ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ....!!!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δέκα γεγονότα σχετικά με την ρύπανση της  ατμόσφαιρας | Έμβολος 

 Τι συμβαινει στον

πλανητη σε 1 μονο μερα...

1) Πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσια πλαστικών στο Jebel Ali στο Ντουμπάι.
 
2)Η Νέα Ζηλανδία προοδεύει με τα σχέδιά της να διευκολύνει την αλλαγή φύλου ενός ατόμου στο πιστοποιητικό γέννησής του, καθώς η νομοθεσία κινείται μέσω του κοινοβουλίου με υποστήριξη όλων των κομμάτων.
 
3)Οι βρετανικές αρχές λόγω έλλειψης φορτηγατζήδων διέταξαν 2.000 φορτηγατζήδες της Royal Logistics Corps να είναι έτοιμοι σε πέντε ημέρες για να παραδώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα σούπερ μάρκετ.
 
4) Μαζική έκρηξη στο λιμάνι του Jebel Ali στο Ντουμπάι.
 
5) Ελικόπτερο έπεσε σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο αεροδρόμιο του Σικάγο.
 
6) Βρετανός υπάλληλος στη πρεσβεία του Βερολίνου συνελήφθη από τις γερμανικές υπηρεσίες ασφαλείας και κατηγορείται ότι πέρασε μυστικά κυβερνητικά έγγραφα στη Ρωσία.
 
7)Τα Γαλλικά κολλέγια ιατρικής αρνούνται να εκτελέσουν τη διαταγή του πράσινου πιστοποιητικού του κουνουπιού στα νοσοκομεία.
 
8)Η Southwest Airlines, American Airlines και η Delta Airlines δεν θα ζητήσουν το κουνούπι στο προσωπικό τους, αντίθετα η United Airlines το απαιτεί μέχρι τις 25.10.2021. Οι τρείς αεροπορικές εταιρείες δεν θέλουν να υπακούσουν την εντολή της United Airlines
 
9)Ο πρόεδρος της Βουλής των αντιπροσώπων του Τέξας υπέγραψε 52 εντολές συλλήψεων για τους δημοκράτες νομοθέτες που διέφυγαν από την πολιτεία και διέταξε τον επικεφαλής της ένοπλης φρουράς να τους συλλάβουν και να τους παραδώσουν στη Βουλή τών αντιπροσώπων.
 
10)Ο κυβερνήτης της Φλόριντας DeSantis: Δεν θα πληρωθεί το προσωπικό των σχολείων που θα υποβάλλουν στους μαθητές την υποχρεωτική χρήση μασκων

11) Πλημμύρες που θυμίζουν τσουνάμι στις περιοχές της Μαύρης Θάλασσας στην Τουρκία, μεγάλες ζημιές στις περιοχές Bozkurt και Kastamonu όπου έγιναν και κατολισθήσεις.
 
12) Μετά από πολλές πιέζεις ο Otoniel"Tony" Navarrete αποφάσισε να παραιτηθεί μετά από τη σύλληψή του για σε..ξουα..λική κακοποίηση ανηλικων.
 
13) Στους 48.8°C έφτασε η θερμοκρασία στο Siracusa στη Σικελία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις