ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ


 Στα δεξιά ο πατέρας του, ο βιομήχανος και φασίστας Eugen Schwab, που ήταν κοντά στον Χίτλερ. 

Ο Κλάους γεννήθηκε στη Ναζιστική Γερμανία το 1938.

 Εκείνη την εποχή, ο πατέρας του διαχειριζόταν τη στρατηγική εταιρεία «Escher-Wyss» και διηύθυνε το δικό του στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου οι κρατούμενοι έπρεπε να εργάζονται δωρεάν. 

Τα έσοδα από αυτή την εταιρεία έδωσαν στον Klaus Schwab μια άνετη ζωη. 

Ο Klaus Schwab συγκεντρώνει μια σειρά από τα πιο "ισχυρά σκουπίδια" από όλο τον κόσμο. 

Ο Schwab θεωρείται από ανεξάρτητους ερευνητές ως ο οργανωτής της πανδημίας COVID, της βιολογικής τρομοκρατίας, της μαζικής γενοκτονίας και ο κύριος ιδεολόγος του σύγχρονου δυτικού φασισμού. 

Οι γραμμές αίματος σε όλο τον κόσμο γονατίζουν τους ανθρώπους και είναι εδώ για γενιές..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αστυνόμος Μπέεεκας25 Μαΐου, 2022 15:19

    Ένα θέατρο τρόμου ήταν ο ΒΠΠ. Όλοι στό κόλπο γιά την ανασυγκρότηση του κόσμου όπως την σχεδίασαν οι ψυχοπαθείς εξουσιαστές, στον δρόμο πρός τόν απόλυτο έλεγχο καί τήν παγκοσμιοποίηση. Ο πολυπολικός κόσμος θα γινόταν διπολικός. Η καλύτερη απόδειξη γιά αυτό είναι ότι ο Χίτλερ δεν εισέβαλλε ποτέ στην Ελβετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΜΑΣΩΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΟΥΝ ΤΑ SS. Ο ΒΟΘΡΟΣ. ΗΡΘΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ,ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΔΙΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΦΟΥ ΑΠΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ..ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ Ο ΒΟΘΡΟΣ.ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΡΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις