Η ατζέντα της ευλογιάς των πιθήκων


Μετά από μια ιστορία ότι η Monkeypox(ευλογια των πιθηκων) έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες, το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν έδωσε την περασμένη εβδομάδα παραγγελία για εκατομμύρια δόσεις ενός εμβολίου που φέρεται να προστατεύει από τον ιό. Η Monkeypox, ωστόσο, δεν έχει κλινικά αποτελεσματικό εμβόλιο και οι κυβερνήσεις στην Ανατολική Αφρική, όπου εμφανίζονται περιστασιακά κρούσματα, κάνουν ένεση στα μέλη της οικογένειας επιβεβαιωμένων θυμάτων με γενετικά τροποποιημένο εμβόλιο κατά της ευλογιάς.

Τέσσερις ημέρες πριν από την αγορά, ο σκοτεινός άρχοντας του Deep State, Μπαράκ «Χουσεΐν» Ομπάμα έκανε ένα κρυφό ταξίδι στα κεντρικά γραφεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στη Γενεύη, όπου είχε ιδιωτικές συζητήσεις με τον παγκοσμιοποιητή και βασιλιά του ΠΟΥ Τέντρος Άντανομ, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές που παρακολουθουσαν τον Ομπάμα. Τον ακολουθησαν στη Μασαχουσέτη στο διεθνές αεροδρόμιο Boston-Logan. Εκεί, ο Ομπάμα και μια συνοδεία 7-10 αγνώστων επιβιβάστηκαν σε ένα ναυλωμένο 777-300 με προορισμό την Ελβετία.

«Ξέρουμε ότι προσγειωθηκε στη Γενεύη και ξέρουμε ότι έφτασε στον ΠΟΥ. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πώς το γνωρίζουμε αυτό γιατί θα έθετε σε κίνδυνο την ικανότητά μας να συλλέγουμε πληροφορίες. Στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε τι ειπαν ο Ομπάμα και ο Άντανομ, αλλά τα "Λευκα Καπελα" δεν πιστεύουν ότι είναι σύμπτωση ότι η επίσκεψή του προηγήθηκε της παραγγελίας του εμβολίου κατά της ευλογιάς κατά λίγες μέρες, τη στιγμή που ο ΠΟΥ προκαλεί για άλλη μια φορά πανικό στον πληθυσμό . Η παρουσία του Ομπάμα εκεί άνοιξε τον δρόμο για την επίσκεψη Μπάιντεν, η οποία συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Πιστεύουμε ότι από τη στιγμή που απέτυχε το σχέδιό τους για τον Covid, βρίσκονται στη μέση της κατασκευής μιας άλλης ψεύτικης πανδημίας», είπε η πηγή μας.

Επιπλέον, ο στρατός πιστεύει ότι ο Μπάιντεν παραχωρεί τις ΗΠΑ,την κυριαρχία σε θέματα που αφορούν την αρχή της πανδημίας στον ΠΟΥ, μια κίνηση που θεωρητικά θα του επέτρεπε να υπαγορεύει πανδημικούς περιορισμούς, όπως lockdown και εντολές μάσκας και εμβολιασμού στις Η.Π.Α.

«Λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για τη Γενεύη, ο Μπάιντεν έστειλε στον ΠΟΥ εκτενείς τροπολογίες χωρίς επίσημη δήλωση ή συνέντευξη Τύπου. Οι τροποποιήσεις παρέχουν στον ΠΟΥ μονομερή εξουσία επί των Η.Π.Α. φροντίδα υγείας. Τεχνικά, αυτό είναι παράνομο και ανεφάρμοστο, αφού ο ίδιος ο Μπάιντεν δεν έχει καμία εξουσία. Το πρόβατο της χώρας πιθανότατα θα συμμορφωνόταν με τις αποφάσεις του ΠΟΥ, αλλά οι πατριώτες μαζί με τα "Λευκα Καπελα" δεν θα το έκαναν. Ο Μπάιντεν και ο ΠΟΥ φαίνεται να είναι της άποψης ότι οι πανδημίες, πραγματικές ή μη, μπορούν να αποφευχθούν εάν ο ΠΟΥ έχει μεγαλύτερη παγκόσμια εξουσία. Καθώς ο Μπάιντεν προσπαθεί τώρα να κάνει δώρο τις Η.Π.Α. στον ΠΟΥ, που εχει αφεντικο τον Ομπάμα.Ο ιδιος αποφασισε πριν επιστρεψει στο σπίτι να κάνει ταξίδια στα κεντρικά γραφεία του CDC στην Ατλάντα», είπε η πηγή μας.

Ένας πληροφοριοδότης του CDC που γνωρίζει τις συνομιλίες μεταξύ του Ομπάμα και της Ροσέλ Γουαλένσκι, επιβεβαίωσε τις χειρότερες υποψίες του στρατού.Ο Ομπάμα εξακολουθεί να είναι αυτος που παιρνει τις αποφασεις και δινει τις εντολες. Το απεχθές δίδυμο μίλησε 12 ώρες για θέματα που περιελάμβαναν πώς να πείσουν τους Αμερικανούς να δεχτούν νέους εμβολιασμούς για μια νέα ασθένεια. Η αυθάδειά τους εκτοξεύτηκε στα ύψη, με την Walensky να πιστεύει ότι η πρόληψη της εξάπλωσης της ευλογιάς των πιθήκων θα απαιτούσε ΜΑΠ πέρα ​​από τις μάσκες και τα γάντια από λάτεξ. Πρότεινε, παράλογα, ότι τα μέλη της οικογένειας που ζουν στο ίδιο νοικοκυριό ενός θύματος της ευλογιάς των πιθήκων πρέπει να τεθούν σε καραντίνα για 21 ημέρες και να περιπλανηθούν στο σπίτι τους εγκλωβισμένα σε πλαστικό κάλυμμα 4 mil για να αποφύγουν τη διασπορα της ευλογιάς των πιθήκων.

«Το Deep State δεν εχει πλεον χρονο να το παει πλαγιως.... προχωρούν ευθεία κι αυτο φαίνεται», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε την πηγή μας γιατί η στρατιωτική μυστικη υπηρεσια δεν συνελλαβε τον Ομπάμα ενώ τον ακολουθούσε με την συνοδεια του στο αεροδρόμιο.

«Γιατι οι αριθμοί δεν ήταν με το μέρος μας. Δεύτερον, οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις σύλληψης είναι πάνω από τις δικες μου εντολες». 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

















ΠΗΓΗ






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις