Τι συμβαίνει στη γη έξω από τη Νότια Γεωργία και τα Νησιά Νότια Σάντουιτς; Περισσότεροι από 15 μεγάλοι και 3 μεγαλύτεροι από7.0+ σε 12 ώρες - Σημάδι της εισερχόμενης αλλαγής πόλου;

Κορφιάτικο: Τι συμβαίνει στη γη έξω από τη Νότια Γεωργία και τα Νησιά Νότια  Σάντουιτς; Περισσότεροι από 15 μεγάλοι και 3 μεγαλύτεροι από7.0+ σε 12 ώρες  - Σημάδι της εισερχόμενης αλλαγής πόλου; 

 

Είδατε αυτόν τον τρελό σεισμικό χάρτη;

Το σμήνος ξεκίνησε με 3 σεισμούς στις 12 Αυγούστου 2021 στις 8:32 μ.μ. UTC.

Η ισχυρή σεισμική σειρά αυτή τη στιγμή επιβραδύνεται. Ο τελευταίος σεισμός> 5.0 σημειώθηκε πριν από περίπου δύο ώρες (13 Αυγούστου 2021, 5:52 μ.μ.).

Φαίνεται ότι όλο το ρήγμα σπάει!

Μήπως πρόκειται να συμβεί κάτι τρομερό;

Μετασεισμοί μετά τον χθεσινό σεισμό 7.5-8  στα South Sandwich Islands φωτίζουν πάνω από το μισό μήκος της ζώνης υποβύθισης-αυτό είναι σχεδόν 500 χιλιόμετρα!

Συνήθως αναμένουμε σεισμούς ώθησης με υποχώρηση αυτού του μεγέθους να σπάσουν κάτι σαν ρήγμα μήκους 100-200 χλμ.

Δεν φαίνεται καθόλου καλό.

Ο πόλος της Γης αντιστρέφεται πιο γρήγορα από ό, τι είχε προβλεφθεί;

Επιπλέον, φαίνεται ότι η σειρά σεισμών στα ανοικτά του νησιού Σάντουιτς λαμβάνει χώρα εκεί όπου βρίσκεται η ανωμαλία του Νοτίου Ατλαντικού (SAA).










Το SAA είναι εκεί όπου το μαγνητικό πεδίο της Γης έχει εξασθενήσει και όπου η εσωτερική ζώνη ακτινοβολίας Van Allen της Γης πλησιάζει πιο κοντά στην επιφάνεια της Γης , βυθίζεται σε υψόμετρο 200 χιλιομέτρων.

Είναι επίσης μια περιοχή όπου κανένα αεροσκάφος ή διαστημικό λεωφορείο δεν επιτρέπεται να πετάξει πάνω λόγω της αυξημένης ακτινοβολίας.

Έχοντας όλους αυτούς τους μέτριους σεισμούς σε εκείνη την περιοχή, σημαίνει ότι η αντιστροφή του πόλου της Γης πλησιάζει γρηγορότερα από το αναμενόμενο;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Θα πω κατι το ανεξήγητο που συμβαίνει τις τελευταίες μερες ( μετα την πυρκαγια στην Ευβοια )30 χρονια κολυμπάω στα παραλια της Λαρισας πρωτη φορα τα νερα ειναι τοσο ζεστα ειναι λες και εισαι σε θερμαινόμενη πισίνα ακομη και μεγαλυτεροι μου δεν θυμούνται κατι ανάλογο, και κατι αλλο εχουν γεμισει ολες η παραλιες της Λαρισας με καφέ μέδουσες οι λεγόμενες και σαλούφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις