Η ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ

 

Γιατί ο Σόρος ξαφνικά

είναι έξω φρενών και φωνάζει τόσο για τον Σι; 

Τον περασμένο μήνα ήταν ο Πούτιν. 

Πέρυσι ήταν ο Τραμπ. 

Ας κάνουμε λίγο συλλογισμό για να μάθουμε ποιο είναι το πρόβλημα εδώ. Ο Σόρος ήταν επικριτικος για τον Πούτιν επειδή ο Σόρος ήταν ένας από τους κύριους ιδεολόγους του βιολογικού δικτύου της Ουκρανίας και ο Πούτιν το εξέθεσε. Παρουσίασε ακόμη και το όνομα και το πρόσωπο του Σόρος στο στρατιωτικό του slideshow, κατηγορώντας τον ότι κατασκεύαζε βιολογικά όπλα. Ο Πούτιν αποκάλυψε τη διαφθορά του Σόρος.

 Ο Σόρος έχει μιλήσει για τον Τραμπ επειδή ο Σόρος χρηματοδοτεί τους διαδηλωτές Antifa, BLM, Caravans, Kavanaugh κ.λπ. και έχει τα πλοκάμια του σε κάθε επίπεδο της αμερικανικής πολιτικής και κάθε κλάδο, και ο Τραμπ το έχει αποκαλύψει. Ο Τραμπ πήγαινε στο Fox News και φώναζε για τον Σόρος κάθε φορά που χρηματοδοτούσε ταραχές ή διαδηλώσεις. Ο Τραμπ αποκάλυψε τη διαφθορά του Σόρος.

 Γιατί λοιπόν ο Σόρος σχολιάζει τον Σι τώρα; 

Λοιπόν, η λογική υποδηλώνει ότι ο Σι προσπαθεί να αποκαλύψει μέρος της διαφθοράς του Σόρος. Τι θέλει να κάνει ο Σι; Εισβολή στην Ταϊβάν. Ο απαγωγικός συλλογισμός υποδηλώνει ότι ο Σόρος έχει τα πλοκάμια του στην Ταϊβάν και δεν θέλει ο Σι να το εκθέσει. Τι είναι όμως «αυτό»; Γνωρίζουμε ότι η επιρροή των ΗΠΑ είναι ισχυρή στην Ταϊβάν και ότι υπάρχουν εκεί εργαστήρια που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ. Ωστόσο, πολλοί υποψιάζονται ότι οι Κινέζοι αναζητούν την παραγωγή μικροτσίπ επειδή ο Τζορτζ Σόρος κατέχει μεγάλο αριθμό μετοχών σε μια εταιρεία ημιαγωγών στην Ταϊβάν, αλλά δεν την ελέγχει. Η αξία είναι μόνο περίπου 8 εκατομμύρια δολάρια, που είναι μια δεκάρα για τον Σόρος. Αλλά είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να προσέξετε. 

Είναι επίσης σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι ο Τραμπ, ο Πούτιν και ο Σι έχουν έναν κοινό εχθρό τον Τζορτζ Σόρος, και επομένως το βαθύ κράτος στο σύνολό του. 

Έτσι, η συνεργασία μεταξύ Τραμπ, Πούτιν και Σι έχει πραγματική στρατηγική αξία και αμοιβαίο ενδιαφέρον.

 Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου». 

Έχω παίξει με αυτήν την πιθανότητα για αρκετό καιρό, χρόνια στην πραγματικότητα, και οι πρόσφατες ενέργειες του Soros φαίνεται να υποστηρίζουν αυτή τη γραμμή σκέψης. 

Και αν πρόκειται πραγματικά να συμβαινει αυτο και ν αποκαλυφθει αυτό το επίπεδο διαφθοράς, χρειαζόμαστε κάτι σαν έναν διεθνή συνασπισμό που ενώνεται σε παγκόσμια κλίμακα.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις