Ο "ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ" ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ

 

Ενώ ο πραγματικός Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν κάθεται

στα προστατευμένα όρια του υπογείου της έπαυλής του στο Ντέλαγουερ, ο μεταμφιεσμενος  83χρονος Άρθουρ Ρόμπερτς, αναμένεται να συναντήσει κρυφά τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους στη Γενεύη στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας. Εκδήλωση κατά την οποία ο Ρόμπερτς, εκ μέρους του Αμερικανικού Βαθύ Κράτους, θα παραδώσει τον έλεγχο των Η.Π.Α. και σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στους παγκοσμιοποιητές του ΠΟΥ σε μια περαιτέρω ώθηση προς μια Παγκοσμια κυβέρνηση.

 
Στις 9 Μαΐου, συντηρητικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των OAN και The Washington Free Beacon, αποκάλυψαν ότι η παράνομη διοίκηση είχε συντάξει ένα σύνολο τροπολογιών που θα ενίσχυαν την εξουσία του ΠΟΥ για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας πανδημίας.

Μέχρι την αποκάλυψη, η διοίκηση δεν είχε κάνει καμία δημόσια αναφορά στην πρόθεσή της να παραχωρήσει την υγειονομική εξουσία στον ΠΟΥ. Η διαρροή, ωστόσο, ώθησε τους συντάκτες του εγγράφου —Rochelle Walensky, Xavier Baccara και Anthony Blinkin— να δημοσιεύσουν δημόσια μια βαριά επιμελημένη και επεξεργασμένη έκδοση των προτεινόμενων τροπολογιών. Η αναθεώρηση που είναι διαθέσιμη για δημόσια κατανάλωση παραλείπει αρκετές βασικές παραγράφους που στέλνουν μήνυμα στην απεχθή επιθυμία του καθεστώτος να παραιτηθεί από την κυριαρχία της υγείας στον ΠΟΥ.

Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από στρατιωτικές πηγές που ισχυρίζονται ότι έχουν δει τις αρχικές τροποποιήσεις και παρακολουθούν τον μεταμφιεσμενο "διδυμο" του Μπάιντεν.

«Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι ο πραγματικός Μπάιντεν είναι μια γεροντική μαριονέτα που δεν φεύγει από το υπόγειό του. Το Deep State τον έπεισε οτι ο Covid πραγματικά σκότωσε εκατομμύρια Αμερικανούς και τον προειδοποίησε να μείνει στο υπόγειό του. Φοβάται τόσο πολύ τον Covid, που εγκατέστησε μια ερμητικά κλειστή πόρτα. Είναι στον δικό του κόσμο και δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει έξω από το υπόγειό του, ενώ ο "αντικαταστατης" Ρόμπερτς, και ξέρουμε ότι είναι αυτός, θα δώσει στον Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους τις αρχικές τροποποιήσεις», είπε μια πηγή στο γραφείο του David H. Berger.

Ο ηθοποιός Άρθουρ Ρόμπερτς, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, απεικόνισε πειστικά τον Μπάιντεν σε δημόσιες εκδηλώσεις και συνεντεύξεις τύπου, με μόνο ένα ολίσθημα που σχεδόν τον εξέθεσε.

Σύμφωνα με τα "Λευκα Καπελα", ο Ρόμπερτς έκτοτε έχει λάβει εκτενή εκπαίδευση για να μιμείται τους τρόπους, το βάδισμα, τη γεροντότητα και τα μοτίβα ομιλίας του Μπάιντεν.

«Όταν ο Ρόμπερτς παραδώσει τις τροπολογίες, είναι απίθανο ο Τέντρος Γκεμπρεγέσους να υποψιαστεί ότι είναι κάποιος άλλος εκτός από τον Μπάιντεν», είπε η πηγή μας.

Μια κρίσιμη παράλειψη από τις διαθέσιμες στο κοινό τροπολογίες, πρόσθεσε, εμφανίζεται στην αρχική έκδοση σύμφωνα με το άρθρο 11, τμήμα 4, το οποίο αναφέρει: «Εάν ο Γενικός Διευθυντής αποφασίσει κατά την κρίση του μια πανδημία είναι επικείμενη ή εμφανίζεται, οι συμβουλές και η εξουσία του για την πανδημία η διακυβέρνηση θα αντικαταστήσει τις περιφερειακές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές αρχές έως ότου λήξει η πανδημία, και πάλι κατά τη διακριτική ευχέρεια του Γενικού Διευθυντή.»

Αυτή η ενιαία παράγραφος παρέχει στον Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους και στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, το κύριο όργανο λήψης αποφάσεων του ΠΟΥ, μονομερή εξουσία όχι μόνο να επιβάλλουν τις εντολές για μάσκα και εμβολιασμούς στις ΗΠΑ, αλλά και τη δυνατότητα να περιορίζουν τα ταξίδια και να επιβάλλουν lockdown και παραμονή- κατ' οίκον παραγγελίες σε Αμερικανούς πολίτες. Επιπλέον, ο ΠΟΥ θα είχε απεριόριστη ικανότητα να διεξάγει ψηφιακή επιτήρηση των πολιτών με το πρόσχημα της παρακολούθησης των παραβατών του lockdown.

«Φυσικά, παρακολουθούμε στενά αυτήν την κατάσταση. Περιμέναμε ότι θα δοκίμαζαν κάτι καινούργιο όταν κατέρρευσε το σχέδιο Covid τους, αλλά δεν περιμέναμε να διασκορπισουν αυτόν τον φόβο της Monkeypox τόσο σύντομα», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις