Σχέδιο «Τυφών»

ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΝΩΣΗ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΤΥΦΩΝ" ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ : ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ  ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ  ΝΑΤΟ.... 

Οι «Φύλακες Άγγελοι της Ελλάδος» αποκαλύπτουν το σκοτεινό σχέδιο «Τυφών» των Τούρκων για την…ΕΛΛΑΔΑ!!!

 

Με…οπλισμένους λαθρομετανάστες και αναρχικούς και ΟΧΙ ΜΟΝΟ…!!!…

ΟΛΟΙ οι Έλληνες θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή και σε εγρήγορση…!!!…

Δείτε το!!!…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. 8λεπτο βίντεο με 4 αναφορές στον θεό, μία στη Παναγία και μία στον Παϊσιο...
    Τώρα που οι λάθρο στη χώρα έγιναν 4 εκατομμύρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο είναι το πρόβλημα σου ΑΚΡΙΒΩΣ???????


      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. Πολλά είναι τα προβλήματά μου.
      Πρώτον ότι τώρα αυτή η κυρία ανησύχησε για τα εσωτερικά προβλήματα που έχουμε με τους λάθρο και έχουν αναφερθεί πολλάκις, μετά από πολλά χρόνια εισβολής τους και τα "αποκαλύπτει" και σε μας τώρα, που οι λάθρο έγιναν 4 εκατ. Ποιά είναι η δράση της στο παρελθόν; (ρωτάω, δεν γνωρίζω). Με την οργάνωσή της θα διώξουμε τους λάθρο;
      Επίσης αυτοαποκαλούνται "Φύλακες Άγγελοι της Ελλάδας". Τι έχουν κάνει ώστε να δικαιολογούν αυτόν τον τίτλο ; (ρωτάω, δεν γνωρίζω) Αν δεν έχουν κάνει τίποτα, τότε απλά μοιράζει ελπίδες κι αυτή, ώστε να συνεχίζουμε εμείς να κοιμόμαστε στους καναπέδες μας. Αν και αμφιβάλω αν υπάρχει κάποια τέτοια οργάνωση, μάλλον κάποιο ψώνιο είναι η κυρία.
      Επίσης φοράει στρατιωτική στολή. Είναι στρατιωτικός; (ρωτάω, δεν γνωρίζω) Αν δεν είναι πράγματι στρατιωτικός, αυτό που κάνει είναι παράνομο. Αν δεν κάνω λάθος, αυτό ονομάζεται αντιποίηση στολής.

      Και τέλος η κυρία αυτή κάνει θρησκευτικό κήρυγμα και όχι εθνικό, μέσα σε 8 λεπτά 4 αναφορές σε θεό, 1 σε παναγία, 1 σε παϊσιο, συν τον τίτλο της οργάνωσής της (φύλακες άγγελοι), σύνολο 7 θρησκευτικές αναφορές, ούτε μητροπολίτης δεν θα έκανε τόσες αναφορές.
      Μάλλον την αντίσταση την εννοεί με τίποτα τρισάγια που η ίδια θα κάνει. Δεν θα με εξέπλησε το γεγονός αν μάθαινα ότι παίρνει και ένα χαρτζηλίκι από την Ιερά Σύνοδο.

      ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, είναι άσχετα μεταξύ τους. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό, υποκινούμενο από το Ιερατείο.

      Κι έτσι φτάσαμε από το "Ιτε παίδες Ελλήνων ελευθερούτε Πατρίδα..." στο ¨Βόηθα Παναγιά" και "ο θεός να βάλει το χέρι του" την ίδια ώρα που εμείς θα κάνουμε μετάνοιες και θ' ανάβουμε λιβάνια.

      Συμπερασματικά, το σχόλιο της κυρίας αυτής είχε χαρακτήρα θρησκευτικό περισσότερο, παρά εθνικό.

      Υ.Γ.: Άναψε και τσιγάρο σε κάποια φάση, για να δείξει πόσο δυναμική είναι...

      Διαγραφή
    3. Σωστές οι παρατηρήσεις σου ΚΜ. Η κυρά αυτή πείθει ΜΟΝΟ τους μεσσιανιστές και τους εκπροσώπους τρίτου τέταρτου κλπ φύλου...

      Διαγραφή
    4. Οι οποίοι μεσσιανιστές, ανώνυμε, είναι δειλοί, άβουλοι, παθητικοί και τεμπέληδες, θεωρώντας την αντίσταση κουραστικότερη της ενδοτικότητας, άρα απορριπτέα.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις