Η είσοδος μιας μυστικής υπόγειας σήραγγας βρέθηκε στον Άρη

 

Με την άφιξη του οχήματος Curiosity στον γειτονικό κόκκινο πλανήτη, οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τον Άρη αποτελούν

μόνιμο θέμα συζήτησης μεταξύ των θεωρητικών συνωμοσίας. Συγκεκριμένα, μόλις τον Ιανουάριο ενημερώσαμε τους αναγνώστες μας για την ανακάλυψη στον Άρη κάποιου περίεργου μπλοκ με ένα προφανές τμήμα κειμένου:

 

Όμως το Curiosity δεν μένει ακίνητο και στις 7 Μαΐου 2022 μετέδωσε στη Γη την ακόλουθη εικόνα:











Κοντινή φωτογραφία της κατοικίας στον Άρη:


Με τα χρόνια της εξερεύνησης του κόκκινου πλανήτη, οι άνθρωποι έχουν βρει εκεί κάθε είδους πράγματα, αλλά κανείς δεν περίμενε να βρει την είσοδο του καταφυγίου. Και η είσοδος μπορεί σίγουρα να φανεί εκεί, ακόμη και σε κάποιο πολύ επίπεδο ραγισμένο τοίχο. Και τώρα, φυσικά, όλοι βασανίζονται από ένα ερώτημα: τι μπορεί να είναι;

Διαφορετικοί άνθρωποι σε διαφορετικά φόρουμ δίνουν διαφορετικές εκδοχές και τις περισσότερες φορές υποθέτουν την είσοδο σε κάποιο καταφύγιο του Αρειανού Elon Musk, ο οποίος την παραμονή ενός πυρηνικού πολέμου, οργάνωσε μια υπόγεια κατοικία και πάγωσε σε αυτήν, όταν η ατμόσφαιρα έφυγε από τον Άρη. 

Επίσης, μπορεί να είναι κάποιου είδους στρατιωτική εγκατάσταση του Άρη, αλλά όχι η κύρια είσοδος, αλλά μια πύλη προς μια τεχνική σήραγγα ή εξαερισμό. Σε αυτή την περίπτωση το Curiosity θα πρέπει να προσπαθήσει να διεισδύσει σε αυτό το πέρασμα και ποιος ξέρει, ίσως μπορέσει να βγάλει στην επιφάνεια κάποια αντικείμενα όπως το απόλυτο όπλο από τις ιστορίες του Ray Bradbury. 

Τέλος, υπάρχει η άποψη ότι η NASA δεν θα χρειαστεί τα τεχνουργήματα, καθώς η υπηρεσία στέλνει ένα στον Άρη εδώ και πολύ καιρό:












Αυτός ο πεζός δεν είναι η φαντασία ενός καλλιτέχνη, αλλά μια καλλιτεχνική επεξεργασία ενός αρχείου λογιστή που αποκτήθηκε από χάκερς σε έναν από τους μυστικούς διακομιστές του Πενταγώνου. Το πλοίο αναφέρεται ως μέρος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, με ανθρώπους (πολλούς από αυτούς) με μισθό και επιδόματα. Αλλά αυτή η φορτηγίδα δεν βρίσκεται σίγουρα στο λιμάνι του Νόρφολκ.  

Αν όλα αυτά είναι πραγματικά αληθινά, πόσο αδύναμος πρέπει να είσαι για να διακηρύξεις κάποιου είδους τελεσίγραφο στις Ηνωμένες Πολιτείες και να τις καλέσεις σε αντιπαράθεση;  Αλλά έτσι είναι οι Mokshans στα σοκάκια, θα μπορούσαν κάλλιστα να το δηλώσουν. Σε αυτή την περίπτωση, πολλοί από αυτούς, όταν τελειώσει αυτό, θα σταλούν σε ορυχεία του Άρη για τα επόμενα 1000 χρόνια, όπου θα εκπληρωθούν τα όνειρα της αθανασίας, οπότε μείνετε συντονισμένοι. 












ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις