"FRAZZLEDRIP"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 

Oι περισσοτεροι θα

εχετε ακουσει για το pizzagate....

Πολλοι λιγοτεροι θα εχετε ακουσει για το «frazzledrip»

για τ οποιο ειχαμε αναφερθει περυσι

Δείτε τι υποστηρίζει αυτή η θεωρία, η οποία ξεκίνησε στον ιστότοπο YourNewsWire (τώρα γνωστό ως News Punch) τον Απρίλιο του 2018:

Ένα βίντεο που βρέθηκε στο φορητό υπολογιστή του Anthony Weiner, του πρώην Δημοκρατικού βουλευτή που φυλακίστηκε το 2017 για sexting με ανήλικη, άρχισε να κυκλοφορεί στον «σκοτεινό ιστό». Το βίντεο βρέθηκε σε έναν φάκελο στον σκληρό δίσκο του φορητού υπολογιστή που ονομάζεται «ασφάλιση ζωής» και ονομάστηκε «frazzledrip».

Οι φημες ελεγαν οτι δείχνει τη Χίλαρι Κλίντον και την Χούμα Αμπεντίν, την πρώην σύζυγο του Γουάινερ και επί χρόνια βοηθό της Κλίντον, να βιάζουν και να ακρωτηριάζουν ένα νεαρό κορίτσι. 

 Συγκεκριμένα, το βίντεο υποτίθεται ότι δείχνει την Κλίντον να "φιλετάρει"(γδερνει) το πρόσωπο της νεαρής κοπέλας και στη συνέχεια να παίρνει εναλλάξ με την Αμπεντίν για να φορέσει το πρόσωπο του κοριτσιού ως μάσκα για να τρομοκρατήσει σκόπιμα το παιδί ώστε να πλημμυρίσει το αίμα του με αδρενοχρωμιο.  

Στη συνέχεια, το κορίτσι αιμορραγεί πριν η Κλίντον και η Αμπεντίν πιουν το αίμα του κατά τη διάρκεια μιας σατανικής τελετουργικης θυσίας.

 Παντως εκει που ειναι η Χιλλαρυ δεν νομιζω πως μπορει να μας δωσει διευκρινισεις.

Εδωσε εκει που επρεπε....και πηρε αυτο που της αξιζε....




 

 

 

 SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις