Γιαννακόπουλος: «Δίνουμε επίδομα σε όποιον διατηρεί παραδοσιακή ελληνική οικογένεια!»

 

Έξαλλος με τα «επιδόματα που δίδονται για τη διαφορετικότητα» είναι

ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως ο ίδιος τονίζει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πρωτότυπη κίνηση, γνωστοποιώντας ότι σύντομα οι εταιρείες δικών του συμφερόντων θα ενισχύουν οικονομικά όσους «ξεκινούν και διατηρούν την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια».

«Εμείς λοιπόν θα αρχίσουμε να δίνουμε επίδομα σε όποιον ξεκινάει και διατηρεί την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια!», γράφει ο «DPG», καθιστώντας σαφείς τις προθέσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος προ ημερών προανήγγειλε τη διάθεση περίπου 100.000 ευρώ για την αναδάσωση της Βαρυμπόμπης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Ένα μεγάλο πρόβλημα αυτής της χώρας είναι ότι η μεγαλοαστική της τάξη δεν έχει εθνική συνείδηση.
    Είναι εγωιστές, κοιτάζουν μόνο τη πάρτη τους και πιστεύουν (λανθασμένα) ότι τα δεινά δεν τους αγγίζουν, επειδή αυτοί διαθέτουν πλούτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη όσο πάς κ πιό συμπαθής μας γίνεσαι. Να δείς που σε λίγο θα τρέχουν πίσω απ´ τα πόδια σου τα «πατριωτικά» κόμματα ασθμαίνοντας. Καλά το πάς, μιλάς στην ψυχή μας, συνέχισε έτσι.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξυπνήστε πια μ' αυτόν, το κόσμο κοροιδευει θα κάνει αναδάσωση λέει καλά με την αναδάσωση ούτε σε 100 χρόνια δε θα φυτρώσει τίποτα ενώ εάν τα αφήσουν έτσι όπως είναι οι ρίζες θα πετάξουν κλαδιά πολύ σύντομα και σε 2-3 χρόνια το δάσος θα έχει την ευκαιρία να αναγεννηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναδάσωση θέλει να κάνει, δηλαδή να φυτέψει δενδρύλια στο χώμα, όχι να ξεριζώσει τις ρίζες των καμμένων, όπως υπονοείς.

      Διαγραφή
    2. Αυτά που λες δεν στέκουν!!!
      Μάθε πρώτα τι σημαίνει αναδάσωση και πως γίνεται, κάνε μιά γύρα στο διαδίκτυο και άσε μας με τις "εξυπνάδες" ότι δήθεν "οι ρίζες θα πετάξουν κλαδιά"!!!
      Μόνο η ελιά μπορεί να αναγεννηθεί από φωτιά, υπό την προϋπόθεση ότι η φωτιά δεν έφθασε σε μεγάλο βάθος, και δεν καταστράφηκε όλο το ριζικό σύστημα, διαφορετικά ούτε αυτή μπορεί. Τα δασικά είδη δεν είναι ελιές και είναι πολύ δύσκολο να φυτρώσουν ξανά από μόνα τους...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Αντιγόνη, κάτι ήθελε να πει εναντίον του Γιαννακόπουλου ο κουκουρούκου, δεν εύρισκε κάτι πιο έξυπνο, δείξε επιείκεια.

      Διαγραφή
  4. Μαγκας ο κος Γιαννακόπουλος.μπραβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΤΡΙΠΤΗΧΟ ΤΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΟΧΙ ΙΕΡΟΝΗΜΟ ΚΑΙ Δ.Ι.Σ.) ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις