O ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕ ΟΥΣΙΕΣ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ MODERNA....!!!

 

Στις 2 Μαΐου ειχαμε γραψει

ότι οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ υπό τις εντολες των "Λευκων Καπελων" εκαναν επιδρομή σε ένα αποθετήριο εμβολίων της Moderna Covid-19 και κατέστρεψαν περίπου 250.000 φιαλίδια με τα εμβόλια θρόμβων της εταιρείας. Πρόσθετες πληροφορίες έγιναν γνωστές και τώρα μπορούμε να αναφέρουμε ότι η ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων είχε κατασχέσει πολλά κιβώτια με εμβόλια πριν καταστρέψει το απόθεμα.

Στη συνέχεια, το προϊόν στάλθηκε στη Διοίκηση Ιατρικής Έρευνας του Στρατού των ΗΠΑ (USAMRDC) για χημική ανάλυση. Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Fort Deitrick, συνταγματάρχης Andrew C. Kim, επέβλεψε προσωπικά τις δοκιμές και στις 6 Μαΐου διαβίβασε τα αποτελέσματα στο γραφείο του Στρατηγού του Σώματος Πεζοναυτών David H. Berger.

Μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού μετέφερε τα ευρήματα στην ιστοσελιδα

Σύμφωνα με τον ίδιο, 10 από τα 60 φιαλίδια περιείχαν εντομοκτόνα, ή πιο συγκεκριμένα μέτριες συγκεντρώσεις κυπερμεθρίνης και ρεσμεθρίνης, συνθετικά φυτοφάρμακα που βρίσκονται συνήθως σε προϊόντα όπως το Ortho Home Defense. Αν και η νευροτοξικότητα μέσω της κατάποσης από τον άνθρωπο είναι τοξική αλλά «γενικά αδύναμη», επαρκείς ποσότητες ή ισχυρές συγκεντρώσεις αυτών των προϊόντων μπορεί να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα στον άνθρωπο.

Η βιβλιογραφία της Moderna δεν αναφέρει την κυπερμεθρίνη ή τη ρεσμεθρίνη ως συστατικά του εμβολίου. Ωστόσο, η Big Pharma έχει ιστορικό παράλειψης δυνητικά θανατηφόρων συστατικών - αυτό που αποκαλεί εμπορικά μυστικά - από εκτυπώσεις φαρμακείων που είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Αυτά τα συστατικά - που ονομάζονται συνθετικά πυρεθροειδή - χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες ως εντομοκτόνο σε μεγάλης κλίμακας εμπορικές γεωργικές εφαρμογές καθώς και σε καταναλωτικά προϊόντα για οικιακούς σκοπούς. Τα συμπτώματα της δερματικής έκθεσης περιλαμβάνουν μούδιασμα, μυρμήγκιασμα, κνησμό, αίσθηση καψίματος, απώλεια ελέγχου της ουροδόχου κύστης, ασυντονισμό, επιληπτικές κρίσεις και θάνατο. Η κατάποση φέρεται να έχει προκαλέσει παρόμοια συμπτώματα, καθώς και οίδημα εγκεφάλου, εγκεφαλική αιμορραγία και αφασία.

Το 1998 ο FDA τάισε επανειλημμένα cypermethrin σε ποντίκια εργαστηρίου. σε ορισμένες περιπτώσεις, τα χημικά υγροποιούνται στα εσωτερικά όργανα.

Το πιο σημαντικό, δεν υπάρχει προηγούμενο για να μετρηθεί πώς το προϊόν θα επηρεάσει την ανθρώπινη φυσιολογία όταν εγχυθεί στην κυκλοφορία του αίματος, σε οποιαδήποτε συγκέντρωση.

Επικαλούμενοι την πηγή μας: «Οι επιστήμονες στο USAMRDC εξέφρασαν ανησυχία όχι μόνο επειδή οι ανώμαλες χημικές ουσίες βρέθηκαν στα φιαλίδια του εμβολίου αλλά και επειδή αυτό το απόθεμα εμβολίου προοριζόταν να εγχυθεί στα χέρια μωρών και παιδιών κάτω των πέντε ετών. Πουθενά, απολύτως πουθενά, η Moderna λέει ότι υπάρχουν φυτοφάρμακα στο εμβόλιο της».

Τα Λευκα Καπελα πρόσθεσε η πηγή μας, είναι πεπεισμένοι ότι και οι τρεις μεγάλοι κατασκευαστές φαρμακευτικών προϊόντων —Moderna, Pfizer και Johnson & Johnson— έχουν αποθηκεύσει κρυφά εμβολιασμούς «φιλικούς για τα βρέφη» σε αποθήκες στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και τη Δυτική Ευρώπη. Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι αυτών των εταιρειών – ο Stéphane Bancel, ο Albert Bourla και ο Joaquin Duato, με αυτή τη σειρά – έχουν κυριολεκτικά παρακαλέσει τον FDA να κάνει τις πρώτες ενεργειες για να βάλουν το εμβόλιο τους στην αγκαλιά των Αμερικανών μωρών. Επίσης, κανένας από τους διευθύνοντες συμβούλους δεν είναι Αμερικανός πολίτης. Ο Bancel είναι Γάλλος, ο Bourla είναι Έλληνας (και κτηνίατρος, όχι γιατρός) και ο Duato γεννήθηκε στην Ισπανία.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι παγκοσμιοποιητές που διεξάγουν έναν πόλεμο ευγονικής. Είναι επίσης όλοι μέλη της Ομάδας Bilderberg. Εργαζόμαστε για να βρούμε τα αποθέματά τους, αλλά είναι τεράστιο έργο. Αυτοί είναι πραγματικά μερικοί από τους πιο κακούς ανθρώπους στο πρόσωπο του πλανήτη», είπε η πηγή μας. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 





Σχόλια

  1. Προφανως θεωρουν ως φυτα αυτους που μπολιαζονται η οτι θα καταντησουν φυτα.Το βρισκω απολυτα λογικο το σκεπτικο της μπιγκ φαρμα.Αφου εχει πελατες....τα λογια περισσευουν.

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ;
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ,
    ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟ ΦΟΝΙΕΣ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΤΖΟΝ ΦΙΤΖΕΡΑΛΝΤ ΚΕΝΝΕΝΤΥ .
    ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΘΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις