Μαριούπολη: Η πραγματική ιστορία - μια πόλη κυριολεκτικά σπαρμένη με πτώματα

 

Οτι ο δυτικός Τύπος διαδίδει μόνο προπαγάνδα, όχι τις

αληθινές ειδήσεις, μας ήταν γνωστό.

Ένας πραγματικός δημοσιογράφος από την Ιταλία βρίσκεται στο μέτωπο κάθε μέρα, αυτή τη φορά στη Μαριούπολη κοντά στο γιγάντιο εργοστάσιο χάλυβα Azovstal. Αυτό που βλέπει εκεί είναι πέρα κάθε φαντασίας. Μια πόλη κυριολεκτικά σπαρμένη με πτώματα, τα οποία αποσυντίθενται εκεί από τον Μάρτιο.

Στην εφημερίδα διαβάζουμε ότι ο Πούτιν είναι ο μόνος ένοχος.

Οι κάτοικοι, ωστόσο, λένε μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Οι πολίτες δολοφονήθηκαν από τους ναζί ελεύθερους σκοπευτές κατά την υποχώρησή τους στο χαλυβουργείο. Άοπλοι πολίτες πυροβολήθηκαν εν ψυχρό.

Το βίντεο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου αντί των καθαρμάτων με τη γραβάτα στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ. Επάγγελμα: παραποίηση ειδήσεων. 

Το πραγματικό απόβρασμα βρίσκεται εδώ πεντακάθαρα μπροστά στην κάμερα ότι είναι τυπωμένο. Τους κάνει όλους συνένοχους και 100% ένοχους για την γενοκτονίας στην Ουκρανία.

Η εκκαθάριση της Ρωσίας πωλείται ως «πόλεμος» που ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου από τον «Χίτλερ του 21ου αιώνα». Ωστόσο, αυτός ο πόλεμος ξεκίνησε από τη Δύση το 2014 με την ανάμιξη στις εσωτερικές υποθέσεις της «Ουκρανίας» μέσω πραξικοπήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις