Προσοχή, Αμερική! Μια νέα 11η Σεπτεμβρίου είναι μόλις εβδομάδες μακριά: Καθώς η Αμερική εισέρχεται στη «ζώνη του λυκόφωτος», ο Covid Czar του Μπάιντεν υπονοεί ότι κάτι τεράστιο θα συμβεί σε 3 1/2 εβδομάδες.

Η Ελλάδα σε μια ατελείωτη ζώνη του λυκόφωτος'' 

Ένας άνθρωπος υποστηρίζει ότι μόνο ένα «Super-γεγγονός» μπορεί να σταματήσει την κάθοδό μας σε τυραννία σε πλήρη κλίμακα.

 

Όπως φαίνεται στη σειρά των tweets στα παραπάνω στιγμιότυπα οθόνης, ένα από τα "Covid Czar's" του  Joe Biden , Andy Slavitt , άρχισε πρόσφατα μια συνομιλία στο twitter σχετικά με αυτές τις πλαστές κάρτες vax, ρωτώντας πρώτα "Αν οι άνθρωποι που βγαίνουν έξω και αγοράζουν ψεύτικες κάρτες εμβολίου COVID, περιμένουν από κάποιον να τους βάλει σε πραγματικό αναπνευστήρα; " 

Όταν ένας κυβερνητικός σκλάβος απάντησε στο "dandy-boy" με "Χρειαζόμαστε έναν τρόπο για να παρακολουθήσουμε τον εμβολιασμό που δεν βρίσκεται σε μια μικρή χειρόγραφη χάρτινη κάρτα. Κάτι που είναι πολύ δύσκολο να παραποιηθεί. Έχετε ιδέες, επαφές, πόρους στοιχηματίζω ... Φτιάξτε το ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ​​Άντι ", το" dandy-boy " απάντησε Υπομονή για 3 1/2 εβδομάδες. Θα δεις. "












ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Δηλαδή 11/8 που γράφτηκε το μήνυμα συν 3 εβδομάδες είναι 1/9 συν μισή εβδομάδα είναι 4 ή 5 Σεπτεμβρίου...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις