ΜΝΗΜΟΝΙΟ ο υποχρεωτικός εμβολιασμός;;; «Σεισμός» με το ΒΙΝΤΕΟ από το ΔΝΤ! Στους ανεμβολίαστους θα φορτωθεί το ΚΡΑΧ

 

Ένα πρόσφατο βίντεο με την Kristalina Georgieva, Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ,  ξεκαθαρίζει

την κατάσταση για τα εμβόλια!

Δεν είναι τόσο η Υγεία που ενδιαφέρει, αλλά η οικονομία και μέσω αυτής η εξουσία πάνω στους πολίτες, καθώς, σταδιακά, μόνο όσοι εμβολιάζονται συμμετέχουν ενεργά και πληρώνονται από τους δουλειές, τους, ενώ όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο με αρχή τους ΕΜΑΚ και τους υγειονομικούς στην Ελλάδα, μπαίνουν σε αναστολή.

Η Georgieva, ούτε λίγο ούτε πολύ, ονόμασε, ήδη από τον Απρίλιο του 2021, την πολιτική των εμβολίων ως οικονομική πολιτική, η οποία, θα μπορούσε να συμπληρώσει κάποιος, προετοιμάζει τους ανθρώπους για την αποδοχή κάτι άλλου, χωρίς το οποίο, δεν θα μπορείς να αγοράζεις και να πουλάς.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Αυτό το έτος, το επόμενο έτος, η εμβολιαστική πολιτική είναι οικονομική πολιτική. Και είναι ακόμη πιο υψηλή προτεραιότητα από τα παραδοσιακά εργαλεία της δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής. Γιατί; γιατί χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να ανατρέψουμε-αποτρέψουμε το μοιραίο για την παγκόσμια οικονομία».

Εμβόλια ή κραχ λοιπόν! Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και να χρεωθεί στους ανεβολίαστους! Θα το ζήσουμε και αυτό;;;

 Τελικά ποιος είναι υπεύθυνος για την εμβολιαστική πολιτική;;; Η κυβέρνηση;;; Ο ΠΟΥ;;; Το ΔΝΤ;;; Ο Bill Gates;;; Οι εξωγήινοι;;;

Είναι μνημόνιο ο υποχρεωτικός εμβολιασμός;;;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Δεν θα μπορούσε η κυρία αυτή να καθέξει αυτή τη σπουδαία θέση στο ΔΝΤ αν δεν ήταν τσιράκι της Νέας Τάξης. Η άποψή της είναι ιδια με τις απόψεις Γκέϊτς, Σβαμπ, και λοιπών μεγαλοσχημόνων παγκοσμιοποιητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Εβραϊκό χόλυγουντ μας έδειχνε από χρόνια ποιό μέλλον σχεδίαζαν για την ανθρωπότητα, αλλά εμείς δεν δίναμε σημασία. Επιστημονικής φαντασίας μας έλεγαν κι εμείς τα χάψαμε. Έρχονται λοιπόν οι κοινωνίες MAD MAX, FURY ROAD. Η αδικία, η ανθρώπινη εκμετάλλευση, ο πόνος, η καταστροφή του περιβάλλοντος, όλα αυτά θα μετατρέψουν την ζωή κόλαση. Φοβάμαι πολύ σύντομα. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε βρες κανένα σκύλο ρε μπάζο να συζήσεις.
    Έρχεται και η σειρά σου σύντομα, υβρίδιο.
    Μέχρι τότε να πλένεσαι και κάπου κάπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Καμπάλ είναι ένα Τέρας, δεν θα πέσει αμαχητί. Το όπλο της είναι η τεράστια οικονομική δύναμη που διαθέτει.

    Για παράδειγμα, η πανίσχυρη Καμπάλ, αν θεωρήσει ότι κινδυνεύει η παντοδυναμία της, θα μπορούσε να προκαλέσει ένα χρηματιστηριακό κραχ, με συνεπακόλουθα πανικό και άσχημη ψυχολογία και μετά προβλήματα στη τροφοδοσία διάφορων αγαθών, κυρίως τροφίμων και καυσίμων. Άδεια τα σουπερμάρκετ και τα βενζινάδικα κι ο κόσμος νηστικός στους δρόμους. Γενικό μπάχαλο δηλαδή και πιθανότητα ακόμα και για το απόλυτο χάος. Κάτι τέτοιο δεν τη βολεύει απόλυτα τη Καμπάλ βέβαια, γιατί σε συνθήκες απόλυτου χάους συνήθως αναλαμβάνει δράση ο Στρατός (ο οποίος τουλάχιστον στις ΗΠΑ είναι αυτονομημένος από τη κυβέρνηση, ενώ εδώ στην Ελλάδα όμως υπηρετεί τη κυβέρνηση).

    Αλλά στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται και η Καμπάλ έχει δείξει ότι είναι ικανή να εκμεταλλεύεται συνθήκες χάους, που η ίδια προκαλεί. Τότε θα βγουν και θα παρουσιάσουν το Great Reset τους ως τη μόνη λύση. Κι ίσως οι χειμαζόμενοι τότε λαοί, με τη παρότρυνση και προπαγάνδα των κυβερνήσεών τους, να το δεχτούν μοιρολατρικά.

    Άλλο παράδειγμα αντίδρασης της Καμπάλ; Να ρίξει πυρηνικά κάπου με στόχο πάλι τη πρόκληση αναταραχής και χάους. Πολλές οι χώρες που έχουν πυρηνικά και τις οποίες εξουσιάζει η Καμπάλ. Γενικευμένος πόλεμος ίσως μετά και η έκβαση ενός τέτοιου πολέμου θα εξαρτηθεί από το ποιος θα είναι με ποιον και εναντίον ποίου. Κατάσταση που απαιτεί άξιους ηγέτες.

    Ανίκητη όμως δεν είναι η Καμπάλ, αρκεί να έχει απέναντί της το σύνολο σχεδόν του απλού κόσμου και όχι κάποιους ηλίθιους, εκούσιους ή ακούσιους, συμπαραστάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σικέ το παιχνίδι. Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας.

    https://www.youtube.com/watch?v=XOWOvCMhKqs

    Ας ακούσουμε προσεκτικά τι λέει ο Λάμπρος!!!

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις