Ο Στρατηγος Διοικητης των Πεζοναυτων των ΗΠΑ λεει οτι κανεις δεν προκειται να υποχρεωσει τους Πεζοναυτες του να εμβολιαστουν...!!!

 

Ο στρατηγός των πεζοναυτών Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ επέπληξε τη Δευτέρα

το διάταγμα του υπουργού Άμυνας Λόιντ Όστιν που απαιτεί από όλο το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων να υποβληθούν στους εμβολιασμούς Covid-19 υπό την απειλή στρατιωτικού δικαστηρίου ή εξόδου, δήλωσε πηγή στο γραφείο του στρατηγού Μπέργκερ που άκουσε μια έντονη συνομιλία μεταξύ τους

Ο στρατηγός Μπέργκερ τηλεφώνησε στον υπουργό Άμυνας λίγα λεπτά αφού είπε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο εμβολιασμός Covid-19 είναι απαραίτητος για τη διατήρηση της στρατιωτικής ετοιμότητας και ότι θα επιβάλει την πολιτική υποχρεωτικού εμβολιασμού ανεξάρτητα από το καθεστώς έγκρισης του FDA.

"Δεν θα υπάρχουν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί για τους πεζοναύτες μου", δήλωσε ο στρατηγός Μπέργκερ.

Σε ένα αντίγραφο της κλήσης ο στρατηγός Μπέργκερ επικρίθηκε από τον Όστιν και τον χαρακτήρισε προδότη.

«Σε καμία περίπτωση οι πεζοναύτες δεν θα αναγκαστούν να κάνουν έναν δυνητικά επικίνδυνο εμβολιασμό που ο FDA δεν θα υποστηρίξει ακόμη πλήρως», δήλωσε ο στρατηγός Berger στο Austin. «Είστε δειλός και προδότης, που χειραγωγείται από ανθρώπους που ασκούν κακή πολιτική σε άνδρες και γυναίκες που παρέχουν ασφάλεια στο έθνος μας. Ούτε εσείς ούτε ο πρόεδρος σας είναι εξουσιοδοτημένος να επιβάλει μια τέτοια πολιτική ».

Ο Οστιν υποστήριξε ότι οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί ήταν πάντα απαίτηση για στρατιώτες που κατατάσσονται στις Ένοπλες Δυνάμεις και αυτοί, ως ιδιοκτησία της κυβέρνησης των ΗΠΑ, δεν έχουν δικαίωμα να αποφασίσουν αν θα πάρουν το εμβολιο Covid-19. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και ο πρόεδρος Μπάιντεν θα αποφασίσουν για αυτούς, είπε ο Οστιν.

«Είναι ανίκανοι να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Εμείς λοιπόν, οι ηγέτες τους, παίρνουμε τις μεγάλες αποφάσεις που δεν μπορούν », είπε ο Οστιν. «Ο Μπάιντεν και η Χάρις είναι υπεύθυνοι, όχι μεμονωμένοι στρατιώτες». 

Στη συνέχεια, ο Όστιν πηρε το υφος πολιτικου: «Εάν οι συντηρητικοί  βλέπουν τις μάχιμες δυνάμεις μας να εμβολιάζονται, θα είναι πιο πιθανό να εμβολιαστούν οι ίδιοι», είπε ο Όστιν.

Ο στρατηγός Μπέργκερ είπε ότι ήταν άδικο να συγκρίνουμε τους καθιερωμένους εμβολιασμούς με ένα προϊόν που βγήκε στην αγορά με μικρή ανησυχία για παρενέργειες. Αποκάλεσε το CDC και τον Δρ Fauci διεφθαρμένους και ρώτησε τον Οστιν γιατί η διοίκηση της μαριονέτας έκρυψε από το κοινό μια έκθεση του NIH που συνδέει τον εμβολιασμό με χιλιάδες θανάτους.

«Αν κάποιος πεθάνει, λέτε ότι ήταν Covid-19. Υπάρχει άρνηση να παραδεχτούμε ότι ο εμβολιασμός έχει παρενέργειες που μπορεί να περιλαμβάνουν θάνατο σε ορισμένα άτομα ».

«Δεν είμαι γιατρός. Είμαι ο υπουργός Άμυνας του Τζόζεφ Μπάιντεν και ακολουθώ τις διαταγές », απάντησε ο Οστιν.

«Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει, ο Μπάιντεν δεν είναι επικεφαλής του στρατού και ούτε εσείς. Μπορείτε να πουλήσετε ό, τι ψέματα θέλετε στα ΜΜΕ. Πούλησες την ψυχή σου, Λόιντ, και ελπίζω να μπορέσεις να ζήσεις με τον εαυτό σου », είπε ο στρατηγός Μπέργκερ.

Ο στρατηγός Μπέργκερ είπε ότι είχε την υποστήριξη άλλων επικεφαλής των επιτελείων και θα τους παρακαλούσε να αγνοήσουν τις παράνομες διαταγές που προέρχονται από την παράνομη διοίκηση.

«Αν ένας στρατιώτης θέλει τον εμβολιασμό, εντάξει. Αν όχι, δεν σηκώνει το μανίκι του. Αν προσπαθήσετε να εμβολιάσετε βίαια έστω και έναν από τους πεζοναύτες μου, καλύτερα να έρθετε οπλισμένοι », είπε ο στρατηγός Μπέργκερ και έκλεισε το τηλέφωνο.

Σε δήλωσή του το απόγευμα της Δευτέρας, ο Μπάιντεν υποστηρίζει σθεναρά το μήνυμα του Όστιν και ότι "ανυπομονεί να δει" τον εμβολιασμό Covid-19 που προστίθεται στη συστοιχία των εμβολιασμών που λαμβάνουν οι στρατιώτες κατά την ένταξή τους στο στρατό.



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Ο υποχρεωτικος εμβολιασμος του Στρατου των ΗΠΑ θα ειναι το κομβικο σημειο που θα φανει αν τελικα υπαρχει ολο αυτο το παρασκηνιο που συζηταμε καιρο.

Η Παλαια Ταξη οπως ειχα αναφερει σε προσφατο αρθρο μου βρισκεται πισω απο το Στρατο των ΗΠΑ  η τελος παντων εχει μαζι της το μεγαλυτερο κομματι του μιας και πουθενα δεν υπαρχει το απολυτο.

Προβλεπω χαμο.....












ΠΗΓΗ






Σχόλια

  1. Η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης θα αποκαλύψει πολλά για το μέλλον, είναι καθοριστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έρθει και γι' αυτούς η ημέρα της κρίσης. Δεν έχουν κάνει και λίγα. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΏΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΥΝΗΤΙΚΆ ΠΕΙΡΑΜΑΤΌΖΩΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΣΟΝΟΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.
    ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΎΜΕΝΗ 'ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΊΠΠΗ'.

    ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ SEMPER FIDELIS ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΑΡΟ!

    ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ!

    ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΡΙΤΑ;

    ΜΕΤΑ ΣΤΡΕΦΩ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΙΣΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΛΗ ΠΑΡΆΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΧΡΥΣΑ ΣΧΟΙΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΓΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΞΕΚΩΛΕΤΖ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΥΣΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΠΑΥΑΤ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ....

    ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΧΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ, ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ.ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΎΣ ΠΟΥ ΑΘΌΡΥΒΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΕΠΙΣΗΣ.

    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΕΣ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΚΑΜΜΙΑ!

    ΓΙΑΤΙ;ΜΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΧΟΝΕΣ ΕΚΑΤΟΚΙΛΑ ΕΝΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΣΣΩΝΟΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ.

    ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΥΡΙΟΙ;
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΌΦΙΛΟΙ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ,ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΉ.
    ΒΓΗΚΕ ΕΙΔΗΣΗ ΠΩΣ Ο ΚΩΛΟΚΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ.ΣΩΩΩΠΑ;ΤΙ ΛΕΣ;ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑ!
    ΓΙΑΤΙ;ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΖΥΓΟΙ Η ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ/ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΤΟΥΣ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΌ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΌΒΑΘΜΟΥΣ.
    ΤΟ ΠΡΩΊ ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗ!ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΆΔΥ;"ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΡΕ,ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΕΕΕΕ".


    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΧΑΙΡΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΕΦΤΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις