ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 16-17.2021!!!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δέκα γεγονότα σχετικά με την ρύπανση της  ατμόσφαιρας - Έμβολος 
 
Γεγονοτα σε ολο τον πλανητη σε 1 μονο μερα....
 
1)Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Bill De Blasio ανακοίνωσε ότι από σήμερα οι άνθρωποι για να κυκλοφορήσουν ελεύθερα στην πόλη θα πρέπει να έχουν το πιστοποιητικό κουνουπιασμού και το δελτίο ταυτότητας πάνω τους 
 
2) Έκρηξη στο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Βηρυτό.
 
3)Ο Ronny Jackson ο οποίος υπηρέτησε ως γιατρός του Λευκού Οίκου στις τελευταίες κυβερνήσεις, δήλωσε ότι ήρθε η ώρα να επικαλεστεί την 25ή τροπολογία για την απομάκρυνση του Μπάιντεν.
4) Πέντε Ισραηλινοί βουλευτές νοσηλεύονται με τον Υιό και ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση.
5) Οι Ταλιμπάν λένε ότι τηλεκατευθυνόμενος γέρος είναι ο σφετεριστής πρόεδρος και ότι μόνο με τον πραγματικό Τράμπ θα διαπραγματευτούν.
 
6)Η Κίνα προειδοποιεί την Ταϊβάν να μην εμπιστεύεται τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την αποχώρηση από το Αφγανιστάν. Η Κίνα εκμεταλλεύτηκε την προφανή αδράνεια και αδυναμία του γέρου να ανταποκριθεί στην πλήρη κατάληψη της χώρας από τους Ταλιμπάν ρίχνοντας βολές προειδοποίησης στην Ταϊβάν.
 
7)Το Πακιστάν διορίζει την πρώτη γυναίκα δικαστή στο ανώτατο δικαστήριο μετά από 74 χρόνια. Η δικαστής Ayesha Malik αναμένεται να αντικαταστήσει τον δικαστή Μουσίρ Αλάμ και ο διορισμός της Μαλίκ ορίστηκε για τις 9.9.2021.
 
8)Ο πρόεδρος του Αφγανιστάν Ashraf Ghani έφυγε με 4 αυτοκίνητα και ένα ελικόπτερο γεμάτα μετρητά σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ría Novosti. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ρωσικής πρεσβείας της Καμπούλ Νικήτα Ιστσένκο, μερικά χρήματα ήταν σκόρπια στην άσφαλτο.
 
9)Το πρώτο πράγμα που έκαναν οι Ταλιμπάν μετά από την μετάβαση στην εξουσίας ήταν να απαγορεύσουν τα Εμβολια
























Σχόλια

  1. Τελικά οι Ταλιμπάν έχουν ισχυρό το ένστικτο της επιβίωσης! Απαγόρευσαν τα εμβόλια!!! Κι ο πρόεδρος έκανε γερή μπάζα!!! Τα τσέπωσε για δέκα ζωές σαν τους δικούς μας. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν οι Ταλιμπάν είναι υπέρ του Τραμπ και κατά των εμβολίων,τότε και εγώ είμαι με τους Ταλιμπάν! Θα μας τρελάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις