ΓΕΓΟΝΟΤΑ 7-8-9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021!!!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα 

Γεγονοτα που συνεβησαν σε

ολο τον πλανητη σε μονο 3 μερες....

1)Οι καλεσμένοι στο πάρτι του Ομπάμα(του οποιου Ομπαμα) στο Martha's Vineyard αναγκάστηκαν να διακόψουν τις φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μετά από την οργή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
 
2)Η κινεζική αστυνομία συνέλαβε τον επικεφαλής μιας ψεύτικης εταιρείας που βοηθούσε ανθρώπους να αγοράσουν μωρά στην πόλη Weifang της Κίνας.
 
3)Η Virginia Robert θα μηνύσει τον πρίγκιπα Andrew σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης για τους ισχυρισμούς ότι ο Jeffrey Epstein την ανάγκασε να το κάνει με τον πρίγκιπα όταν ήταν σε ηλικία 17 ετών.
 
4)Το παλάτι Dostum του αντιπροέδρου του Αφγανιστάν στην επαρχιακή πόλη Sheberghan έπεσε εντελώς στα χέρια των Ταλιμπάν.
 
5) Πλημμύρισε η έρημος Taklimakan στην Κίνα για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας.
 
6) Ένοπλοι στο βόρειο Μάλι πυροβολώντας αδιακρίτως σκότωσαν 40 ανθρώπους ως αντίποινα για την πρόσφατη σύλληψη αρκετών επαναστατικών ηγετών από τις ένοπλες δυνάμεις του Μάλι.
 
7)Η Metro Bank Ηνωμένου Βασίλειου έκλεισε τον λογαριασμό του κόμματος Reform UK πρώην Brexit του Νάιτζελ Φάρατζ.
 
8)Ένα αγόρι βουδιστής 8 ετών αντιμετωπίζει την θανατική ποινή στο Πακιστάν καθώς έγινε το νεότερο άτομο που κατηγορήθηκε για βλασφημία.
 
9)Ο πρόεδρος της Βραζιλίας προειδοποιεί ότι ένας ή δύο δικαστές του ανώτατου δικαστηρίου δεν θα αποφασίσουν για τη μοίρα της χώρας.
 
10) Πυρκαγιά ξέσπασε στο ιρανικό εργοστάσιο της επαναστατικής φρουράς στην πόλη Mashhad στο Ιράν.
 
11)Η Melissa DeRosa κορυφαία βοηθός του κυβερνήτη Cuomo παραιτήθηκε εν μέσω των πολλαπλών κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο κυβερνήτης για σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά.
 
12)Το Ιράν έκλεισε τα σύνορα με το Αφγανιστάν στην επαρχία Νιμόζ, έκλεισαν τη διέλευση στην περιοχή Μιλάκ του Σιστάν και του Μπαλουσεστάν.
 
13)Ο κυβερνήτης του Τέξας βάζει πρόστιμο 1000 δολαρίων εναντίον των τοπικών επιχειρήσεων που επιβάλλουν στους υπαλλήλους εντολές μάσκας.
 
14) Περισσότεροι από 4,570 άτομα διασωθηκαν στην πόλη Hung Shui της Κίνας λόγω πλημμύρας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Σχόλια

  1. Αναρωτιέμαι γιατί η συγκεκριμένη κυρία δεν αναφέρει πουθενά την τεράστια καταστροφή που συνέβη στην Ελλάδα.Ας κοιτάξουμε και τα του οίκου μας .Σκέτη θλίψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λογος που δεν τ αναφερει ειναι γιατι τα ξερουμε....το αρθρο μιλαει για γεγονοτα που δεν λεγονται στα ΜΜΕ

      Διαγραφή
  2. Taklimakan ; Ο Λιακόπουλος έλεγε Ταλκαμακάν. Αναφερόταν στο ίδιο μέρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τάκλαμακαν...λάθος το έγραψε και ό συνομοσιολόγος και εσύ.
      Αλλά ισχύει στο ακέραιο και όχι μόνο στην Κίνα γίνονται τρομερά και φοβερά πράγματα και οί Κινέζοι περιμένουν να γίνει κάτι 《μεγάλο》

      Διαγραφή
    2. Tις περισσοτερες φορες κι εγω ετσι το λεω αλλα η ορθη μεταφραση ειναι....taek la me kaen η takelamagan στην επαρχια Xinjiang

      Διαγραφή
  3. ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΑΛΛΑ ,ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΑΝ... ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΑΥΤΟ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα του οίκου μας τώρα ήδη άρχισαν να ξεφορτώνονται οι πρώτες ανεμογεννήτριες στην Ελευσίνα αναφέρει το pronews.gr. Ο δεκαπενταύγουστος πλησιάζει και είναι η τελευταία ημερομηνία που κυκλοφόρησε για την επαναφορά του Τραμπ από τις αρχές Ιουλίου αν θυμάμαι καλά. Περνώντας κι αυτήν, πολύς κόσμος πια θα πάψει να πιστεύει σε φαντάσματα. Όπως παλιά με την ομάδα Έψιλον, με Φουράκηδες, Κεραμυδάδες και δεν ξέρω και τι άλλα παραμύθια μασωνικά. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη βγάζεις χαιρεκακία, στην ουσία στρέφεσαι εναντίον μας.
      Κάνε άφοβα ότι καταγγελίες γνωρίζεις εναντίον όσων μας κορόιδευαν και συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν επαγγελματικά και με οφέλη τους, αλλά ως εκεί.
      Μη φτάνεις στο σημείο να θέλεις να κερδίσει η Καμπάλ, ώστε να δικαιωθεί η απαισιοδοξία σου.

      Διαγραφή
    2. Που ειδες χαιρεκακια.οσοι το πιστευουν το πιστευουν.το λαθος του αρι νομιζω ειναι πιστευει οτι αφηνοντας την ιστορια με τον τραμπ ο κοσμος θα αναλαβει δραση μη πιστευωντας πλεων σε σωτηρες.αλλα κανει λαθος.

      Διαγραφή
  5. Εναντίον σας; Εναντίον ποιών; Έχω ήδη πει καιρό τώρα οτι αν κάνω λάθος στις εκτιμήσεις μου, θα ζητήσω συγνώμη από όλους σας. Βάσει των γεγονότων όμως δεν έχει έρθει αυτή η ώρα ακόμα. Εύχομαι να έρθει. Αλλά να χαίρομαι κιόλας να κερδίσουν τα ερπετά;;; Λάθος έχεις καταλάβει φίλε μου. Δεν είμαι ο εχθρός σας όπως λες. Απλώς δεν χαϊδεύω αυτιά και είμαι λίγο καυστικός παραπάνω. Ξέρω γίνομαι δυσάρεστος, χρειάζονται και οι δυσάρεστοι σε έναν πόλεμο. Όχι όμως εχθρός, να το πάρεις πίσω. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πότε σε είπα εχθρό, όπως λες;

      Διαγραφή
    2. Επίσης, εναντίον ποιων καταφέρεσαι για την αργοπορία των εξελίξεων ; Εκεί το έχεις μπερδέψει το θέμα.

      Απάντησέ μου σ' αυτά τα 2 σχόλιά μου κι επανέρχομαι.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις