Μωρά της Ουκρανίας σε έρευνα για βλαστικά κύτταρα


 Υγιή νεογέννητα μωρά μπορεί να έχουν σκοτωθεί στην Ουκρανία, για να τροφοδοτήσουν ένα ακμάζον διεθνές εμπόριο βλαστοκυττάρων, σύμφωνα με στοιχεία που αποκτά το BBC.
Ενοχλητικό βίντεο με εξετάσεις σε διαμελισμένα μικροσκοπικά σώματα εγείρει σοβαρά ερωτήματα για το τι τους συνέβη.
Η Ουκρανία έχει γίνει η αυτοαποκαλούμενη πρωτεύουσα των βλαστοκυττάρων στον κόσμο.
Υπάρχει εμπόριο βλαστοκυττάρων από αμβλωμένα έμβρυα, εν μέσω αναπόδεικτων ισχυρισμών ότι μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση πολλών ασθενειών.
Τώρα υπάρχουν ισχυρισμοί ότι βλαστοκύτταρα συλλέγονται και από ζωντανά μωρά.
Τείχος σιωπής
Το BBC μίλησε με μητέρες από την πόλη Χάρκοβο, οι οποίες λένε ότι γέννησαν υγιή μωρά, μόνο και μόνο για να τους τα πάρει το προσωπικό του μαιευτηρίου. Το 2003 οι αρχές συμφώνησαν να εκταφούν περίπου 30 πτώματα εμβρύων και τελειωμένων μωρών από ένα νεκροταφείο που χρησιμοποιούσε το μαιευτήριο νούμερο έξι.
Σε έναν ακτιβιστή επετράπη η είσοδος στη νεκροψία για να συγκεντρώσει αποδεικτικά βίντεο. Έδωσε το υλικό αυτό στο BBC και στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
Στην έκθεσή του το συμβούλιο περιγράφει μια γενική κουλτούρα εμπορίας παιδιών που αρπάζονται κατά τη γέννηση και ένα τείχος σιωπής από το προσωπικό του νοσοκομείου προς τα πάνω, πάνω από το πρόσωπό τους.
Οι εικόνες δείχνουν ότι όργανα, συμπεριλαμβανομένων των εγκεφάλων, έχουν απογυμνωθεί και ορισμένα σώματα έχουν διαμελιστεί.
Ένας ανώτερος Βρετανός ιατροδικαστής λέει, ότι ανησυχεί πολύ που βλέπει πτώματα σε κομμάτια, καθώς αυτό δεν αποτελεί συνήθη μεταθανάτια πρακτική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑΖΙΣΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις