ΚΟΥΙΖ

 Κορονοϊός: Δεν κάνει το εμβόλιο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Δεν θέλει να...  | Αθλητικά Ειδήσεις

Όπως αναφέρει σε αυτά

που γράφει είπε ότι θα ασχοληθεί ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ και την επόμενη φορά θα βρεθεί μπροστά του. 

Τον κατηγορεί πως μάλλον είναι πιόνι του συστήματος και ότι όποιος πάει να βοηθήσει αυτός προσπαθεί να τον αποδομήσει. 

 «Ούτε αντιπροσωπεύω την εταιρια που αναφερεις, ούτε υβριδικά δέντρα θα βάλω γελοίε, ούτε με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την πολιτική, Αυτά και την επόμενη φορά που θα πεις ψέματα για μένα θα με δεις μπροστά σου « 

Οποίος ξέρει τι έχει γίνει ας γράψει από κάτω με σχόλιο 

 Επίσης παρατηρήστε για άλλη μια φορά τι φοράει στον λαιμό του ...!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Αναφέρεται στον Χρήστο Κασταμονίτη, δες το βίντεό του στις 10/8/2021 και θα καταλάβεις...(στο σημερινό του βίντεο δεν έκανε καμία αναφορά σε αυτό το θέμα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, αυτός είναι μεγάλος φελός, απορώ πώς μπορούν κάποιοι να τον παρακολουθούν.

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΤΑ ΛΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος είναι ο χοντρός, που λέει ο Γιαννακόπουλος, δεν ξέρω, αλλά κάπου τα διάβασα αυτά που είπε, αλλά δεν θυμάμαι. Ας βοηθήσει κάποιος φίλος.

    Όμως (το ξαναγράφω) ο Γιαννακόπουλος έχει καταταχθεί στα θετικά άτομα, από τότε που ήταν ο μόνος από τους γνωστούς κι επώνυμους, που στο Δημοψήφισμα είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ του ΟΧΙ.
    Κι αν σκεφτεί κάποιος "σιγά τα ωά και τι έγινε;", να θυμίσω ότι και τότε επικράτησε πάλι κλίμα τρομοκρατίας από τα ΜΜΕ και ας μου πει ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ γνωστό και επώνυμο που τάχθηκε υπέρ του ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι το τσιγαρο αυτη την περιοδο βοηθα πολυ σε κατι που αυτοι προσπαθουν να επιβαλλουν.Δεν ειναι τυχαιο που πριν τρια χρονια λυσαξαν παγκοσμιως την απαγορευση του απο παντου.









    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 00.54, στις αρχικές παρατηρήσεις των νεκρών απο τον Κόβιντ, πριν ενάμισυ χρόνο, βρήκαν οτι οι καπνιστές ήταν ενα μικρό ποσοστό μεταξύ των θυμάτων, κάπου 5-6ο/ο το οποίο έδειχνε οτι κάπως προστατεύονταν οι πνεύμονες απο τον ιό, όμως η συνέχεια αυτής της έρευνας δεν ξαναδημοσιεύτηκε πουθενά έκτοτε, νομίζω γάλλοι γιατροί είχαν κάνει τότε την ανακοίνωση. Φίλη μέν η προστασία απο το τσιγάρο, φιλτάτη δε η αλήθεια.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  5. Ναι πρόκειται για τον Χρήστο Κασταμονίτη, ερευνητή του μεταφυσικού και συγγραφέα. Πραγματικά στις τελευταίες του εκπομπές συνέχεια έκανε επιθέσεις στον Γιαννακόπουλο και έκανε εντύπωση αυτό στους τηλεθεατές.Ειρωνευόταν ακόμα και το ποσόν που είχε πει ο Γιαννακόπουλος ότι θα διέθετε για την αναδάσωση στην Αττική και έλεγε ότι ο δεύτερος δεν πρόκειται να γίνει Πρωθυπουργός ποτέ, εννοώντας ότι μάλλον ο Γιαννακόπουλος είχε πολιτικές βλέψεις, όπως επίσης ότι είχε σχέση με εταιρεία που θα έφερνε υβριδικά δέντρα στη χώρα με κέρδος πολλά εκατομμύρια (περισσότερα και από τις ανεμογεννήτριες).Χθες μετά την απειλή του Γιαννακόπουλου ο Κασταμονίτης ήταν πολύ ήπιος και μαζεμένος, δεν το συνέχισε,αλλά μουρμούρισε για το ότι υπάρχουν κάποιοι που κολλάνε σε πλούσιους, αποσκοπώντας να βγάλουν οικονομικά οφέλη σαν να συμβούλευε τον Γιαννακόπουλο..
    Ίσως κάποιοι να είχαν πληροφορήσει λάθος τον Κασταμονίτη χρησιμοποιώντας τον ως μέσον με σκοπό την αποδόμηση του Γιαννακόπουλου, μια και κάθε φωτεινό άτομο που δείχνει αγάπη για την Ελλάδα, τους χαλάει τα σχέδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις