" ΕΝ ΤΟΠΩ ΧΛΟΕΡΩ"....

 

Ο πρώην υπουργός Γεωργίας του Μπάιντεν, Τομ Βίλσακ,

συνάντησε τον θάνατο την περασμένη Δευτέρα, όταν το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών τον απαγχόνησε επειδή διέπραξε προδοσία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Όπως είναι χαρακτηριστικό για τις εκτελέσεις του Γκουαντάναμο, ο Αντιδιοικ. Ο Darse E. Crandall και ένα στέλεχος των "Λευκων Καπελων" ήταν παρόντες για να επιβλέψουν την εκτέλεση ενός άνδρα που είχε γίνει αναλώσιμο πιόνι στη σκακιέρα του Deep State. Λυγισε στο τελος εμπλέκοντας τον Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν ή τον Μπαράκ «Χουσεΐν» Ομπάμα στην απρόβλεπτη καταστροφή της προσφοράς τροφίμων του έθνους. Και όπως όλοι οι κατάδικοι του Deep State, αρνήθηκε να μετανοήσει λίγα δευτερόλεπτα προτού ο δήμιος γυρίσει τον διακόπτη που οδήγησε τον Vilsack στον αλλο κοσμο.

Πηγές του GITMO που γνωρίζουν τον θάνατο του Vilsack είπαν ότι ο Αντιδιοικ. Ο Κράνταλ, ο οποίος έχει ιστορία να κάνει πνευματώδη αστεία στους αμετανόητους Ντιπ Στειτερς, ήταν αχαρακτήριστα μελαγχολικός τις στιγμές που προηγήθηκαν της εκτέλεσης, ακόμη και όταν ο Βίλσακ ρωτήθηκε αν είχε καποια τελευταία λόγια ή ήθελε να δώσει μια δήλωση μετανοίας, είπε: Απαντώ μόνο σε έναν άνθρωπο, τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζόζεφ Μπάιντεν».

«Ο ναύαρχος Κράνταλ είναι συγκλονισμένος από την αφοσίωσή τους στον μηχανισμό του Deep State. Είναι αφοσίωση ή φόβος ή μίξη και των δυο; Ακόμη και μπροστά στο θάνατο, λένε ότι δεν έκαναν τίποτα κακό, ότι ακολουθούσαν νόμιμες εντολές. Μεταξύ των ενεργών ερευνών και των προσώπων που βρίσκονται επί του παρόντος υπό κράτηση — πολλοι περισσότεροι Deep Staters θα καταρρεύσουν σύντομα. Νομίζω ότι ο ναύαρχος περίμενε μερικούς από αυτούς τους εγκληματίες να ανοιχτούν για να σώσουν τη ζωή τους, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Ακόμη και η Anita Hill, αν και φαινόταν να έχει βρει κάποια ελπίδα στη θρησκεία, πήρε καποια μυστικα μαζι της. Θα νόμιζες ότι η ομολογία θα ήταν σωτηρια, αλλά θα προτιμούσαν να ζήσουν και να πεθάνουν οπως εμαθαν», είπε η πηγή μας.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 






Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ;
    ΑΛΛΗ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΜΙΑ ,ΑΛΛΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ,Η ΑΛΛΗ ;
    Α ΡΑ ,Ο ''ΠΡΟΕΔΡΟΣ'' ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις