ΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο Andrew Cuomo ?

 

Ο ντροπιασμένος πρώην κυβερνήτης Andrew Cuomo βρίσκεται

υπό στρατιωτική κράτηση και θα αντιμετωπίσει στρατιωτικό δικαστήριο για τον ρόλο του στον εξαναγκασμό των υγειονομικών αξιωματούχων της Νέας Υόρκης να διογκώσουν τεχνητά τον αριθμό των θανάτων από τον Covid-19 κατά το αρχικό κύμα της Πανδημίας.

Την Κυριακή, 15 Αυγούστου, οι Αμερικανοι SEALS υπό την εποπτεία της JAG συνέλαβαν τον Cuomo σε ακίνητα που μισθώνει στο East Hampton, NY. Εκπρόσωπος της JAG είπε  ότι οι SEALS δεν υπέστησαν θύματα, αλλά έπρεπε να υποτάξουν δύο από τους σωματοφύλακες του.

Η επιδρομή πριν από τα ξημερώματα αιφνιδίασε τον Cuomo, ο οποίος κοιμόταν στο κρεβάτι. σύμφωνα με πληροφορίες, μουρμούρισε «ω, διάολε» όταν άνοιξε τα μάτια του και είδε 6 βαριά οπλισμένους SEALS να τον κοιτούν. Οι SEALS συγκράτησαν τον Cuomo , τον συνόδευσαν σε εξωτερικούς χώρους και τον έσπρωξαν σε ένα βαν χωρίς χαρακηριστικες σημανσεις.

«Μεταφέρθηκε σε στρατιωτική εγκατάσταση μέχρι να μεταφερθεί στο GITMO», πρόσθεσε η πηγή μας.

Ο στρατός είχε ξεκινήσει μια έρευνα για τις αδικίες του Cuomo πριν από δύο χρόνια, αφού άρχισαν να εμφανίζονται αναφορές ότι ο πρώην κυβερνήτης είχε δώσει οδηγίες σε γηροκομεία και ξενώνες να βάλουν σχετικά υγιείς ηλικιωμένους σε κινητά, ψυγεία-νεκροτομεία-δεκαοκτώ τροχών που, πριν από την πανδημία, είχε χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά κατεψυγμένων προϊόντων και λαχανικών σε ολόκληρη τη χώρα. Αποδείχθηκε ότι ο Cuomo κατείχε σημαντικό απόθεμα στην BZS Transportation, μια υπηρεσία μεταφοράς ψυγείων με έδρα το Μπρούκλιν.

«Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους δεν είχαν Covid-19. Δεν έγιναν ποτέ τεστ PCR. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους ήταν ηλικιωμένοι και είχαν άλλες ασθένειες που δεν είχαν καμία σχέση με τον Covid, αλλά ο Cuomo ήθελε να επιβάλει lockdowns - και όσο περισσότερα κρούσματα Covid, τόσο καλύτερα τα lockdown. Έβαλε έμμεσα ζωντανούς ανθρώπους σε φορτηγά κατεψυγμένων τροφίμων να παγώσουν μέχρι θανάτου », είπε η πηγή μας.

Επιπλέον, η JAG απέκτησε αδιάψευστη απόδειξη ότι ο Cuomo απείλησε να παρακρατήσει κρατική χρηματοδότηση από γηροκομεία και νοσοκομεία, εκτός εάν αποδίδουν θανάτους από Covid. Ως αποτέλεσμα, χιλιάδες πιστοποιητικά θανάτου παραποιήθηκαν με εντολή του Κουόμο. Καρδιακές προσβολές, θύματα πυροβολισμών, πνιγμοί, άνθρωποι που χτυπήθηκαν από κεραυνό, θάνατοι από τροχαία ατυχήματα, υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών-όλα ευθύνονται για τον Covid-19.

Ο στρατός, είπε η πηγή μας, επιδίωκε εδώ και καιρό τη σύλληψη του Cuomo, αλλά μέχρι πρόσφατα ο πρώην κυβερνήτης είχε αρκετή προστασία από το Deep State.

"Ηταν απομονωμένος πλεον και είχε πολύ μεγάλη σημασία για να τον πιάσουν", είπε η πηγή μας.

Αλλά η ασφάλεια του Cuomo διαλύθηκε γρήγορα αφού 16 γυναίκες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση, αναγκάζοντας την παραίτησή του. Άνθρωποι που ήταν οι στενοί του σύμμαχοι τον εγκατέλειψαν ξαφνικά και όποια προστασία του Deep State είχε μειωθει. Ακόμη και ο ηθοποιός, Άρθουρ Ρόμπερτς, που απεικονίζει τον Τζο Μπάιντεν σε συνεντεύξεις τύπου και στην τηλεόραση, ζήτησε την παραίτηση του Κουόμο. Εν ολίγοις, πετάχτηκε στους λύκους.

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε την τέλεια ευκαιρία να κάνουμε τη σύλληψη», είπε η πηγή μας.

Ο Cuomo πιθανότατα θα ανακριθεί και θα του δοθεί η ευκαιρία να ομολογήσει, πριν μεταφερθεί στο GITMO. Αλλά αν είναι κάτι σαν άλλους πράκτορες του Ντιπ Στέιτ που συνελήφθησαν από τον στρατό, είναι πιθανότερο να ισχυριστεί ότι «ακολουθούσα τις διαταγές» και θα καταλήξει απέναντι από μια ομάδα εκτελεσης ή την κρεμάλα.
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ16 Αυγούστου, 2021 22:51

    ....ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ .
    ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΤΩΡΑ .
    ΔΩΣΤΟΥ ΕΝΑ ΝΤΟΝΑΤ.
    ΓΙΑ ΑΡΧΗ .
    ΚΑΙ Η ΚΟΛΑ ΑΠΕΞΩ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ .
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ .
    ΟΙ ΣΚΑΝΑΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΘΕΙ ,
    ΟΙ ΠΕΡΟΝΕΣ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΘΗΚΑΝ .
    ΜΠΟΥΜ,
    ΜΠΟΥΜ
    ΜΠΟΥΜ .
    ΠΑΣ ΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥ ,
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕ ΘΑΨΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ16 Αυγούστου, 2021 22:53

    ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ !
    ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ !
    ΑΤΑ ΡΕ !
    ΑΤΑ !
    ΦΦΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣ Ο ΟΦΙΣ .
    ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΦΦΦΦ ! ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ,ΟΞΩ ΠΕΡΑ Ο ΟΦΙΣ .
    ΚΑΙ ΠΟΥ"ΣΑΙ ΑΚΟΜΗ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις