ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ...

 Σαϊγκόν Νο2» στο Αφγανιστάν - Με ελικόπτερα έφυγαν οι Αμερικανοί από την  πρεσβεία -Έπεσε χωρίς αντίσταση και η Καμπούλ | Pronews

Για να λυθει ενα παζλ αποριων δεν εχουμε τιποτα αλλο να κανουμε

παρα να βρουμε τς σωστες παραμετρους των περιφεριακων πληροφοριων.

Καταρχην να πουμε οτι πραξικοπηματα τυπου Μιανμαρ σε χωρες Δυτικου πολιτισμου πλεον δεν μπορουν να σταθουν οποτε δεν γινονται.

Μπορει ομως να σταθει ο Στρατιωτικος νομος για εκτακτες αναγκες οπως ειχε γινει σχετικα προσφατα στη Γαλλια,στο Βελγιο και πολλες φορες στις ΗΠΑ.

Εχω γραψει πολλες φορες οτι ο πολεμος που μαινεται για την εξουσια του πλανητη ειναι μεταξυ Παλαιας και Νεας Ταξης Πραγματων.

Σας εχω γραψει επισης αναλυτικα τα γνωρισματα της διακυβερνησης tης καθε μια ταξης ωστε ν αναγνωριζετε ευκολα που ανηκει αυτος που κυβερνα.

Οποτε τωρα παμε στο δια ταυτα....

Για να υπαρξει εμφανης Στρατιωτικος νομος στις ΗΠΑ(λεω εμφανης μιας και πιστευω οτι οτι αυτη τη στιγμη υπαρχει Στρατιωικος νομος χωρις να εχει ανακοινωθει επισημως) χρειαζεται μια μεγαλη αφορμη ωστε ο κοσμος να το δεχθει αδιαμαρτυρητα κι ο επικεφαλης να μη θεωρηθει πραξικοπηματιας.

Ειναι μεγαλη αφορμη αυτο που γινεται τωρα στο Αφγανισταν η αυτο που θα γινει τις επομενες μερες?

Σκεφτειτε γιατι επι Τραμπ οι Ταλιμπαν ηtαν κοτες και ειχαν ουσιαστικα αποδεχθει την κατασταση στο Αφγανισταν....?

Τι τυπο διακυβερνησης επιθυμουν οι Ταλιμπαν....?

Απο ποιους πηραν εντολη να μην μπουν εντος της Καμπουλ και να μεινουν στις πυλες της πολης μεχρι νεωτερας και μεχρι να φυγουν οι ξενες αποστολες...?

Γιατι ολα τα βιντεο που κυκλοφορουν δειχνουν τους Ταλιμπαν να εχουν καταλαβει στ αεροδρομια Αμερικανικα ελικοπτερα και τι αντικτυπο εχει αυτο στο μυαλο και στην καρδια του μεσου Αμερικανου?

Ποιον ξεφτιλιζει αυτη η πολιτικη ηττα  που θυμιζει ΣΑΙΓΚΟΝ που εδειχνε τους Αμερικανους να την κοπανανε αρον-αρον μ ελικοπτερα απο την πρεσβεια τους στο Βιετναμ ενω εμπαιναν στην πολη οι Βιετκογκ....?

 136346

Ειμαι σιγουρος οτι τα επομενα βιντεο θα δειχνουν Ταλιμπαν να τοποθετουν τη σημαια τους επανω στην Αμερικανικη πρεσβεια στην Καμπουλ που ουσιαστικα ειναι Αμερικανικο εδαφος....!!!

Σκεφτειτε τωρα που εχετε τις σωστες παραμετρους και περιμενετε γιατι θα δειτε πολλα ακομα...





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr



Σχόλια

  1. ΜΑ Η ΚΛΙΚΑ=ΚΑΜΠΑΛ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΟΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΚΚΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μένα Παλαιά και Νέα Τάξη είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!

    Για να μπούμε στη νέα εποχή πρέπει να απαλλαγούμε και από τους μεν και από τους δε.Αμφότεροι είναι βαρίδια που μας κρατούνε στο τρισδιάστατο MATRIX!

    Η λύση θα ήταν η ενότητα της ανθρωπότητας χωρίς επικυρίαρχους!

    Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό?Δεν μπορώ να δώσω απάντηση σύμφωνα με τη λογική του τρισδι-άστατου κόσμου μας!Η λογική αυτή δε λειτουργεί από την άλλη πλευρά του πέπλου!

    Από όπου και θα δοθεί η απάντηση-λύση στο πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ο ελληνισμός ως πολιτισμός θα δώσει την εναλλακτική που θέτεις σαν ερώτημα,όπου φυσικά δεν λέω αυτόν που εκπροσωπούμε γιατί δεν μας αξίζει ούτε το όνομα να λεμε αλλά ένας νέος αναγγενημενος πολιτισμος από της ίδιες του της στάχτες ως φοίνιξ, τα υλικά υπάρχουν τους χτίστες δεν έχουμε.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλυτα και θα το πάω ένα βήμα πιο κάτω, η αρχαία τάξη μας νοιάζει αυτή των αγγέλων

      Διαγραφή
  3. Διάβασε μια άποψη εδω Κωνσταντίνε.

    https://www.triklopodia.gr/%CE%BF-%CF%85-%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CF%81%CF%89%CF%83%CF%8C%CF%86%CE%B9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις