ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 24/05/22

 


Ο Γατούλης του προέδρου Τραμπ αναφέρει με νόημα: «Δεν αντέχω τον Ζελένσκι, εσείς»; ΣΕ ΛΙΓΟ, ΟΥΤΕ ΟΛΗ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ.
 
>>Το Κουλιστάν μεταβαίνει επίσημα στην πληρωμή του ρωσικού φυσικού αερίου σε ρούβλια. Η μετατροπή της πληρωμής σε ρούβλια θα ολοκληρωθεί αύριο 25 Μαΐου. ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ;
 
Όπως εύστοχα γράφει ένας φίλος στο twitter «6 στάδια θλίψης στην ΕΕ για να πληρώσει το φυσικό αέριο σε ρούβλια
1. Άρνηση
2. Θυμός
3. Διαπραγμάτευση
4. Κατάθλιψη
5. Πληρώστε σε ρούβλια
6. Πληρώστε περισσότερα σε ρούβλια»
 
>> Η Γερμανία σχεδιάζει να επαναφέρει εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα και πετρελαίου εάν η Ρωσία διακόψει τις αποστολές φυσικού αερίου της. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!
 
>>Ο διαχειριστής του ηλεκτρικού δικτύου της Νορβηγίας Statnett προειδοποιεί πως «ενεργειακή ασφάλεια προμήθειας ηλ. Ενέργειας μπορεί να είναι σε οριακά επίπεδα σε κάποιες καταστάσεις οδεύοντας στον χειμώνα του 2023. ΚΟΜΨΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ..
 
>> O Βρετανικός Ρυθμιστής Ενέργειας αναφέρει πως οι λογαριασμοί μπορεί να ανέβουν άλλο 40% το Οκτώβριο!!! [ΚΡΑΧ, ΟΧΙ;].
 
>> Συνεχίζονται οι θαλάσσιες εξαγωγές αργού πετρελαίου της Ρωσίας. Οι αποστολές δεν παρουσιάζουν άμεσο αντίκτυπο από τις τελευταίες ευρωπαϊκές μειώσεις. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ; ΚΙΝΑ; ΙΝΔΙΑ; ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ; ΗΠΑ ΜΗΠΩΣ;
 
>>Ο Μπάιντεν αποστραγγίζει άλλα 40 εκατομμύρια βαρέλια αργού πετρελαίου από τα Στρατηγικά Αποθέματα Πετρελαίου των ΗΠΑ!!! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!
 
>> Σήμερα η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν μίλησε στο Φόρουμ της κλίκας δίνοντας το στίγμα της αγωνίας που τους περιβάλει λέγοντας πως « το φόρουμ πρέπει να αντιμετωπίσει το κόστος και τις συνέπειες του πολέμου επιλογής του Πούτιν. [[[[[[Αυτό θέτει υπό αμφισβήτηση ολόκληρη τη διεθνή μας τάξη]]]]]
[Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους Ουκρανούς να επικρατήσουν]. «Η Ρωσία χρησιμοποιεί την πείνα και τα σιτηρά για να αποκτήσει επιρροή. Γι' αυτό η αντιμετώπιση της επιθετικότητας της Ρωσίας είναι καθήκον ολόκληρης της παγκόσμιας κοινότητας». ΠΟΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ; Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΦΡΙΚΗ, ΙΝΔΙΑ, ΚΙΝΑ, ΑΣΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ Ν. ΖΗΛΑΝΔΙΑ) ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ. 
 
Ούρσουλα, η Ρωσία είναι ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ και προμηθεύει τα πάντα στον πλανήτη. ΚΙΝΕΙ, ΧΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑΪΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΡΩΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ [ΠΟΝΟΣ]. 
 
>> Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Λουκασένκο προειδοποιεί για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο εάν η Δύση συνεχίσει τη βοήθεια προς την Ουκρανία.
 
>> Οι Κινεζικές και Ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποίησαν κοινή στρατηγική [[[περιπολία ρουτίνας]]] στη Θάλασσα της Ιαπωνίας (ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ), στην Θάλασσα της Ανατολικής Κίνας και στον Δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό, δήλωσε την Τρίτη το υπουργείο Άμυνας της Κίνας, προσθέτοντας ότι η περιπολία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με ετήσια σχέδια στρατιωτικής συνεργασίας.
Το σημαντικό είναι πως τα Κινεζικά και τα ρωσικά αεροσκάφη ήταν στρατηγικά πυρηνικά βομβαρδιστικά και πέταξαν πάνω από τη Θάλασσα της Ιαπωνίας καθώς ο Τζο Μπάιντεν επισκέπτονταν το Τόκιο, όπως αναφέρουν οι Financial times.
 
Αεροσκάφη των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων και της Κινεζικής Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν σήμερα κοινή αεροπορική περιπολία 13 ωρών στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Μια αεροπορική ομάδα αποτελούμενη από ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95MS και κινεζικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Hun-6K πραγματοποίησαν περιπολίες πάνω από τη Θάλασσα της Ιαπωνίας και τη Θάλασσα της Ανατολικής Κίνας, συνοδευόμενη από ρωσικά Su-30SM. Το αεροσκάφη λειτούργησαν σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, χωρίς να παραβιάσει τον εναέριο χώρο άλλων χωρών, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Σε ορισμένα στάδια, τα στρατηγικά αεροσκάφη συνοδεύονταν από νοτιοκορεάτικα μαχητικά F-2 και ιαπωνικά F-15.
 
Η ομάδα πολεμικών πλοίων με το νέο αεροπλανοφόρο Liaoning ολοκληρώνει τις ασκήσεις του ναυτικού στον Ειρηνικό «με στόχο τις δυνάμεις της Ταϊβάν». Το ναυτικό της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ παρακολουθούσαν στενά το αεροπλανοφόρο και τα συνοδευτικά πλοία του.
 
>>Επίσης, ο υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας Λαβρόφ ανέφερε πως «η Ρωσία θα εμβαθύνει τους οικονομικούς δεσμούς με την Κίνα για να αντιμετωπίσει τη Δύση».
 
>> Ο στρατηγός Μαρκ Μίλεϊ προειδοποίησε τους δόκιμους του West Point να προετοιμαστούν για έναν παγκόσμιο πόλεμο. Και οι ΗΠΑ, λέει, δεν είναι πλέον υπερδύναμη. Ο Μίλεϊ δεν ανήκει στα λευκά καπέλα και είναι πολέμιος του προέδρου Τραμπ. Ο τύπος θα δικαστεί για εσχάτη προδοσία, καθώς παρακάμπτοντας τον πρόεδρο Τραμπ, στις 6 Ιανουαρίου με την Πελόζι ειδοποίησαν την Κίνα πως επίκειται επίθεση των ΗΠΑ που δήθεν διέταξε ο Τραμπ!!
 
>>Επίσης άλλα μέλη του Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ, ο πολεμοχαρής Τζο Μάντσιν, ένας από τους πιο ισχυρούς εκλεγμένους αξιωματούχους στην Ουάσιγκτον, λέει στο Φόρουμ (ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ!!) [[[[[[ότι αντιτίθεται σε κάθε είδους ειρηνευτική συμφωνία στην Ουκρανία και θέλει μόνο την απόλυτη νίκη με απώτερο στόχο την αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία. Στο επόμενο κλιπ αποκαλεί αυτόν τον πόλεμο "ευκαιρία"]]]]]]. ΕΙΠΑΜΕ, ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ, ΑΛΛΑ «ΕΧΟΥΣΙΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ».
 
>> Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν λέει ότι «η κυβέρνηση θα κηρύξει κατάσταση πολέμου από τα μεσάνυχτα σήμερα» για να «προστατεύσει τις οικογένειες της Ουγγαρίας με κάθε δυνατό μέσο».
 
>>>> Τέλος, η Εσθονία και η Λιθουανία πιέζουν τα ευρωπαϊκά κράτη να στείλουν πολεμικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα για να προστατεύσουν τα φορτηγά που μεταφέρουν ουκρανικά σιτηρά!!! Προσέξτε τι έχουμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες για την επέμβαση νατοϊκών πλοίων στην Μαύρη Θάλασσα λόγω σιτηρών...το αφήγημα χτίζεται.
 
Όμως το νόημα όλων αυτών είναι πως επέρχεται «ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ» στρατιωτικών δυνάμεων σε παγκόσμια κλίμακα. Δεν θα αργήσει και είναι αναγκαία. Ο περισσότερος κόσμος θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του με όσα θα συμβούν. 
 
Όμως το έχουμε αναφέρει, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η «ΑΛΛΑΓΗ» ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις