QUANTUM GOLD


Γνωρίζετε ότι αυτή τη στιγμή κινούμαστε από ένα παλιό οικονομικό σύστημα σε ένα νέο οικονομικό σύστημα. Οι χώρες που ξεκινούν πρώτες είναι η Ρωσία, η Κίνα και η Ινδία. Τα νομίσματα αυτών των τριών χωρών έχουν πλέον μετατραπεί σε ψηφιακά νομίσματα που σχετίζονται με τον χρυσό. Από τη στιγμή που το ψηφιακό νόμισμα συνδεθεί με το QFS, δεν μπορείτε να κρύψετε τίποτα, επειδή το QFS γνωρίζει πλήρως πώς λειτουργεί, από πού προέρχονται τα χρήματα και ποιες άλλες διαδικασίες υπάρχουν. Ως εκ τούτου, μπορεί να δει αμέσως πότε τα κεφάλαια φτάνουν παράνομα.


Εάν τα κεφάλαια φτάσουν παράνομα, δεν εισέρχονται στο QFS. Έτσι, εάν το υπόλοιπο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην τράπεζα είναι από κανονικές αποδοχές, θα μεταφερθεί στο QFS, αλλά εάν τα κεφάλαια είναι από χρήματα ναρκωτικών, δεν θα μεταφερθούν. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει με τα ταμεία φοροδιαφυγής. Ο λόγος είναι ότι είναι παράνομο να παίρνεις χρήματα από φόρους από το ευρύ κοινό. Το QFS μπορεί να πει αν τα χρήματα είναι σωστά ή λάθος επειδή ελέγχονται από την κοσμική τεχνολογία και την κοσμική ενέργεια. Όσον αφορά τον φόρο εισοδήματος που πληρώσαμε, θα ανακτήσουμε ένα μέρος του τα επόμενα χρόνια.

Οι κυβερνήσεις των 209 χωρών (που υπέγραψαν τη GESARA) θα καταρρεύσουν μια φορά. Στη συνέχεια θα εγκατασταθούν νέες κυβερνήσεις. Σύμφωνα με τον νόμο GESARA, εντός 120 ημερών θα διεξαχθούν νέες εκλογές και θα τοποθετηθεί νέα κυβέρνηση. Θα υπάρξουν κάποια τρομερά γεγονότα, αλλά μην πανικοβληθείτε. Δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό. Επί του παρόντος, διάφορα σχέδια της Cabal αποτυγχάνουν. Ωστόσο, οι ελλείψεις τροφίμων θα είναι αναπόφευκτες. 

Η Visa και η MasterCard έχουν χάσει αυτήν τη στιγμή το 50% των παγκόσμιων πωλήσεών τους. Αυτό συμβαίνει επειδή η Ρωσία, η Κίνα και η Ινδία έχουν φύγει. Αυτά τα δύο συστήματα πιστωτικών καρτών είναι πλέον τόσο παλιά που θα αφαιρεθούν από το QFS. Το GCR έρχεται. Αυτό που πιστεύαμε ότι είναι διαφορετικό είναι ότι κάθε χώρα θα είναι υπεύθυνη για την ανατίμηση του δικού της νομίσματος χωριστά. 

Τα στεγαστικά δάνεια και τα δάνεια με πιστωτικές κάρτες θα εξαιρούνται πλήρως ... γιατί είναι παράνομα. Αυτή την περίοδο, σταδιακά, τα δάνεια συγχωρούνται και απαλλάσσονται σε όλο τον κόσμο. Πράγματι, αυτή τη στιγμή συμβαίνει με ελεγχόμενους ρυθμούς. Οι άνθρωποι των οποίων τα δάνεια καταργούνται είναι συχνά αυτοί που δεν μιλούν. 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Κρίμα που η Ελλάδα μας δεν είναι μέσα στίς 209 χώρες. Εδώ, στο καλύτερο χωράφι του κόσμου, η GESARA θα αργήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις