν σε αυτόν τον πλανήτη την περασμένη εβδομάδα.

Η ψηφοφορία των Ηνωμένων Εθνών που αναφέρθηκε παραπάνω σημαίνει ότι η εξουσία του KM έχει περιοριστεί σε ηθοποιούς με μάσκα που προσποιούνται τον «Πάπα Φραγκίσκο» και τον «Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν».




Ω, ναι, ελέγχουν επίσης έναν απατεώνα με μάσκα από καουτσούκ που ονομάζεται "Elon Musk", ο οποίος ισχυρίζονται ότι είναι ο "πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο".


Ακούμε ότι και οι τρεις θα "αφαιρεθούν" την Πρωτοχρονιά,

Όπως σημειώσαμε την περασμένη εβδομάδα, λατινικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Πάπας Φραγκίσκος θα παραιτηθεί «για λόγους υγείας».

“Ya he firmado mi renuncia” en caso de impedimento médico: Papa Francisco (eluniversal.com.mx)

Ο πραγματικός λόγος, φυσικά, είναι ότι οι Καθολικοί Χριστιανοί είναι σε ανοιχτή εξέγερση ενάντια στα πρόσφατα σατανικά λόγια και τις πράξεις του. Επίσης, όπως αναφέραμε την περασμένη εβδομάδα, οι Ιησουίτες τελικά κατάλαβαν ότι ο πραγματικός Πάπας Φραγκίσκος σκοτώθηκε και αντικαταστάθηκε από έναν απατεώνα.

Όσο για τον αποκαλούμενο «Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν», πηγές της CIA και του Πενταγώνου λένε ότι αυτός και ολόκληρο το ψεύτικο καθεστώς του θα απομακρυνθούν το νέο έτος. Αυτό είναι γεγονός: Κάθε πολιτικός πράκτορας Rothschild με τον οποίο έδωσε τα χέρια Volodymyr Zelensky έχει φύγει. Τώρα ο Μπάιντεν του έσφιξε το χέρι…



Εάν το Ανώτατο Δικαστήριο αποτύχει να αποφανθεί κατά του πλαστού καθεστώτος Μπάιντεν τον Ιανουάριο, τότε η «πραγματικη δράση» θα τους απομακρύνει, λένε οι πηγές της CIA.

Μετά, φυσικά, υπάρχει ο απατεώνας Μασκ που έγινε «ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο» ενεργώντας ως ξέπλυμα χρήματος για τα αστεία χρήματα του FRB που αντλήθηκαν από το τσίρκο Μπάιντεν.

Αυτό τώρα καταρρέει, όπως φαίνεται από την κατακόρυφη πτώση της τιμής των μετοχών του και τη δημόσια απόρριψη της ψεύτικης εκπομπής του «ελεύθερης έκφρασης» στο Twitter. Το Twitter εξακολουθεί να λογοκρίνει όλους τους πραγματικούς που λενε αλήθειες όπως ο Henry Makow. Τώρα πηγές της CIA μας λένε ότι ο ίδιος ο Μασκ είναι ένας ηθοποιός με μάσκα από καουτσούκ αυτές τις μέρες.

Κόβεται το ξέπλυμα χρήματος KM. Από την αρχή του τρέχοντος έτους, οι αμερικανικές μετοχές έχουν χάσει 11,7 τρισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματιστηριακή αξία. Από αυτές τις ζημίες άνω των 5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων προέρχονται από μόλις πέντε εταιρείες – Apple, Microsoft, Amazon, Alphabet, Meta και Tesla.

https://lendingassociation.com.au/markets-flat-but-trillion-dollar-losses-for-5-tech-stocks-this-year/

Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που βασίζονταν στα παιχνίδια χρημάτων Fiat πέφτουν επίσης στο μαρασμό καθώς τελειώνει το ξέπλυμα χρήματος μέσω εταιρειών τεχνολογίας.

Επίσης, πρόκειται να χτυπηθούν πολύ στα ακίνητα. Για παράδειγμα, οι πωλήσεις κατοικιών έπεσαν με ρεκόρ 35% τον Νοέμβριο. Αυτό θα γίνει τελικά στη μητέρα όλων των κρίσεων στεγαστικών δανείων και ακινήτων.

https://www.redfin.com/news/housing-market-tracker-november-2022/

Ενα σημάδι ειναι, η ολιγαρχία γνωρίζει ότι έχει ηττηθεί, την περασμένη εβδομάδα ο David René de Rothschild, (ο οποίος σύμφωνα με τη Wikipedia είναι ο επικεφαλής των γαλλικών και βρετανικών κλάδων της οικογένειας Rothschild)


https://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild





 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις