ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ....!!!

 μωράκι

Κανονικό παιδομάζωμα οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των αυριανών

εσωκομματικών εκλογών. Στις κάλπες, από τις οποίες θα εκλεγούν τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής και ο Αλέξης Τσίπρας… πρόεδρος, δικαίωμα ψήφου αναγνωρίζεται και σε όσους εφήβους είναι άνω των 15 ετών!

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 15ης Μαΐου αναφέρεται: «Δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15 ετών και άνω. Μπορείτε να εγγραφείτε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα». Επισήμως υποστηρίζεται ότι το κόμμα «κάνει άνοιγμα στη νέα γενιά», η οποία, κατά τα στελέχη της Κουμουνδούρου, «είναι ώριμη για σημαντικές πολιτικές αποφάσεις». 

Στην πραγματικότητα αποκαλύπτει τον πανικό του Αλέξη Τσίπρα και του επιτελείου του, οι οποίοι, μπροστά στο (ορατό) ενδεχόμενο οι αυριανές τους κάλπες να μην στείλουν τελικώς κάποιο βαρυσήμαντο πολιτικό μήνυμα στο Μαξίμου, αποφάσισαν να επιτρέψουν στα κομματικά μέλη να πάρουν μέρος στη διαδικασία με τα παιδιά τους. Είναι τέτοια η αγωνία τους να δείξουν πλήθη να συρρέουν για να ψηφίσουν τον Τσίπρα, που τα μηνύματα που φεύγουν από την Κουμουνδούρου φτάνουν και σε πολλά στελέχη της Ν.Δ., αλλά και σε πολλούς άλλους πολίτες που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Εκεί κοντά σ' αυτην την ηλικία άρχισε κι ο ίδιος ο τσόγλανος, με σπρωξίματα κάποιων και μερικά συνθήματα να σπάζει τσαμαρίες και πεζοδρόμια.
    Όσο πιό μικρός και ανώριμος, πόσο μάλλον και καθυστερημένος, τόσο πιό βολικά για τα αφεντικά.
    Να χαλάνε τον χρόνο τους να μαθαίνουν άχρηστα πράγματα!
    Σιγά τώρα μην παραβληθεί ο Μ. Αλέξανδρος δίπλα στο αλέξι.
    Κι ο άλλος Αλέξανδρος ο λογοτέχνης μας τι καθότανε και μας έλεγε;

    Η ηθική δεν είναι επάγγελμα, και όστις ως επάγγελμα θέλει να την μετέλθη, πλανάται οικτρώς και γίνεται γελοίος. Όστις πράγματι πονή τον τόπον του, και έχει την ηθικήν όχι εις την άκραν της γλώσσης ή εις την ακωκήν της γραφίδος, αλλ’ εις τα ενδόμυχα της ψυχής, βλέπει πολύ καλά ότι είναι αδύνατον να πολιτευθή. (Παπαδιαμάντης, χαλασοχωρηδες)
    Τόσα πολλά μόνο σε μια παράγραφο, με ετέλείωτα συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ,
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
    ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ DOMINION TOY OIKOY KOKKINOΑΣΠΙΔΑ, ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις