Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ".....!!!

Biden defends abortion as a "child of God" 

Ο Μπάιντεν για άλλη μια φορά

άφησε τους πάντες άφωνους. 

Ήθελε να κάνει εκστρατεία για την ελευθερία των αμβλώσεων και έκανε ακριβώς το αντίθετο. Δήλωσε ότι ήταν «παιδί του Θεού» και ήταν σίγουρος ότι «ο Θεός δεν θέλει τα παιδιά του να σκοτώνουν αγέννητα υγιή άτομα». Στους αμερικανικούς κύκλους του Σόρος, υπήρχε δυσπιστία, αν όχι καθαρός θυμός. 

Ο Μπάιντεν είπε τα ίδια λόγια που θα έλεγε ο Ντόναλντ Τραμπ. Σε αυτό το σημείο, αναρωτιέται κανείς ποια μορφή «άνοιας» κάνει τον Μπάιντεν να δίνει πλεονέκτημα στον Τραμπ με κάθε ευκαιρία, εξυπηρετώντας κάθε φορά την προώθηση της ατζέντας του. Η ιστορία των νευροεκφυλιστικών ασθενειών δεν είναι πλέον βάσιμη. 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι κάποιου είδους μαριονέτα, αλλά είναι επίσης σαφές ότι ούτε το Δημοκρατικό Κόμμα ούτε η μυστική κυβέρνηση στην Ουάσιγκτον τραβά τα νήματα του. Για να καταλάβουμε ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος για τον Μπάιντεν, πρέπει να επιστρέψουμε στον Ιανουάριο του 2021.

 Η λύση σε αυτό που βλέπουμε τώρα πρέπει να βρεθεί αυτή τη στιγμή, καθώς πολλές στρατιωτικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι ο Τραμπ υπέγραψε το νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της εξέγερσης. Αυτή ήταν η στιγμή που ματαιώθηκε το εκλογικό πραξικόπημα κατά του Τραμπ και αυτή ήταν η στιγμή που η εξουσία μεταβιβάστηκε προσωρινά στον στρατό.

 Εκείνη τη στιγμή, η κυβέρνηση Μπάιντεν ανατέθηκε και βρέθηκε στα χέρια του στρατού. Αυτό ήταν το χαρτί που έπαιξε ο Τραμπ, και αυτό το χαρτί μπορούσε να ανατρέψει τα τραπέζια και να μετατρέψει την μαριονέτα του Δημοκρατικού Κόμματος σε μαριονέτα του Ντόναλντ Τραμπ. 













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις