Ομολογια Αλις Κουπερ

Ο Άλις Κούπερ ομολογεί τον Χρίστο! “Αν δεν έχεις τον Χριστό στην ζωή σου  είσαι θύμα” (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) – Makeleio.gr 

Άλις Κούπερ...

Ο κόσμος ανήκει στον σατανά αλλά 

αν δεν έχεις τον Χριστό στην ζωή σου είσαι θύμα

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Ομολογία πίστεως από έναν σατανιστή!! Με μια φράση τα είπε όλα. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συμπέρασμα ότι είναι σατανιστής προέρχεται απο τα μίντια και την εκκλησία το 80 και το 90?

      Ναι ξεχασα τότε ήταν σωστά τα μίντια και η εκκλησία τωρα χαλάσανε...πριν 2 μήνες..

      Αδελφέ ακούω μέταλ απο παιδάκι και ήξερα για νεα τάξη απο αρχές 90...κάποιοι απο αυτούς (οχι ο συγκεκριμενος)τα λεγανε στα τραγούδια τους απο τότε.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΟΖΖΥ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ....

      Διαγραφή
  2. Υπεροχο αρθρο,βιντεο !! Δεν πειραζει που δακρυσα στα οσα ειπε για τον Χριστο και τελικα μαλλον αλλαξε στα οσα πιστευα γι αυτον τον καλλιτεχνη ,οτι δηλ. ηταν σατανιστης μαλλον για το χρημα το εκανε ? Κατα βαθος ηταν Χριστιανος ? Θα ηθελα να ανταλλαξω αποψεις με τους φιλους του εδω μπλογκερ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν ήταν σατανιστής, αυτό που λέει είναι οτι ο σατανάς έχει απλώσει τα πλοκάμια του πάνω στη γή, το ξέρουμε αυτό, αυτό όμως που ο ίδιος ομολογεί, είναι οτι στα νιάτα του ήταν βαρύς πότης και παρακμιακής ηθικής. Αυτά είναι τα λόγια του μεταφρασμένα απο παλιότερη συνέντευξη του. Αν και ορισμένοι έχουν αμφισβητήσει τον συνδυασμό της πίστης του στον Θεό με το ροκ-εντ-ρολ υπόβαθρό του, ο Κούπερ δεν βλέπει κάποια σύγκρουση.

      «Είμαι ο πρώτος που θα ροκάρει όσο πιο δυνατά μπορεί, αλλά όταν πρόκειται για αυτό που πιστεύω, είμαι και ο πρώτος που θα το υπερασπιστεί» είπε. «Με έχει βάλει και σε μπελάδες, με τους αυστηρούς Χριστιανούς που πιστεύουν πως για να είσαι Χριστιανός, πρέπει να είσαι γονατιστός 24 ώρες την ημέρα, κλεισμένος μέσα σε ένα ντουλάπι κάπου. Ε, ίσως κάποιοι άνθρωποι μπορούν να ζουν έτσι, αλλά δεν νομίζω πως αυτός είναι ο τρόπος που περιμένει ο Θεός να ζούμε. Όταν ήρθε ο Χριστός, είχε συναναστροφές με τις πόρνες, τους μπεκρήδες και τους άπιστους, επειδή ήταν άνθρωποι που Τον χρειάζονταν. Ο Χριστός ποτέ δεν περνούσε τον χρόνο του με τους Φαρισαίους.»

      Όμως, ενώ ο Κούπερ μπορεί να ταυτίζεται με ορισμένα από τα παλιά του θέματα, σήμερα έχει ένα νέο μήνυμα.

      «Κάποτε εξυμνούσα την ηθική αποσύνθεση, την όλη παρακμή της» παραδέχθηκε στην συνέντευξή του στο KNAC.com. «Μπορώ και κοιτάζω πίσω σε όσα έκανα τότε και τι κάνω τώρα, και είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Όμως την εποχή εκείνη ήμουν το παιδί-αφίσα για την ηθική αποσύνθεση, ξέρετε. Οπότε, ναι, έχω πολλά που χρήζουν συγχώρησης…λόγω άγνοιας… τότε νόμιζα πως έκανα το σωστό. Ήμουν απόλυτα σύμφωνος πως κάθε αγόρι μπορούσε να κοιμάται με το κάθε κορίτσι και να πίνει όσο μπορεί. Αυτό δεν το πιστεύω τώρα. Δεν το πιστεύω, διότι βλέπω πόσο καταστροφικό είναι.»
      Η δύναμη της Πίστης..
      Capricorn

      Διαγραφή
    2. Άννα Alice cooper είναι γυναικείο όνομα κάποιας αρχαίας μάγισσας.πουλησε την ψυχή του για το χρήμα.δρν ξέρω ίσως μάρκετινγκ; λύκος με πρόβεια; αυτά που λέει μάλλον τα πιστεύει.......

      Διαγραφή
  3. Συμφωνα με τα οσα πιστευε νεος ,αλλαξαν στην μετεπειτα πορεια της μουσικης του σταδιοδρομιας ? Αυτο βγαινει με τα οσα ειχε πει σωστα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί, στα μέσα του ‘80 έκοψε το ποτό με κάποιο ανεξήγητο τρόπο χωρίς ιατρική βοήθεια, υπερφυσικό, αυτό λέει ο ίδιος και απο τότε μεταστράφηκε στη χριστιανική θρησκεία. Είχε το σχετικό υπόβαθρο απο την οικογένειά του. Τώρα αν υπήρξε σατανιστής δεν το ξέρω, αλλα τουλάχιστον αποφάσισε να σώσει την ψυχή του. Ποτέ δεν είναι αργά για όποιον ψάχνεται, ερευνά και έχει συνείδηση. Ολοι ψάχνουμε αυτό που ηρεμεί την ψυχή μας και απαλύνει τον πόνο μας. Ελπίζω να βρήκε αυτό που ζήταγε στα υπαρξιακά του.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις