Μαρτυρία νοσηλεύτριας: μόνο 3 νοσοκομεία στο Dallas νοσηλεύουν 245 παιδιά με μυοκαρδίτιδα λόγω εμβολίου!

 

“… Η αδερφή μου νοσηλεύτρια εξουσιοδοτημένη στο νοσοκομείο Baylor στο Dallas, λέει ότι είχε τις τελευταίες 2 εβδομάδες 83 παιδιά από 14 -19 ετών που

πάσχουν από μυοκαρδίτιδα λόγω εμβολίου και ότι οι γιατροί ήταν σοκαρισμένοι.2 άλλα νοσοκομεία στο Texas έχουν συνολικά 162 παιδιά με μυοκραδίτιδα.”Σύνολο αμέσως αμέσως 245 παιδιά σε 3 μόνο νοσοκομεία…Kανονική επιδημία εμβολιακής μυοκαρδίτιδας.

Το ζήτημα είναι το νο 1 πολιτικό ζήτημα παγκοσμίως ξεφεύγει από τα στενά όρια της ιατρικής μην περιμένουμε να μας πουν από το δελτίο των 8 την αλήθεια. Είναι θέμα απόρρητο και διαβαθμισμένο επτασφράγιστο..Κι όμως βγαίνει γιατρός Ελληνοαμερικάνος ( Γιώργος Σταυρίδης;) από την Αμερική στο star αν δεν απατώμαι προχθές που πληρώνεται με ζεστό δολάριο μιλάμε για κανονικό υγειονομικό πρακτοριλίκι και απαιτεί να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στα ελληνόπουλα στους μαθητές στα παιδιά που πάνε σχολεία και στους εκπαιδευτικούς. Εριστικότατος είπε: μην τους φοβάστε προχωρείστε δεν θ΄ανοίξει ρουθούνι έτσι έλεγαν και με το self test και δεν άνοιξε ρουθούνι βγήκαν 5 γραφικοί στο Σύνταγμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Εδω μιλαμε για κανονικη παιδοκτονια...Και ποιος ειναι υπευθυνος γιαυτα τα παιδια;Γονεις προστατεψτε τα παιδια μας...Αυτα ειναι το μελλον μας..μην τα θυσιαζετε στο βωμο της σατανοεπιστημης γιατι περι αυτου προκειται...Ας ελπισουμε τωρα τον Σεπτεμβριο οι γονεις να σταθουν διπλα στα παιδια τους και οχι πισω τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο νεοφυτος μορφου το ειπε:
    προσεξτε τα παιδια
    μην παραμορφωθουν
    (να σου χ@σω τη μορφωση, δηλαδη)
    (που, κι αυτη, προπαγ@νδα ειναι)
    (ασε που θ αρχισουν και τα σεχκτσο-μαθηματα, θα πηγαινουν απλα παιδια, θα γυριζουν με κ@μποτες!)
    (επειδη πολλοί ακόμα... περιμενουν τις δικες τους {τωρα, πού πάει ο τόνος; μαντέψτε!} μποτες... σαν την Τζιλ)
    τα ειπε με το γαντι
    ο νοων νοειτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις