Ο Justin Castro, η Chrystia Freeland, ο Jill Biden και άλλοι καταφεύγουν στην Ουκρανία καθώς η κατάρρευση της Χαζαρικης Μαφιας συνεχίζεται

 

 Οι πράκτορες της Χαζαρικής μαφίας Τζάστιν Κάστρο, Κριστία Φρίλαντ, Τζιλ Μπάιντεν και άλλοι έχουν καταφύγει

στην Ουκρανία καθώς ο κανόνας του KM(Χαζαρικη Μαφια) καταρρέει, λένε πηγές της CIA. Έχουν τραπεί σε φυγή για να αποφύγουν τη σύλληψη για εγκλήματα πολέμου καθώς τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας είναι αδύνατο να κρυφτούν, λένε. Γι' αυτό «ηθοποιοί, ροκ σταρ, κωμικοί και παγκόσμιοι ηγέτες επισκέπτονται την Ουκρανία», σημειώνει άλλη πηγή της CIA.

Εάν εξακολουθείτε να μην πιστεύετε ότι αυτοί οι άνθρωποι φεύγουν για να αποφύγουν τη σύλληψη, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης του Google Earth της φυλακής στο Γκουαντάναμο. Πρόκειται σαφώς για μια εγκατάσταση που έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί χιλιάδες εγκληματίες KM.


 Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άρχοντές τους, η φυλή Ροκφέλερ, που ήταν πίσω από ολόκληρο το πλαστό καθεστώς Μπάιντεν, προσπαθούν τώρα να διαπραγματευτούν μια παράδοση, λένε πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας. Στην Ευρώπη, εν τω μεταξύ, τα άλλα αφεντικά τους, η οικογένεια Rothschild, προσπαθούν να λάβουν προστασία από την πρώην αποικία σκλάβων τους στο Ισραήλ, ισχυριζόμενοι ότι η αποκάλυψη των εγκλημάτων τους είναι «αντισημιτική».

 https://www.timesofisrael.com/vienna-exhibit-explores-persistence-of-conspiracy-theories-around-rothschilds/

 Το πρόβλημα είναι ότι μια κρίσιμη μάζα Εβραίων γνωρίζει τώρα ότι οι άρχουσες οικογένειές τους είχαν βαθιά εμπλακεί στο Ολοκαύτωμα ως μέρος του μεσσιανικού τους σχεδίου να διώξουν τους Εβραίους από την Ευρώπη και στο Ισραήλ. Ήθελαν να γίνουν βασιλιάδες των Εβραίων, ενάντια στη θέληση του εβραϊκού λαού. Το γεγονός ότι το Ισραήλ αρνείται να υποστηρίξει την εκστρατεία του για τη δημιουργία μεγαλύτερης Χαζαρίας στην Ουκρανία είναι απόδειξη αυτού.

Η κατάρρευση της κυριαρχίας του KM στη Δύση μπορεί να είναι το έναυσμα για κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία μας. Πηγές από τη Ρωσία, την Ασία και το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα λένε ότι κάποιου είδους συγκλονιστικό, συγκλονιστικό γεγονός μπορεί να συμβεί σύντομα, με κάποιους να το προβλέπουν για αυτήν την εβδομάδα. Ως συνήθως με τέτοιες προβλέψεις, θα το πιστέψουμε όταν το δούμε, αλλά, όπως θα αναφέρουμε παρακάτω, υπάρχουν μερικά εξαιρετικά ασυνήθιστα πράγματα που σχετίζονται με την μπλε δέσμη στην Ανταρκτική και αλλού.

Ας ξεκινήσουμε εξετάζοντας την κατάσταση στην Ουκρανία, όπου οι τελευταίοι από τους ηγέτες του KM αναζητούν καταφύγιο. Σύμφωνα με δυτικούς ειδικούς, η Ουκρανία έχει ήδη χάσει τον πόλεμο, όπως έχασε:

Το 80% των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου

Όλα τα διυλιστήρια και τις μεγάλες δεξαμενές

Χωράφια για σπορά

Ανθρακωρυχεία

Τέσσερα μεγάλα λιμάνια

Ένα σημαντικό μέρος της πυρηνικής παραγωγής και ένα σημαντικό μέρος της παραγωγής άνθρακα

Πεδία πετρελαίου και φυσικού αερίου στο "ράφι" της Μαύρης Θάλασσας.

 


 Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα που ζητούσε να τερματιστεί η «διαμάχη» στην Ουκρανία. Παρατηρήστε ότι δεν χρησιμοποίησαν τη λέξη «πόλεμος». Με άλλα λόγια, παραδέχονται ότι είναι εσωτερικό ρωσικό ζήτημα. Το γεγονός ότι οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία συμμορφώνονται με αυτό το ψήφισμα λεει πολλά. Είναι μια παράδοση

https://tass.com/world/1448153

https://indianexpress.com/article/world/russia-ukraine-crisis-unsc-statement-7905049/lite/

 Η Ουκρανία τώρα διαμελίζεται. Το νότιο και το ανατολικό τμήμα θα γίνουν μέρος της Ρωσίας, ενώ η Πολωνία και η Ρουμανία θα καταλάβουν μεγάλα κομμάτια του δυτικού τμήματος.

Γι' αυτό ο Πρόεδρος της Πολωνίας ζήτησε την κατάργηση των συνόρων μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας. «Δεν θα υπάρχουν πλέον σύνορα μεταξύ των χωρών μας. Για να μπορέσουμε να ζήσουμε μαζί σε αυτή τη γη, χτίζοντας κοινή ευτυχία και δύναμη που θα μας επιτρέψει να αποκρούσουμε κάθε κίνδυνο», δήλωσε ο Πολωνός πρόεδρος Andrzej Duda.

 http://www.battleforworld.com/2022/04/25/global-confusion-neo-things-are-coming-part-2/#UkraineWarPartTwo

 Το ερώτημα τώρα είναι αν η Ρωσία θα επιτρέψει σε ένα μικρό κράτος της Ουκρανίας να λειτουργήσει ως ένα είδος επιφύλαξης για την τελευταία ανασα της Χαζαρικής Μαφίας.

Πιθανώς όχι επειδή, όπως είπε ο Πρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin το Σάββατο «Η ηγεσία των ΗΠΑ θα πρέπει επίσης να λογοδοτήσει για τα εγκλήματα που διέπραξε το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου στην Ουκρανία, διευρύνοντας έτσι τον κατάλογο των εγκληματιών πολέμου».

Τα εγκλήματά τους δεν περιορίστηκαν σε καμία περίπτωση στην Ουκρανία. Στη Συρία, ο στρατιωτικός κλάδος της KM, με επωνυμίες όπως η Αλ Κάιντα και το IS, δολοφονούσε συστηματικά άνδρες για να διεκδικήσει τα παιδιά και τις γυναίκες τους ως πολεμικά τρόπαια, λέει ο Αμερικανός συνταγματάρχης Ρίτσαρντ Μπλακ που ήταν εκεί. Το ΚΜ(που θέλουν να υποδουλώσουν όλη την ανθρωπότητα),
διεξήγαγε δημοπρασίες σκλάβων εκεί όπου οι υψηλότερες προσφορές ήταν για παιδιά, λέει.

 https://www.youtube.com/watch?v=dcp0TYx_eUI&t=2108s

 Στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το FBI, 40.000 παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο εδώ και δεκαετίες. Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά πιθανώς βασανίστηκαν μέχρι θανάτου για να συλλέξουν αδρενοχρώμιο, λένε τώρα πολλοί μάρτυρες.

Όταν αυτό βγει, όπως είναι τώρα, δεν θα υπάρχει πουθενά ούτε εντός ούτε εκτός αυτού του πλανήτη για να κρυφτούν αυτοί οι εγκληματίες.

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Χρόνια πίσω, σε κάποια ανοικτή στο κοινό ομιλία του, ο αείμνηστος Ted Gunderson (πήγε δηλητηριασμένος και αυτό με ομολογία του προσωπικού του γιατρού) είχε αναφερθεί στον Ακριβή αριθμό των παιδιών που εξαφανίζονται στην Αμερική.
    Αν θυμάμαι καλά πληροφορούσε το ακρατήριό του ότι στην Αμερική κάθε 40 δεπτερόλεπτα χάνεται κι ένα παιδί. Εκείνο που θυμάμαι πολύ καλά είναι πως ο αριθμός που προέκυμε με τον υπολογισμό που εκανα τότες για να δω πόσα παιδιά τον χρόνο, πλησίαζε τις 800.000 και όχι 40.000 που διαβάζουμε πιό πάνω. Μιλάμε για τεράστια διαφορά.
    Όσο τεράστια είναι και η προσφορά του σε ένα ευρύ φάσμα αποκαλύψεων.
    Ένα από τα πολλά είναι κι αυτό εδώ:

    https://www.youtube.com/watch?v=gR6KVYJ73AU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις