Η “Ευλογιά των πιθήκων” σχεδιασμένη να σκάσει για να συνεχίσουν την Ιατρική Τυραννία- ελεγχο και μείωση πληθυσμού..

 


H Eυλογιά των Πιθήκων έχει και διαφημιστικό τρέιλερ από τον Μάρτιο του 2021! Με την ευγενική χορηγία του ΠΟΥ, του ιδρύματος Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.

Πριν ακομη εμφανιστεί ο Βασιλακόπουλος δήλωσε οτι έχουμε ΕΤΟΙΜΑ τα εμβόλια..Στην Ελλάδα μετέφεραν με C 130 απο Κεφαλονιά  σε ΚΑΨΟΥΛΑ με Νοσοκομους διαστημάνθρωπους  υποτιθέμενο κρούσμα Βρετανού  Τουρίστα  μαζι με την σύζυγο του για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες ακολουθώντας τη άγνωστη τακτική τους.

Τις τελευταίες όμως ώρες, η Ευλογιά των Πιθήκων παρουσιάζεται απο τα πληρωμένα και ελεγχόμενα Μεσα Εξαπάτησης οτι έχει εξαπλωθεί ραγδαία στις 4 γωνιές του πλανήτη. Είναι κατευθυνόμενο πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ  Εχουν  σημάνει συναγερμό κατ εντολή των Παρανοικών που ελέγχουν τον πλανήτη και οι ΙατροπολιτικεςΣυμμορίες αρχισαν να βγάζουν ανακοινώσεις μεσω των Υγειονομικών Αρχων  πολλών Χωρών.. Παραγγέλνουν εκατομμύρια εμβόλια που τα ειχαν έτοιμα

Οι πρώτοι ασθενείς έχουν μπεί σε 21ημερη καραντίνα.. Επέστρεψαν οι μάσκες στη Νέα Υόρκη. Η Αμερική μόλις παρήγγειλε 13 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της Bavarian Nordic, Jynneos, για την Ευλογιά των Πιθήκων.Η παραγγελία κόστισε 119 εκατομμύρια δολάρια ..Κι αυτό επειδή εντοπίστηκε 1 κρούσμα σε κλάμπ της Μασαχουσέτης.

Μετά την προσομοίωση πανδημίας στην εκδήλωση ΕVENT “201” τον Νοέμβριο του 2019 που φιλοξένησε το Johns Hopkins σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μπίλ & Μελίντα Γκέιτς  ο ΠΟΥ σε συνεργασία με το Think Tank, NTI  που σχετίζεται με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Κλάους Σβάμπ, πραγματοποίησε προσομοίωση τον Μάρτιο του 2021  για ξέσπασμα Ευλογιάς των Πιθήκων που θα ξεκινούσε στις 15/05 2022!

Δειτε σχετικά εγγραφα που το ανέφεραν.

https://www.nti.org

www.nti.org/wp-content

Και πάλι κατά σύμπτωση, οι γνωστοί λοιμωξιολόγοι – ιολόγοι, πολύ κοντά στον ΠΟΥ, έχουν πιάσει δουλειά. Αρχίζουν να ανησυχούν για τον “πιθανό νέο τρόπο μετάδοσης” αυτού του ιού..

Το πιο σημαντικό, είναι πως πάνω σ αυτή την προσομοίωση και την «τυχαία» απειλή πανδημίας με Ευλογιά των Πιθήκων, τα κράτη μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ετοιμάζονται να υιοθετήσουν την «Διεθνή Συνθήκη για τις Πανδημίες», που θα καταργήσει κάθε εθνική κυριαρχία, καθώς παραχωρούν στον ΠΟΥ, την εξουσία να διατάσσει και να επιβάλλει οτιδήποτε κρίνει απαραίτητο να γίνει για την αντιμετώπιση μιας απειλής για τη δημόσια υγεία, είτε είναι πραγματική είτε φανταστική.

Επί της ουσίας, τα κράτη δίνουν εκτελεστικές εξουσίες σε ένα μη εκλεγμένο σώμα, όπως είναι ο ΠΟΥ. Αυτό σημαίνει έμπρακτη κατάργηση της Δημοκρατίας. Για οτιδήποτε συμβεί δεν θα υπάρχει ανάληψη ευθυνών από τις εκλεγμένες ηγεσίες, οι οποίες απαλλάσσονται από το να λογοδοτήσουν στους πολίτες, από τη στιγμή που θα έχουν αφαιρεθεί τα δικαιώματα τους, όπως είναι π.χ το δικαίωμα της προσφυγής.
Με λίγα λόγια, κανείς δεν θα μπορεί να τα βάλει με τον ΠΟΥ. Ούτε να τον πάει στα δικαστήρια, ούτε να τον απειλήσει πως δεν θα τον ψηφίσει ξανά, όπως θα έκανε με έναν πολιτικό. Επιπλέον ο ΠΟΥ χρηματοδοτείται και διευθύνεται από τους πιο πλούσιους και πανίσχυρους ανθρώπους στον πλανήτη, τους οποίους δεν τους νοιάζουν θεμελιώδη δικαιώματα και Δημοκρατίες… Το απέδειξαν με την πανδημία του κορωνοιού και πάνε παρακάτω
Από τους βασικούς χρηματοδότες του ΠΟΥ είναι μεταξύ άλλων το ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκειτς, με 340,9 εκ δολάρια.
Η νέα “Υγειονομική Κρίση”  είναι στην πόρτα μας μιας και ο “Φονικός Ιός” της Κορώνας δινει την σκυτάλη στον ιό του Πιθήκου..
ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ πρόσωπο τους θα εμφανιστεί και πάλι απο το Φθινόπωρο  αλλα και ισως και ΞΑΦΝΙΚΑ..Να είστε προετοιμασμένοι..Θα ειναι η τελευταία τους ΜΑΖΙΚΗ επίθεση στους ανθρώπους..Τα πιόνια της εδω Κυβέρνησης υπακούν και εκτελουν το σχέδιο..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Το τραγικό είναι ότι λίγο πιο κάτω, στο χρονοδιάγραμμα που δείχνετε στη φωτογραφία λέει ότι την 1η Δεκεμβρίου του 2023 θα έχουν κολλήσει την αρρώστια 3,2 δις άνθρωποι (κάτι λιγότερο από το μισό πληθυσμό του πλανήτη) και θα έχουν πεθάνει 271 εκατομμύρια. Δεδομένου ότι η αρρώστια αυτή δεν διαδίδεται εύκολα, το πιθανότερο είναι ότι αυτόν και άλλους θανατηφόρους ιούς όπως ο Μάρμπουργκ τους έχουν βάλει σε κάψουλες νανολιπιδίων και βρίσκεται εν υπνώσει μέσα στο σώμα όσων έχουν κάνει το εμβόλιο. Αυτές οι κάψουλες σπάνε με κάποιες από τις συχνότητες του 5G. Κάποια στιγμή θα τις ενεργοποιήσουν και όπως έλεγε ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας και ο Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης θα βλέπετε τους ανθρώπους να πεθαίνουν σαν τα κοτόπουλα στους δρόμους. https://www.bitchute.com/video/qytVon9I0MRa/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις