ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΥ έχει ημερομηνία λήξης και αναστέλλεται μέχρι τις 31 Αυγούστου

 

Εδώ και περίπου μία βδομάδα έχουν καταργηθεί

τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Με αυτό τον τρόπο έχει επιστρέψει η «ελευθερία» των ανεμβολίαστων εργαζόμενων ωστόσο, αυτή θα είναι με ημερομηνία λήξης.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κατά την ανακοίνωση του τέλους των μέτρων, ανέφερε πως αυτά θα έχουν ισχύ μέχρι και το τέλος Αυγούστου. Δηλαδή η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού αναστέλλεται μέχρι τις 31 Αυγούστου.

«Εδώ και μερικές ημέρες βλέπουμε να αυξάνονται τα κρούσματα στο νότιο ημισφαίριο που μπαίνει στο χειμώνα, γεγονός που μας λέει ότι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και πιθανότατα το Φθινόπωρο να πάμε σε μία αναμνηστική δόση εμβολίου, όπως γίνεται στη γρίπη» τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Οι δηλώσεις αυτές συγκλίνουν με αυτές του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη για ισχύ των υφιστάμενων μέτρων, δηλαδή της αναστολής των πιστοποιητικών, μέχρι και τις 31 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα τα μέτρα να επιστρέψουν από το φθινόπωρο.

Τα μέτρα που ισχύουν έως τέλος Αυγούστου είναι:

Από 1η Μαΐου έως 31 Αυγούστου καταργείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού σε όλους τους χώρους.

Από 1η Μαΐου οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα πηγαίνουν στην εργασία τους με μόνο ένα rapid test την εβδομάδα.

Από 3η Μαΐου καταργείται η υποχρέωση για self test για μαθητές και εκπαιδευτικούς στα σχολεία.

Δηλαδή, συνολικά, τέσσερις μήνες θα περάσουν χωρίς μέτρα και έπειτα, από τέλος καλοκαιριού, θα επαναξιολογηθούν.

Αυτές ήταν οι πληροφορίες από και τον εγκληματία υπουργό Πλεύρη, τον υπηρέτη των χαζαροαμερικανο-νεοναζί που δολοφονεί τους ανυποψίαστους και ανόητους συνέλληνες για το λάδωμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. 

Ουδείς έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει με την ανθρωπότητα και τον μαζικό αφανισμό του κρατικού προγράμματος ενέσεων και γενοκτονία των Ελλήνων αλλά γενικά των ευρωπαίων. Μαθαίνουμε ότι πολλοί γιατροί αλλά και άλλοι συνέλληνες έχουν πάρει πιστοποιητικό της ένεσης ΘΑΝΑΤΟΥ χωρίς να το έχουν κάνει, επειδή γνωρίζουν (σαν και εμάς τις συνέπειες για την υγεία τους) το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. 

Δεν έχουν καταλάβει όμως ότι η ανθρωπότητα έκανε τον κύκλο της και ότι βιώνει ένα υποχρεωτικό εγκληματικό ΤΕΛΟΣ. Σ' όλους αυτούς λείπει η ανθρωπιά, τόλμη και η ανδρεία να βγουν και να δηλώσουν, μέσα από το επάγγελμα τους σαν ειδικοί, ότι είναι εναντίον των δηλητηρίων.Γι αυτό είναι υποκριτές και συνυπεύθυνοι για τους θανάτους τόσων χιλιάδων υπάκουων και ανόητων συμπολιτών μας που περιμένουν βοήθεια με πειραματικές ενέσεις σε ένα ιό που δεν έχει αποδειχθεί ακόμη η ύπαρξη του.

Η ανοησία είναι δολοφονική αλλά η υποκρισία και η δειλία είναι το ίδιο εγκληματική απ' αυτούς που έχουν ορκιστεί στον Ιπποκράτη να σώσουν τις ζωές των άλλων.

Το πιστοποιητικό ΘΑΝΑΤΟΥ έχει ημερομηνία λήξης μέχρι τις 31/8/22 σύμφωνα με τις εντολές που θα φέρουν εις πέραν οι υπάλληλοι των νεοναζί στην χώρα μας.

Εμείς που θα μείνουμε πίσω, αν και είμαστε η μειοψηφία, θα τους γλεντίσουμε σε όλα τα επίπεδα.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ για τους πολλαπλά τρυπημένους με τα χαζάρικα εμβόλια που θέλουν υποχρεωτικά την προστασία της ζωής σας σαν καλοί νταβατζιδες. Τα γιατρουδάκια θα λάβουν αυτό που έδωσαν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ 60 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟ..ΡΟΥΤΕΡΑΚΙΑ -ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2 ΞΕΡΟ ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πιστεύω ότι προλαβαίνουν πιά. Ο Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης έχει πει ότι μια μέρα - Ιούλιος μήνας θα είναι - θα ξυπνήσουμε και θα μάθουμε ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε. Τότε ότι καταθέσεις υπάρχουν στις τράπεζες θα κατακρατηθούν για να πληρωθούν οι δανειστές. Θα είναι φέτος τον Ιούλιο; Πολύ πιθανόν δεδομένου ότι τα επιτόκια δανεισμού του Ελληνικού Δημοσίου τις τελευταίες μέρες ανεβαίνουν με τρελούς ρυθμούς. Πρίν έναν περίπου χρόνο το επιτόκιο του δεκαετούς ήταν περί το 0,6%. Σήμερα είναι 3,65% και ανεβαίνει κάθε μέρα. Όταν ξεπεράσει το 4-5% τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για τους οικονομικούς "φωστήρες" μας που μόνο μέσα σε ένα μόνο χρόνο δανείστηκαν περί τα 45 δις για τα μέτρα του κορονοιού. Και εδώ που τα λέμε ποιός επενδυτής θέλει να δανείσει μια χώρα με 3,65% όταν ο επίσημος πληθωρισμός είναι περί το 8%; (δηλαδή κάθε χρόνο να χάνει 8 - 3,65 = 4,35 %). Το μόνο που θα μπορούσε να να μας "σώσει" είναι η ΕΚΤ να τυπώσει χρήμα από το πουθενά και να αγοράσει τα Ελληνικά ομόλογα όπως γινόταν μέχρι σήμερα, όμως αυτό τροφοδοτεί τον πληθωρισμό και διαλύει την εμπιστοσύνη στα χαρτονομίσματα, οπότε και αμφιβάλλω αν η ΕΚΤ έχει περθώρια να κάνει το ίδιο πράγμα και αυτή τη φορά. https://gr.investing.com/rates-bonds/greece-10-year-bond-yield-streaming-chart

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις