"ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ALEC BALDWIN

 

Το στρατοδικείο του διεφθαρμένου ηθοποιού

Άλεκ Μπάλντουιν τελείωσε σχεδόν μόλις ξεκίνησε.

Τη Δευτέρα, 16 Μαΐου, ένας δεμένος με χειροπέδες και ταπεινωμένος Baldwin μπήκε στη νότια αίθουσα του Γκουαντάναμο Μπέι για να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια στις κατηγορίες για παιδεραστία που αφορούσαν νεαρούς έφηβους, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του, της Ireland. 

Ο Μπάλντουιν τον περασμένο Οκτώβριο έγινε αντικείμενο στρατιωτικής έρευνας, αφού η προσωπική έρευνα του Προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ για το εάν πυροβόλησε και σκότωσε σκόπιμα τη Χάλινα Χάτς απέφερε αδιευκρίνιστα αποτελέσματα. Ωστόσο, οι ερευνητές του Τραμπ αποκάλυψαν πληροφορίες που συνδέουν τον Μπάλντουιν, έναν εθισμένο στο Aδρενοχρωμιο, με καταδικαστέα και βάρβαρα εγκλήματα κατά ανυπεράσπιστων παιδιών. Εκτός από την κακοποίηση της Ireland, ο Μπάλντουιν προσπάθησε να την παραπλανήσει να συμμετάσχει σε ένα παιχνιδι «ανταλλαγή κόρης» με άλλους ελιτίστες του Χόλιγουντ. Ο Τραμπ παρέδωσε τα ευρήματά του στο Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών (OMC), το οποίο πέρασε έξι μήνες για να επιβεβαιώσει τα δεδομένα του Τραμπ και να αποκαλύψει τις απαίσιες λεπτομέρειες της εγκληματικής πορειας του Μπάλντουιν.

Οι αξιωματικοί της OMC την 1η Μαΐου συνέλαβαν τον Baldwin στο σπίτι του στο East Hampton της Νέας Υόρκης και τον έστειλαν στο Guantanamo Bay για να περιμένει ένα στρατιωτικό δικαστήριο.

Αμέσως μόλις μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου τη Δευτέρα άρχισε να λεει χυδαιότητες και στους δύο Αντιπροσώπους. Η Darse E. Crandall και μια γυναίκα-βοηθο που εξέταζε τα χαρτιά στο τραπέζι του εισαγγελέα.

«Για όλα τα δεινα φταινε η μαναδες σας, εσύ και ο Τραμπ», έβρισε ο Μπάλντουιν. Τα τρελά του μάτια άνοιξαν καθώς κοίταξε τη γυναίκα αξιωματικό. «Σε βλέπω εκεί και σκεφτομαι διαφορα, γλυκιά μου». Κούνησε τη γλώσσα του προς το μερος της. «Ο νόμος δεν θα με κατηγορήσει επειδή είμαι αθώος, αλλα εσύ και ο Χάμπι Ντάμπτι Τραμπ κανετε ενα κυνηγι μαγισσων. Λοιπόν θα πληρωσετε, όλοι σας."

«Άλλο ένα ξέσπασμα και θα φιμωθείς», είπε ο Κράνταλ με τη φωνή του βαρια από αγανάκτηση.

Ο Μπάλντουιν τράβηξε τον αντίχειρά του και τον δείκτη του στα χείλη του με μια κίνηση σαν να κλείνει φερμουάρ.Κινηση ειρωνικη προς ολους τους παρευρικομενους αξιωματικους.
 

Ο Κράνταλ εκανε μια σύντομη εναρκτήρια δήλωση και μετά κάλεσε γρήγορα τον πρώτο του μάρτυρα. Ήταν η κόρη του Baldwin, Ireland, που εμφανιζόταν στο ZOOM. Όταν ο Baldwin είδε το πρόσωπό της, πήδηξε από την καρέκλα του και άρχισε να φωνάζει στην οθόνη: «Αηδία, ψεύτικο γουρουνάκι, θα το πληρώσεις εσύ και η μητέρα σου», ουρλιαξε ο Baldwin.

Η ασφάλεια του GITMO δέσμευσε τα πόδια του Μπάλντουιν και του έκλεισε το στόμα.

«Ίσως τώρα να είσαι πιο ευγενικος», υποδιοικητής. είπε ο Κράνταλ.

Η Ιreland έδωσε μια δακρύβρεχτη μαρτυρία. Πέρασε 45 λεπτά περιγράφοντας πώς ο πατέρας της είχε αρχίσει να την κακοποιεί και να την βίαζει στα 10α γενέθλιά της. Ο Μπάλντουιν, είπε, λάμβανε συχνά εγχύσεις αδρενοχρωμίου που τον οδήγησαν σε σεξουαλική φρενίτιδα στοχεύοντας κάθε νεαρή γυναίκα στο οπτικό του πεδίο. Είπε ότι ο πατέρας της την τάιζε Rohypnol, πιο γνωστό ως  «χαπι βιασμού», το οποίο σε υψηλές δόσεις προκαλεί αμνησία, απώλεια αναστολών και απώλεια συνείδησης.

«Όταν μου το έκανε, δεν το ήξερα. Και όταν τελείωσε, δεν μπορούσα να θυμηθώ», είπε η Ireland. «Ήταν συστηματικό. Η μητέρα μου ήξερε, αλλά είχε μείνει σιωπηλή για να προστατεύσει το όνομα της οικογένειας. Όταν ήμουν 11, είπε ότι ήθελε να «παίξω» με έναν φίλο του που ήταν γιατρός με μια κόρη στην ηλικία μου. Το υπονοούμενο ήταν ότι αυτός ο γιατρός θα με βίαζε ενώ ο πατέρας μου βίαζε την κόρη του, στο ίδιο κρεβάτι, στο ίδιο δωμάτιο. Τότε έτρεξα, και η μητέρα μου με προφύλαξε. Μόνο αργότερα έμαθα ότι ο γιατρός ήταν ο Δρ. Ο McCoy L. Moretz και η ηθοποιός-κόρη του Chloe Grace, ήταν και οι δύο στη σκηνή».

Ο υποναύαρχος Κράνταλ ρώτησε: «Εκτός από τα λόγια σας, έχετε άλλα στοιχεία που να υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς σας για παρενόχληση και κακοποίηση;»

«Οι φωτογραφιες που σου έδωσα», απάντησε εκείνη. «Βρήκα αυτες χρόνια αργότερα στο ιδιωτικό δωμάτιο του πατέρα μου. Φαίνεται ότι του άρεσε να βγάζει φωτογραφίες».
 

Ο Κράνταλ έδειξε στο πάνελ ψηφιακές εικόνες και φωτογραφίες polaroid ενός γυμνού Άλεκ Μπάλντουιν να πέφτει πάνω σε προφανώς ανήλικα κορίτσια, τα οποία, όπως υπέθεσε η Ιreland, είχε ναρκώσει ο Άλεκ πριν τα βιασει.

«Μου είπε κάποτε ότι του άρεσε να δίνει φάρμακα στα κορίτσια», είπε η Ireland.
 

 Ο Crandall είπε ότι η JAG είχε αναγνωρίσει τις άλλες γυναίκες, αλλά καμία δεν ήταν διατεθειμένη να καταθέσει εναντίον του Baldwin. Ακόμα κι έτσι, η επιτροπή που είχε επιφορτιστεί με τη στάθμιση των αποδεικτικών στοιχείων του JAG βρήκε τη μαρτυρία της Ιreland αρκετά πειστική για να εκδώσει μια γρήγορη ετυμηγορία ενοχής, συνιστώντας να απαγχονιστεί ο Baldwin, για τις «ασυγχώρητες» αμαρτίες του.

«Έτσι θα γινει»είπε ο Κράνταλ. «Η ποινή θα εκτελεστεί την 1η Ιουνίου». 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Η Διευθύντρια Φωτογραφίας που σκότωσε ο Smart Alec (Άλεκ Μπάλντουιν), Halyna Hutchins, έφτιαχνε ένα ντοκιμαντέρ για αυτούς που κακοποιούν παιδιά..
    http://ermionh.blogspot.com/2022/05/blog-post_40.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις