ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ...!!!

 

Ένα μάλλον περίεργο βίντεο

είναι πλέον δημοφιλές στη Δύση στα κοινωνικά δίκτυα. 

«Δεν περίμεναν από κάποιον που κινηματογράφησε τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στο κινητό του τηλέφωνο JVC να το δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρόνια αργότερα. 

Πού είναι το αεροπλάνο; 














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Πόσο τυχερή ήταν η ανθρωπότητα κείνη την ημέρα που ο Ασημόπουλος (Silverstein), δεν βρέθηκε στα γραφεία του την συγκεκριμένη ώρα ως συνηθιζε, και αυτό κατά τύχη, γιατί η γυναίκα του, του υπενθύμισε το ραντεβού με τον γιατρό του που είχε και του είχε διαφύγει τελείως!
    Φανταστείτε τι θα χάναμε κείνη την καταραμένη μέρα.
    Αυτά είναι θαύματα και ο θεός τους, ξέρει καλά την δουλειά του.
    Θυμάμαι σε κάποια συνέτευξη που έδινε τότες, σηκωτό τον βλάλανε από την αίθουσα το νεαρό δημοσιογράφο που τόλμησε να ρωτήσει για το τρίτο κτίριο (Νουμερο 7) που κατέρρευσε χωρίς να κτυπηθεί έστω και ολογραμματικά όπως τ' άλλα.
    Είκοσι και πλέον χρόνια πέρασαν απο τότες και οι άνθρωποι ακόμη κολυμβάνε μέσα στην λέπρα τους.
    Παλιά τους τέχνη κόσκινο.
    Ας μην ξεχνάμε κι το παρακάτω, ένα απ' τα πολλά.

    https://ugetube.com/watch/must-watch-part-3-the-day-israel-attacked-america-special-series-one-of-the-killers-of-jfk-was-the-t_IScEuFSaEJzVuQZ.html

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου βγάζει σε όλα τα βίντεο σου αδυναμία αναπαραγωγής, γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tα βιντεο ολα παιζουν κανονικα....δοκιμασε απο αλλο browser

      Διαγραφή
  3. ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Η ΔΥΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θυμάμαι ένα βίντεο που είχε διαρρεύσει τότε που έδειχνε καθαρά αλυσιδωτές εκρήξεις από όροφο σε όροφο δευτερόλεπτα πριν αρχίσουν να καταρρέουν οι πύργοι. Τα αεροπλάνα υπήρχαν μόνο στην τηλεόραση. Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ κανένα αεροπλάνο. Ο Κοσμάς παραθέτει στο σχολιο του ένα βίντεο για τους υπεύθυνους της επίθεσης. Η γνωστή φυλή και πάλι.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις