Οι άκρως απόρρητες διαπραγματεύσεις για τη νέα εποχή προχωρούν καλά καθώς ο "δυτικός τροπος" καταρρέει

 

Οι διαπραγματεύσεις ανωτάτου επιπέδου

μεταξύ των πρεσβυτέρων της Ασίας και της Δύσης για την έναρξη μιας νέας χρυσής εποχής για την ανθρωπότητα προχωρούν καλά, σύμφωνα με εμπλεκόμενες πηγές. 

Η βασική συμφωνία απαιτεί την πλήρη διαγραφή όλων των χρεών, δημόσιων και ιδιωτικών, μια εφάπαξ αναδιανομή των περιουσιακών στοιχείων και μια μαζική εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας, τον τερματισμό της καταστροφής του περιβάλλοντος και τον αποικισμό του σύμπαντος με γήινη ζωή. 

Αυτό το σχέδιο υποστηρίζεται -μεταξύ άλλων- από τη δυτική επιτροπή των 300, τη ρωσική κυβέρνηση, την ινδική κυβέρνηση και τις ασιατικές μυστικές εταιρείες που ελέγχουν την Κίνα, την ASEAN, την Κορέα και την Ιαπωνία. Υπάρχουν ορισμένες συγκεκριμένες κινήσεις που περιλαμβάνουν τεράστια ποσά χρυσού και δολαρίων εκτός ατζεντας. Οι λεπτομέρειες δεν μπορούν ακόμη να αποκαλυφθούν δημόσια για λόγους ασφαλείας, λένε οι πηγές που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις.

Φυσικά, έχουμε ξανακούσει αυτήν την ομιλία, οπότε πιστέψτε την όταν τη δείτε.

Προς το παρόν, το καθήκον είναι να διασφαλίσουμε ότι η υπάρχουσα δυτική δομή εξουσίας θα καταρρεύσει χωρίς να καταστραφεί ο πλανήτης.

 Ήδη, η δυτική άρχουσα τάξη έχει πέσει σε κάτι που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως συλλογική παραφροσύνη καθώς το πλέγμα ελέγχου τους καταρρέει. Το τελευταίο σημάδι είναι μια τεράστια εκστρατεία καταστροφικου φόβου για την ευλογιά των πιθήκων. 

Το μοτιβο φόβου φαίνεται να είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογηθεί μια μαζική αρπαγή εξουσίας από τον ΠΟΥ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός. 



Και οι δύο πραγματοποιούν μαζικές συναντήσεις στην Ελβετία αυτή την εβδομάδα, όπου επιδιώκουν ενεργά τον ολοκληρωτικό έλεγχο σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Από τις 22 Μαΐου έως τις 28 Μαΐου, εκπρόσωποι των 194 κρατών μελών του ΠΟΥ (που αντιπροσωπεύουν το 98% όλων των «χώρων» στον κόσμο) συμμετέχουν στη συνεδρίαση της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας στη Γενεύη. Εδώ θα ψηφίσουν τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) που θα είναι νομικά δεσμευτικοί σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

https://reclaimthenet.org/world-health-organization-pandemic-treaty-a-fresh-push-for-vaccine-passports-global-surveillance-and-more/.

Οι τροποποιήσεις που προωθούνται από τη Χαζαρική μαφία θα δώσουν στον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ, Tedros Adhanom Ghebreyesus, μονομερή εξουσία να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία σε οποιοδήποτε έθνος με βάση όποια στοιχεία επιλέξει. Αυτό θα δημιουργήσει ένα de facto παγκόσμιο ολοκληρωτικό καθεστώς πολύ πιο κατασταλτικό από οποιοδήποτε άλλο που έχει δει μέχρι σήμερα σε αυτόν τον πλανήτη.

Αυτή η αρπαγή εξουσίας σχεδιάστηκε τουλάχιστον από το 1975, όταν ένα έγγραφο της Παγκόσμιας Τράπεζας πρότεινε για πρώτη φορά τη χρήση μιας πανδημίας ως εργαλείου για την εγκατάσταση μιας φασιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης.

«Προβλέπουμε όταν χτυπήσει η επόμενη «πανδημία», οι δυτικές κυβερνήσεις θα αναστείλουν όλες τις εκλογές με βάση τις συστάσεις του ΠΟΥ. Έτσι το WEF θα διατηρήσει τον έλεγχο», λένε πηγές της MI6.

Αυτό το σχέδιο είναι τώρα πλήρως σε εξέλιξη με μια προφανώς ψεύτικη εκστρατεία φόβου για την «ευλογιά των μαϊμούδων». Σε έναν κόσμο με σχεδόν 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους, Τα κρουσματα σε όλο τον κόσμο ειναι περίπου 100 «περιπτώσεις». Σημειώστε στο παρακάτω άρθρο ότι οι περισσότερες από τις «υποψίες» είναι «ύποπτες» και δεν επιβεβαιώνονται. Αυτό είναι καθαρό μοτιβο φόβου. Η KM WHO προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα απάτη οπως φαίνεται.

https://www.dailymail.co.uk/health/article-10837049/WHO-convenes-emergency-monkeypox-meeting-amid-growing-fears-international-outbreak.html

Θυμηθείτε ότι αυτοί οι πίθηκοι του εργαστηρίου «δραπετεύουν» μετά από εκείνο το «τυχαίο» ατύχημα στο σημείο όπου γυρίστηκε η ταινία 12 μαϊμούδες (σχετικά με μια πανδημία).



Τώρα, δείτε αυτό το άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 12/2005.

Αρκετές χώρες αποθηκεύουν εμβόλιο κατά της ευλογιάς ως προφύλαξη έναντι της πιθανής χρήσης του ιού της δαμαλίτιδας ως βιολογικού όπλου.

Τώρα, δείτε αυτό το άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 12/2005.

Αρκετές χώρες αποθηκεύουν εμβόλιο κατά της ευλογιάς ως προφύλαξη έναντι της πιθανής χρήσης του ιού της δαμαλίτιδας ως βιολογικού όπλου.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16341204/

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα fake news στα καλύτερά τους. Σε κάθε ένα από αυτά τα άρθρα, υπάρχουν μόνο παλιές φωτογραφίες. Φαίνεται ότι η ευλογιά των πιθήκων μπορεί να ταξιδέψει στο χρόνο. Απίστευτο....!!!

Παρατηρήστε πώς τα μέσα ενημέρωσης στον δυτικό κόσμο χρησιμοποιούν παλιές φωτογραφίες για αυτή τη νέα εκστρατεία φόβου.







«Ίδιο ROLL-OUT με το COVID. Οι ίδιοι ένοχοι», σημειώνει γιατρός της CIA.

Το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι αυτό είναι αυτό που έρχεται μετά από δεκαετίες εξομάλυνσης του δυτικού πληθυσμού από το KM.

«Σύντομα, το κοινό δεν θα μπορεί να συλλογιστεί ή να σκεφτεί μόνο του. Θα μπορούν να παπαγαλίσουν μόνο τις πληροφορίες που τους δόθηκαν στις ειδήσεις της προηγούμενης νύχτας», δήλωσε ο κορυφαίος παγκοσμιοποιητής Zbigniew Brzezinski.

Και -για να δείξει πώς αυτό το πλέγμα ελέγχου είναι μεταξύ των γενεών- τώρα η κόρη του λέει: «Η δουλειά των Μέσων είναι να ελέγχει ακριβώς τι σκέφτονται οι άνθρωποι», λέει ο Mika Brzezinski Cohost του Morning Joe του MSNBC (που ελέγχεται από τον Rockefeller).

Εδω δειτε τι λεει στο youtube

https://youtu.be/quU_Tbv96Wk






 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 




























Σχόλια

  1. Αυτό με τους πιθήκους πιστεύω είναι μία από τις αρρώστιες που έχουν βάλει "εν υπνώσει" σε λιποσωμιακές νανοκάψουλες στα εμβόλια. Σε λίγο καιρό, θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν την συχνότητα των 18 GHz του 5G και αυτή θα σπάσει αυτά τα νανολιπίδια και η αρρώστια αυτή (μαζί με όλες τις άλλες πληγές του Φαραώ που έχουν βάλει μέσα στα εμβόλια) θα εκχυθεί στο σώμα και στο εξασθενημένο ανοσοποιητικό των εμβολιασμένων. Πιστεύω πως αυτό θα αρχίσει να γίνεται από αρχές Ιουλίου δεδομένου που λίγο πρίν το τέλος του προηγούμενου έτους ο πρόεδρος του ΠΟΥ είπε στους αρχηγούς των κρατών ότι έχουν 185 ημέρες για να κάνουν στον κόσμο το εμβόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις