ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ & ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΠΑΝΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ!!

 

Ο Αυστραλός υπουργός Victor Dominello διαγνώστηκε

με σύνδρομο παραλυσίας Bell μετα το εμβόλιο αφού το πρόβλημα με τα βλέφαρά του ήταν εμφανέστατο σε συνέντευξη τύπου στην NSW και το είδε τηλεοπτικά όλη η Αυστραλία που βιώνει το πιο ναζιστικό υγειονομικό απαρτχάιντ των ημερών μας με θηριωδία και φρικαλεότητες…

 

 

 

Ο Victor Dominello σύμφωνα με το abc Αυστραλίας ζήτησε ιατρική βοήθεια αφού οι θεατές παρατήρησαν το ματωμένο μάτι του.

Ο υπουργός Εξυπηρέτησης Πελατών της Νέας Νότιας Ουαλίας με το πιο φρικτό υγειονομικό ναζιστικό καθεστώς Victor Dominello διαγνώστηκε με παράλυση Bell ( είναι γνωστό πως τα εμβόλια προκαλούν οαράλυση προσώπου κατά κόρον) αφού ανήσυχοι οι ακροατές μιας συνέντευξης Τύπου παρατήρησαν μέρος του προσώπου του να γέρνει και τον παρότρυναν να αναζητήσει ιατρική βοήθεια.
Το πρόσωπο του Βίκτορ Ντομινέλο ήταν γερμένο και ανοιγόκλεινε με σπασμούς το ένα μάτι κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.. Η κατάσταση της παράλυσης του προσώπου είναι συνήθως προσωρινή και πιστεύεται ότι προκαλείται από ιογενή λοίμωξη λένε επίσημα.
Ο κ. Ντομινέλο παρουσίαζε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μαζί με την πρωθυπουργό Γκλάντις Μπερετζικλιάν στη χθεσινή ενημέρωση για τον COVID-19 πληροφορίες σχετικά με επιχορηγήσεις επιχειρήσεων.

Αλλά μερικοί θεατές παρατήρησαν ότι το πρόσωπό του είχε πέσει και είχε πρόβλημα να κρατήσει ένα μάτι ανοιχτό.

“Κάποιοι νόμιζαν ότι έκανα το μάτι στον εικονολήπτη. Κάποιοι νόμισαν ότι έπαθα εγκεφαλικό”, έγραψε ο Ντομινέλο στα κοινωνικά μέσα.

Victor Dominello with one half of his face drooping.

Ο υπουργός είπε ότι οι κλήσεις τον ώθησαν να ζητήσει βοήθεια, αφού προηγουμένως είχε βιώσει έναν «πόνο στο κρανίο του πίσω από το δεξί του αυτί» και «καρφίτσες και βελόνες στη δεξιά πλευρά της γλώσσας μου».
“Το πήρα μόνο πιο σοβαρά [Τετάρτη] το απόγευμα – αφού πολλοί άνθρωποι μου έστειλαν ένα στιγμιότυπο οθόνης της συνέντευξης Τύπου και άλλοι επικοινώνησαν με το γραφείο μου, με ώθησαν να ζητήσω επείγουσα ιατρική συμβουλή”, είπε.

Τι είναι η παράλυση του Μπελ;
Η παράλυση του Bell είναι η παράλυση της μιας πλευράς του προσώπου και πιστεύεται ότι προκαλείται από φλεγμονή ή βλάβη στα νεύρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Health Direct της αυστραλιανής κυβέρνησης, οι περισσότεροι άνθρωποι αναρρώνουν πλήρως από την παράλυση του Bell, με βελτιώσεις αισθητές σε δύο εβδομάδες και πλήρη ανάρρωση σε τρεις έως έξι μήνες.

Πιστεύεται ότι οι ιογενείς λοιμώξεις είναι η κύρια αιτία της παράλυσης.

Όποιος έχει πεσμένο πρόσωπο καλείται να ζητήσει επείγουσα ιατρική βοήθεια, καθώς το σύμπτωμα μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει πιο σοβαρές καταστάσεις, όπως εγκεφαλικό επεισόδιο.

Πάνε να το κουκουλώσουν αλλά αν κάποιος ψάξει θα βρει ορυμαγδό από βίντεο με ανθρώπους που παρουσιάζουν παράλυση προσώπου μετά το εμβόλιο αυτό.

Δεν θέλουμε να γίνουμε μονόφθαλμοι Κύκλωπες τέτοιες μεταμορφώσεις ούτε η Κίρκη!!!!σκέτη μαγεία το φίλτρο…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις