ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

 

Καθώς το Deep State αυξάνει τις επιθέσεις διαιωνίζοντας την παράνοια του Covid-19 και διεξάγοντας

έναν ανελέητο πόλεμο κατά της ελευθερίας του λόγου, ο αμερικανικός στρατός εργάζεται ακούραστα στα παρασκήνια για να εξαλείψει τις δυνάμεις του κακού που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην κατάργηση του Συντάγματος και την υποδούλωση του νόμου. συνεπείς Αμερικανοί πολίτες. Ο τελευταίος που έπεσε δεν ήταν άλλος από τον πρώην Γενικό Εισαγγελέα Γουίλιαμ Μπαρ, τον οποίο ο στρατός σκότωσε στις 2 Αυγούστου.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Γραφείο των Στρατιωτικών Επιτροπών καταδίκασε τον Μπαρ για προδοσία μετά από απόδειξη ότι είχε δεχτεί δωροδοκία ως αντάλλαγμα για την προδοσία του όρκου του και για συμμετοχή σε σχέδιο συντριβής του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών —Donald J. Trump. Μια ομάδα τριών αξιωματικών ζύγισε σχολαστικά τα στοιχεία και έκρινε ότι η σοβαρότητα των εγκλημάτων του Barr αξίζει θανατική ποινή.

Αυτή η τιμωρία πραγματοποιήθηκε με τη μορφή απαγχονισμού τις πρώτες πρωινές ώρες στις 2 Αυγούστου. Αμέσως μετά την ανατολή του ηλίου, η ασφάλεια του GITMO συνόδευσε τον Barr από το κελί του στο Camp Delta για να τον κρεμάσει κοντά στο Windward Point Lighthouse στη νότια άκρη του Gitmo, όπου άλλοι πράκτορες του Deep State είχαν την ιδια μοιρα.

Ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall του Σώματος Δικαστών του Γενικού Εισαγγελέα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ επέβλεψε την εκτέλεση και μίλησε σε μια μικρή συγκέντρωση Ρεπουμπλικανών νομοθέτων και στρατιωτικών αξιωματικών που είχαν έρθει να δώσουν μαρτυρία για τον θάνατο του Barr. Ο Barr θεωρήθηκε κάποτε ως αστραφτερό αστέρι στον στενό κύκλο του Trump, ένας άνθρωπος που θα έφερνε δικαιοσύνη σε ένα διεφθαρμένο Υπουργείο Δικαιοσύνης βοηθώντας τον Trump και τη σύγκρουση του στρατού εναντίον των σαμποτέρ του Deep State. Αλλά η προδοτική στροφή του στη σκοτεινή πλευρά εξόργισε πολλούς πρώην συναδέλφους του ακόμη και εκείνους που ως την τελευταια στιγμη τον στηριζαν και δεν ηθελαν να πιστεψουν οτι ηταν ενας κοινος προδοτης.

«Έχετε κριθεί ένοχος για προδοσία, κρατουμενε William Barr. Ως εκ τούτου, οι διατάξεις του νόμου περί εξέγερσης του 1807 και του νόμου πατριωτών επιτρέπουν σε αυτήν την επιτροπή να σας αντιμετωπίζει ως εχθρο του εθνους. Τρεις αξιωματικοί συμφώνησαν ομόφωνα ότι πρέπει να κρεμαστείτε για τα εγκλήματά σας. Θέλετε να δώσετε κάποια τελευταία λόγια ή μια δήλωση μεταμέλειας; » Είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

Καθώς μιλούσε, ένας στρατιώτης που δεν φορούσε βαθμό και του οποίου η στολή δεν είχε διακριτικα  έσφιξε μια θηλιά στο λαιμό του Μπαρ.

«Αυτό είναι ένα παράνομο δικαστήριο, που επιβάλλει παράνομη ποινή. Ως διορισμένος υπάλληλος, υπηρέτησα τη χώρα μου με διάκριση. Οι κατηγορίες εναντίον μου είναι ψευδείς », είπε ο Barr.

«Έτσι είναι», είπε ο Αντιπλοίαρχος Κράνταλ.

 Μια στιγμή αργότερα, η πόρτα της παγίδας κάτω από τα πόδια του Barr άνοιξε. Το σχοινι που τον κρεμασε στριφογύρισε λίγες στιγμές πριν ο στρατιώτης στην πλατφόρμα το κόψει. Το άψυχο σώμα του Μπαρ βρίσκεται τσαλακωμένο σε ένα κομμάτι γρασίδι, με τη γλώσσα του να ξεφεύγει από το στόμα του. Ο αντιναύαρχος Crandall έκανε μια χειρονομία σε έναν κοντινό στρατιωτικό γιατρό, ο οποίος κήρυξε τον Barr νεκρό.

"Το βάρος αυτής της ευθύνης βαραίνει πολύ όλους μας", δήλωσε ο αντιπτέραρχος Crandall. «Δεν χαίρομαι που το λέω αλλα αυτή μεθοδος θα εχει μεγαλη συνεχεια ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αυτα μου αρεσουν.οι λεπτομεριες.και τα λεει σαν μυθιστοριμα.κατι σαν τις ιστοριες του τεν τεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα, τι δουλειά έχει το στρατοδικείο; Δεν μιλάμε για στρατιωτικούς, πολίτες είναι, ασχέτως επαγγέλματος. Και αγχόνη; Εν έτει 2021; Μου είναι δύσκολο να το πιστέψω. Πολύ καλό για να είναι αληθινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1)Να στο εξηγησω....εφοσον επικρατει οπως λεει το αφηγημα Στρατιωτικος νομος τοτε τα δικαστηρια για εσχατη προδοσια ειναι Στρατιωτικα
      2)Σε καθεστως Δημοκρατιας η Αλαμπαμα επιτρεπει ηλεκτροπληξια και η Γιουτα εκτελεστικο αποσπασμα...αυτα πως σου φαινονται εν ετει 2021
      3)Δεν ειναι υποχρεωτικο να τα πιστεψεις

      Τα αρθρα εχουν ολα πηγη ειτε δικη μου ειτε αλλων.Ο υπογραφων αναλαμβανει την ευθυνη του αρθρου του

      Διαγραφή
  3. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις