ΤΟ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ" ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ Ο ADAM SCHIFF

 

Ο "Shifty" Adam Schiff δεν έφυγε χαρουμενος

από αυτόν τον κόσμο.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, την 1η Ιουλίου το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών έκρινε τον Schiff ένοχο για προδοσία και κατασκοπεία και αποφάσισε ότι τα εγκλήματά του εναντίον του έθνους δικαιολογούσαν θανατική καταδίκη. Στις 13 Αυγούστου, ο στρατός εκπλήρωσε την υπόσχεσή του και ο «κρατούμενος» Άνταμ Σιφ έχασε τη ζωή του από έναν πυροβολισμο.

Στις 5:30 το πρωί, το προσωπικό της Joint Task Force Guantanamo Bay (JTF GITMO) ανέσυρε τον Schiff από το κελί του στο Camp Delta και τον συνόδευσε σε ένα τσιμεντένιο τείχος που είχε κατασκευάσει το Σώμα Μηχανικών του Στρατού, βόρεια του Old Cemetery, στο νότιο άκρο του Gitmo.

Μια πηγή που συμμετείχε στην εκκαθάριση του στρατού εναντια στο Deep State είπε ότι ο Schiff «έκλαψε σαν μωρό» κατά τη διάρκεια της βόλτας με το Humvee στο σημείο που θα σήμαινε την εκτέλεση.

«Παρακάλεσε για τη ζωή του σαν σκύλα», είπε η πηγή μας.

Αλλά ο Schiff είχε αρκετές ευκαιρίες να εξιλεώσει τα εγκλήματά του για να αποφύγει τη θανατική ποινή, πριν και κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου του. Αντί να ομολογήσει, ο Schiff είπε ότι δεν έκανε κανένα λάθος-ακόμη και όταν η σύζυγός του, Eve, κατέθεσε ότι είχε δεχθεί 8.000.000 δολάρια σε ξένα (κινέζικα) δώρα για να απαξιώσει δημόσια και να διεξάγει πόλεμο στον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών-Donald J Τραμπ. Αντ 'αυτού, ο Schiff έδωσε την ίδια απάντηση που έδωσαν όλοι οι πληρωμενοι πρακτορες του Deep State εκ των προτέρων για την αντιμετώπιση της αγχόνης, του πυροβολισμού ή της θανατηφόρας ένεσης: "Απλώς ακολουθούσα εντολές".

Αυτές οι πραξεις του χάρισαν ένα χαιρετισμό επτά όπλων.

Στις 6:00 το πρωί, ο αντιναύαρχος John G. Hannink, ο οποίος είχε επιβλέψει αρκετές εκτελέσεις του Deep State, ρώτησε αν ο Schiff ήθελε να πει τα τελευταία λόγια.

«Πάντα ακολουθούσα το Σύνταγμα. Δεν έκανα τίποτα λάθος. Γιατί θέλεις να με σκοτώσεις; » Ο Σιφ έκλαιγε.

Ο Σιφ ζήτησε να του κλείσουν τα μάτια και όχι να αντιμετωπίσει τη μοίρα του ως άντρας.

Όπως είναι χαρακτηριστικό για τις στρατιωτικές διμοιρίες εκτελεσεων μόνο ένα ή δύο από τα τουφέκια ειχαν κανονικες σφαιρες ενω τα υπολλοιπα εχουν ασφαιρα χωρις να γνωριζουν ποια οι πυροβολητες.

Ο αντιναύαρχος Χάνινκ έδωσε εντολή της εκτέλεσης να στοχεύσουν τον καταδικασμενο .


Ο Σιφ πήρε δύο στο στήθος αλλά δεν πέθανε. Έπεσε στο έδαφος, στριφογυρίζοντας και συρθηκε σαν «το σκουλήκι», αναζητωντας αέρα και λεγοντας ακατανόητες λέξεις.


Λίγη ώρα αργότερα, έδωσαν τη χαριστικη βολη, στέλνοντας ενα ακομα γυρο σφαιρων στο στήθος του Σιφ.

Ο Schiff πήρε την τελευταία του ανασα και εξέπνευσε, με έναν επί τόπου γιατρό να επιβεβαιώνει τον θάνατό του. 



***

Ο Άνταμ Σιφ, ηταν ο Δημοκρατικός πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής για τις Υπηρεσίες Πληροφοριών και επικεφαλής των κατηγόρων στη δίκη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Γερουσία

***













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΩΝ ΣΦΙΦ ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΝΑΙ .ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΌΜΜΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟ ΜΠΙΣΚΑΤΑΚΙ.
    ΟΧΙ ΠΑΊΖΟΥΜΕ.
    ΠΑΖΛ.ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΓΑΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΙΧΝΗ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Adam Schiff πριν απο 15 ωρες εκανε τουιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ο παππους μου πριν 5 λεπτα αλλα εχει πεθανει 40 χρονια

      Διαγραφή
    2. χααχαχχααχαχχα το περιμενα να πεις κατι εξυπνο..

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις